|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | bøfstroganoff Fra : Bolette Nielsen
 | 
 Dato :  17-03-03 16:33
 | 
 |  | Ligger du inde med en rigtig god opskrift på bøfstroganoff, vil jeg blive
 RIGTIG glad hvis du vil dele den med mig.
 
 På forhånd tak
 
 Bolette
 
 
 
 
 |  |  | 
  mcloud (17-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  17-03-03 21:51
 | 
 |  | 
 
            "Bolette Nielsen" skrev d. 17-03-03 16:33 dette indlæg :
 > Ligger du inde med en rigtig god opskrift på bøfstroganoff, vil jeg
 blive
 > RIGTIG glad hvis du vil dele den med mig.
 > 
 > På forhånd tak
 > 
 > Bolette
 > Hej Bolette
 Jeg har på min hjemmeside en lækker opskrift på stroganoff,Jeg tjener
 intet på at du klikker på linket
www.lechef.dk mvh mvloud
 >
 -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
  Niklas (18-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  18-03-03 00:42
 | 
 |  | 
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse news:b54q0q$2h7g$1@news.cybercity.dk...
 > Ligger du inde med en rigtig god opskrift på bøfstroganoff, vil jeg blive
 > RIGTIG glad hvis du vil dele den med mig.
 >
 > På forhånd tak
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 Det der kendetegner en god Bøf Stroganoff er
 at den ikke er lavet på Creme Fraiche og
 at der er godt med Worcestershire Sauce i.
 
 Venligst
 
 Niklas
 
 
 
 |  |  | 
  HHIST (18-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HHIST
 | 
 Dato :  18-03-03 09:10
 | 
 |  | Hej Bolette
 Her er en som er supergod. Den er fra en artikel i et ugeblad, skrevet af
 John Price under overskriften Fyrsten må ikke snerre. Med hele
 bagrundshistorien. Den vil jeg udelade ellers bliver det en hel A4 side.
 Det vigtigste er selvfølgelig kødet Helst filet men tyksteg kan bruges det
 bedste er dog mørbrad.
 Til 4 personer:
 et kilo kød skoret langs fibrene i fingertynde strimler
 250 gram bacon i tern
 500 gram champingion i skiver
 4 løg hakkes sauteres uden at gyldne, stilles til side
 champingion sauteres stilles til side
 bacon sauteres stilles til side fedtet heldes fra og stilles til side
 5 spieskefulde rosenpaprika ud på skærebrædtet kødstrimlerne vendes heri så
 de er fuldstændig tildækkede herefter dryses kødet med mel.
 Hertil kan det forberedes dagen før om nødvendigt.
 Baconfedet tilbage på panden tilsæt en passende mængde smør (ikke margarine)
 lidt olie for at forhindre brankning. I med kødet det skal holdes i
 bevægelse på panden indtil det har fået en tilpas fasthed (cirka 5 minuter)
 pas på paprika branker nemt. Så tilsættes en stor spise ke tomatpure` som
 vendes med i 2 minuter så tilsættes ca en ½  liter fløde eller så meget at
 det lige svøber sig om kødet.
 Under  rolig varme skal det nu have lov at nå kogepunktet.Så er det færdigt.
 Ikke noget med at lade det småkoge i længere tid så trævler kødet.( det skal
 du dog hvis du bruger ex. bov det har jeg gjort med godt resultat ca ½ time)
 Nu har du Boeuf saute`a`la Stroganoff
 Efter Hr Prices mening hører der kartofelmos til men det bryder jeg mig ikke
 om så jeg tager den med ris.
 Velbekomme
 mvh
 Finn
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
 news:b54q0q$2h7g$1@news.cybercity.dk...
 > Ligger du inde med en rigtig god opskrift på bøfstroganoff, vil jeg blive
 > RIGTIG glad hvis du vil dele den med mig.
 >
 > På forhånd tak
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter W. Bosse (19-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter W. Bosse
 | 
 Dato :  19-03-03 06:50
 | 
 |  | "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> skrev i en meddelelse...
 
 > Her er en som er supergod. Den er fra en artikel i et ugeblad, skrevet af
 > John Price under overskriften Fyrsten må ikke snerre. Med hele
 > bagrundshistorien. Den vil jeg udelade ellers bliver det en hel A4 side.
 > Det vigtigste er selvfølgelig kødet Helst filet men tyksteg kan bruges det
 > bedste er dog mørbrad.
 > Til 4 personer: ...osv. osv...
 
 Ja for søren finn, det var noget af en rigtig go' opskrift du kom med her.
 
 John Price var "gastronom af guds nåde", - han kunne bare det der
 med gode ord og madlavning.
 
 --
 Mvh.
 Peter W. Bosse
 
 Lyst og god vilje er nok. Lidt kærlighed hjælper,
 men det er råvaren, der er det afgørende.
 - John Price
 
 
 
 
 |  |  | 
   HHIST (20-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HHIST
 | 
 Dato :  20-03-03 19:50
 | 
 |  | Du Peter hvor ved du det fra har du prøvet at smage?
 mvh
 Finn
 "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
 news:zLSda.1$4H1.0@news.get2net.dk...
 > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> skrev i en meddelelse...
 >
 > > Her er en som er supergod. Den er fra en artikel i et ugeblad, skrevet
 af
 > > John Price under overskriften Fyrsten må ikke snerre. Med hele
 > > bagrundshistorien. Den vil jeg udelade ellers bliver det en hel A4 side.
 > > Det vigtigste er selvfølgelig kødet Helst filet men tyksteg kan bruges
 det
 > > bedste er dog mørbrad.
 > > Til 4 personer: ...osv. osv...
 >
 > Ja for søren finn, det var noget af en rigtig go' opskrift du kom med her.
 >
 > John Price var "gastronom af guds nåde", - han kunne bare det der
 > med gode ord og madlavning.
 >
 > --
 > Mvh.
 > Peter W. Bosse
 >
 > Lyst og god vilje er nok. Lidt kærlighed hjælper,
 > men det er råvaren, der er det afgørende.
 > - John Price
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
    Peter W. Bosse (21-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter W. Bosse
 | 
 Dato :  21-03-03 05:44
 | 
 |  | "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> skrev i en meddelelse...
 
 > Du Peter hvor ved du det fra har du prøvet at smage?
 
 Selvfølgelig har jeg da det. Jeg bruger normalt bare tyndstegsfilet, og
 så kommer jeg ca. 1 spsk tomatpuré mere i, end der står i opskriften.
 
 Omtalte opskrift nævnes i Price's kogebog "Spise med Price" fra 1973.
 
 Og et omfattende udvalg af hans madartikler, fra "Mad & Gæster"
 samt ugebladet "Hjemmet", findes i bogen "Mad, Mennesker, Meninger",
 ligeledes fra 1973.
 -
 
 PS: Vemligst! Svar under det der svares på.  Eller sagt
 på en anden måde.. der svares under det man svarer på.
 
 --
 Mvh.
 Peter W. Bosse
 
 "Frikadellen - er et fast inventar i vores daglige køkken.
 En uformelig klump, som kan afstedkomme småvind i
 det unge ægteskab og få HAM til at smide kniv og gaffel
 og udbryde som en lille bittermandel:  - Sådan laver mor
 dem ikke!".  - John Price
 
 
 
 
 |  |  | 
     Heidi (21-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  21-03-03 07:51
 | 
 |  | 
 
            Peter W. Bosse wrote:
 > PS: Vemligst! Svar under det der svares på.  Eller sagt
 > på en anden måde.. der svares under det man svarer på.
 Nu hvor du selv er igang med at vejlede, kunne du måske
 tage et kig på din egen signatur.
http://www.usenet.dk/netikette/signatur.html -- 
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*
            
             |  |  | 
      [w e b w o m a n] (23-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : [w e b w o m a n]
 | 
 Dato :  23-03-03 16:55
 | 
 |  | "Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
 news:b5ecpb$27no1u$1@ID-64059.news.dfncis.de...
 
 > Nu hvor du selv er igang med at vejlede, kunne du måske
 > tage et kig på din egen signatur.
 
 Tjah..... når vi nu er inde på signaturen, så tag et kig på din egen:
 
 > Mvh. Heidi
 > BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 > og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 > må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*
 
 ....... og læs så bagefter diverse regler om privatlivets fred. *S*
 
 Private mails er i sagens natur private og skal naturligvis ikke vises til
 andre!
 Heller ikke selv om folk ikke har læst din advarsel, inden de skrev til dig
 privat.
 
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
       Heidi (23-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  23-03-03 17:21
 | 
 |  | [w e b w o m a n] wrote:
 >
 > Tjah..... når vi nu er inde på signaturen, så tag et kig på din egen:
 
 Min første indskydelse var egentlig at gøre som du selv tidligere
 har gjort - nemlig at lade være med at svare, når nogen (bl.a. jeg)
 stiller kritiske spørgsmål ved måden at tolke netiketten på.
 
 >> Mvh. Heidi
 >> BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 >> og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 >> må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*
 >
 > ...... og læs så bagefter diverse regler om privatlivets fred. *S*
 >
 > Private mails er i sagens natur private og skal naturligvis ikke
 > vises til andre!
 > Heller ikke selv om folk ikke har læst din advarsel, inden de skrev
 > til dig privat.
 
 Her vil jeg jo så i første omgang henvise til netikettereglen om at
 det er tilladt at skrive stort set hvad man vil i sin signatur. Du
 kritiserer mit indhold - jeg kritiserede Bosses udformning, som såvidt
 jeg kan se, er det eneste der er retningslinjer for.
 At jeg skriver at jeg vil svare private mails i gruppen, er ikke
 ensbetydende med at jeg gør det.
 Nogle få har haft en god undskyldning for at skrive privat - og dem
 har jeg svaret privat. Dem der ikke har haft det, har jeg mere
 eller mindre ignoreret.
 
 Men jeg xfutter lige dette til dk.admin.netikette - og hvis nogen
 der i gruppen har nogle argumenter for at det er "imod loven"
 at skrive som jeg gør, så tager jeg gerne min signatur op til
 fornyet overvejelse.
 
 --
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*
 
 
 
 |  |  | 
 |  |