| Bager selv disse 1 gang om ugen:
 
 1500 g mel
 900 ml vand
 1 pk gær
 3 tsk salt
 en lille sjat olie
 
 æltes godt igennem, hæver til dobbelt størrelse. Slås ned, deles i 4 klumper
 der deles i 6 boller.
 Hæver til dobbelt, pensles med æg, drysses med birkes. bages ca 20 min ved
 200 grader.
 
 Fryses, hver morgen tøs bollerne op i microovn, flækkes og ristes på
 ydersiden på brødrister, så er de næsten som friskbagte (men ikke helt).
 
 God fornøjelse
 
 
 
 
 
 "Thomas Pedersen" <twp@twp.dk> wrote in message
 news:3e75fe8a$0$42557$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > jeg kunne godt tænke mig at bage mit egen morgenbrød
 > måske noget som Rundstykke og sådan noget.
 > kan man det ???
 > nolge da har opskrift.
 > hilsen thomas
 >
 >
 
 
 
 
 |