/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavet pasta
Fra : Robert


Dato : 19-03-03 10:11

Hej
Jeg har fortalt min kæreste at jeg kan lave hjemmelavet paste, men nu er det
lige sådan at jeg har glemt opskriften. Husker jeg rigtig så er det noget
med 400 g. durun mel, 4 æggeblommer, lidt olie og salt. Er det rigtig ?
Robert.





 
 
mcloud (19-03-2003)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 19-03-03 11:04

"Robert" skrev d. 19-03-03 10:11 dette indlæg :
> Hej
> Jeg har fortalt min kæreste at jeg kan lave hjemmelavet paste, men nu
er det
> lige sådan at jeg har glemt opskriften. Husker jeg rigtig så er det
noget
> med 400 g. durun mel, 4 æggeblommer, lidt olie og salt. Er det rigtig
?
> Robert.
>
> hej Robert
det lyder fornuftigt ,dog ville jeg nøjes med 3 æg og spæde med lidt
vand
mvh mcloud
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Jakob T. Eriksen (19-03-2003)
Kommentar
Fra : Jakob T. Eriksen


Dato : 19-03-03 11:13

4 hele æg

"Robert" <rop@[fjernes]bhes.dk> skrev i en meddelelse
news:b59ca1$ar6$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
> Jeg har fortalt min kæreste at jeg kan lave hjemmelavet paste, men nu er
det
> lige sådan at jeg har glemt opskriften. Husker jeg rigtig så er det noget
> med 400 g. durun mel, 4 æggeblommer, lidt olie og salt. Er det rigtig ?
> Robert.
>
>
>
>



sune vuorela (19-03-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 19-03-03 12:16

En der kalder sig "Robert" <rop@[fjernes]bhes.dk> skrev:


>Hej
>Jeg har fortalt min kæreste at jeg kan lave hjemmelavet paste, men nu er det
>lige sådan at jeg har glemt opskriften. Husker jeg rigtig så er det noget
>med 400 g. durun mel, 4 æggeblommer, lidt olie og salt. Er det rigtig ?

100 g durummel, 1 helt æg, lidt olie, lidt salt
Det passer lige til en person. Så er det bare at gange op.

Har man taget lidt for meget mel, så kan en smule vand hjælpe til.

Og masser af æltning er vigtigt.

Den færdige dej skal også lige hvile min. 1 time i køleskabet
indpakket i husholdningsfilm. Så er den meget nemmer at rulle ud.

Jeg bruger altid pasteuriserede æg, da man så stadig med god
samvittighed kan åbne en skuffe eller andet.

Op til ca 5 personer kan man også sagtens udrulle med kagerulle. TIl
flere personer bliver det lidt for voldsomt.

Venlig hilsen SUne, som siden oktober ikke har købt færdioglavet
pasta.



Jan Bøgh (19-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 19-03-03 18:34

"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
news:5bkg7vs9s9ckohsgamd3712st8je3398u7@4ax.com...
> En der kalder sig "Robert" <rop@[fjernes]bhes.dk> skrev:

> Jeg bruger altid pasteuriserede æg, da man så stadig med god
> samvittighed kan åbne en skuffe eller andet.

Jeg fangede ikke rigtigt sammenhængen mellem upasteuriserede æg og åbne
skuffer?

vh
Jan



sune vuorela (20-03-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 20-03-03 02:54

En der kalder sig "Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev:

>Jeg fangede ikke rigtigt sammenhængen mellem upasteuriserede æg og åbne
>skuffer?

Betjening af håndtag med fingre fyldt med æg.

--
Sune

Robert (19-03-2003)
Kommentar
Fra : Robert


Dato : 19-03-03 13:04

Tak for hjælpen.
Robert



crema (19-03-2003)
Kommentar
Fra : crema


Dato : 19-03-03 18:05

Hvorfor kommer i salt i?
Vandet som pastaen koges i skal smage af havvand, så spar saltet til dette.
( 1 liter vand pr. 100g pasta) Spilkogende og uden låg.
Generelt er det 100 g durumhvedemel til 1 æg, afhængig af æggestørelsen.
Vand (uden æg) anvendes udelukkende i pasta til fisk.
Henrik

"Robert" <rop@[fjernes]bhes.dk> skrev i en meddelelse
news:b59ca1$ar6$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
> Jeg har fortalt min kæreste at jeg kan lave hjemmelavet paste, men nu er
det
> lige sådan at jeg har glemt opskriften. Husker jeg rigtig så er det noget
> med 400 g. durun mel, 4 æggeblommer, lidt olie og salt. Er det rigtig ?
> Robert.
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste