|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Andebryst Fra : HHIST
 | 
 Dato :  18-03-03 08:38
 | 
 |  | Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god opskrift
 hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel and.
 
 mvh FC
 
 
 
 
 |  |  | 
  Hans Chr. Vang (19-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  19-03-03 06:16
 | 
 |  | Måske...
 
 Prøv dette:
 
 Fjern skindet, og skær det i tern.
 Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg, timian,
 kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er gennemstegt.
 Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør rundt
 Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke brød?
 
 Var det noget?
 
 HC
 
 "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
 opskrift
 > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel and.
 >
 > mvh FC
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  HHIST (19-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HHIST
 | 
 Dato :  19-03-03 15:11
 | 
 |  | Hej Hans Chr.
 Tak for den den vil jeg prøve i aften
 mvh Finn
 
 "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Måske...
 >
 > Prøv dette:
 >
 > Fjern skindet, og skær det i tern.
 > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg, timian,
 > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er gennemstegt.
 > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
 rundt
 > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke brød?
 >
 > Var det noget?
 >
 > HC
 >
 > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
 > opskrift
 > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel
 and.
 > >
 > > mvh FC
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Hans Chr. Vang (20-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  20-03-03 00:42
 | 
 |  | Lad mig høre hvordan den smagte dig?
 
 HC
 "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Hej Hans Chr.
 > Tak for den den vil jeg prøve i aften
 > mvh Finn
 >
 > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > Måske...
 > >
 > > Prøv dette:
 > >
 > > Fjern skindet, og skær det i tern.
 > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
 timian,
 > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
 gennemstegt.
 > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
 > rundt
 > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
 brød?
 > >
 > > Var det noget?
 > >
 > > HC
 > >
 > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
 > > opskrift
 > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel
 > and.
 > > >
 > > > mvh FC
 > > >
 > > >
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
    HHIST (20-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HHIST
 | 
 Dato :  20-03-03 05:19
 | 
 |  | Hej Hans Chr.
 Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver den,
 endnu en gang tak.
 mvh
 FC
 
 "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Lad mig høre hvordan den smagte dig?
 >
 > HC
 > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > Hej Hans Chr.
 > > Tak for den den vil jeg prøve i aften
 > > mvh Finn
 > >
 > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > > Måske...
 > > >
 > > > Prøv dette:
 > > >
 > > > Fjern skindet, og skær det i tern.
 > > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
 > timian,
 > > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
 > gennemstegt.
 > > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
 > > rundt
 > > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
 > brød?
 > > >
 > > > Var det noget?
 > > >
 > > > HC
 > > >
 > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
 > > > opskrift
 > > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
 tradisionel
 > > and.
 > > > >
 > > > > mvh FC
 > > > >
 > > > >
 > > >
 > > >
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
     Hans Chr. Vang (20-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  20-03-03 06:45
 | 
 |  | KANON!
 
 Det var bare en opskrift jeg smed ud af ærmet, jeg har ikke selv prøvet den.
 
 HC
 
 
 "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 news:3e7941d7$0$52126$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Hej Hans Chr.
 > Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver den,
 > endnu en gang tak.
 > mvh
 > FC
 >
 > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > Lad mig høre hvordan den smagte dig?
 > >
 > > HC
 > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > Hej Hans Chr.
 > > > Tak for den den vil jeg prøve i aften
 > > > mvh Finn
 > > >
 > > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > > > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > > > Måske...
 > > > >
 > > > > Prøv dette:
 > > > >
 > > > > Fjern skindet, og skær det i tern.
 > > > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
 > > timian,
 > > > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
 > > gennemstegt.
 > > > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin.
 Rør
 > > > rundt
 > > > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
 > > brød?
 > > > >
 > > > > Var det noget?
 > > > >
 > > > > HC
 > > > >
 > > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
 > > > > opskrift
 > > > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
 > tradisionel
 > > > and.
 > > > > >
 > > > > > mvh FC
 > > > > >
 > > > > >
 > > > >
 > > > >
 > > >
 > > >
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
      HHIST (20-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HHIST
 | 
 Dato :  20-03-03 15:31
 | 
 |  | Hej Hans Chr.
 Det kan du roligt gøre. Vi har snakket om at putte æbler eller evt ananas
 eller måske begge dele i som et forsøg næste gang.
 mvh Finn.
 
 "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e79553a$0$20500$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > KANON!
 >
 > Det var bare en opskrift jeg smed ud af ærmet, jeg har ikke selv prøvet
 den.
 >
 > HC
 >
 >
 > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > news:3e7941d7$0$52126$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > Hej Hans Chr.
 > > Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver
 den,
 > > endnu en gang tak.
 > > mvh
 > > FC
 > >
 > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > > news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > > Lad mig høre hvordan den smagte dig?
 > > >
 > > > HC
 > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > > news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > > Hej Hans Chr.
 > > > > Tak for den den vil jeg prøve i aften
 > > > > mvh Finn
 > > > >
 > > > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > > > > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > > > > Måske...
 > > > > >
 > > > > > Prøv dette:
 > > > > >
 > > > > > Fjern skindet, og skær det i tern.
 > > > > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
 > > > timian,
 > > > > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
 > > > gennemstegt.
 > > > > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin.
 > Rør
 > > > > rundt
 > > > > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et
 stykke
 > > > brød?
 > > > > >
 > > > > > Var det noget?
 > > > > >
 > > > > > HC
 > > > > >
 > > > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
 > > > > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en
 god
 > > > > > opskrift
 > > > > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
 > > tradisionel
 > > > > and.
 > > > > > >
 > > > > > > mvh FC
 > > > > > >
 > > > > > >
 > > > > >
 > > > > >
 > > > >
 > > > >
 > > >
 > > >
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |