/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken (frisk) salat til lam?
Fra : Morten


Dato : 16-03-03 12:13


Hej. Jeg skal lave et par lammekøller hvortil jeg vil servere
risotto og en salat. Køllerne tilberedes i ovnen (over laaang tid), og
får en meget kraftfuld smag, nogen forslag til en let/frisk salat
der vil passe til?

Pft.

Morten



 
 
Trine Kornum Christi~ (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 16-03-03 12:13

Morten <usenet@kikobu.com> writes:

> Hej. Jeg skal lave et par lammekøller hvortil jeg vil servere
> risotto og en salat. Køllerne tilberedes i ovnen (over laaang tid), og
> får en meget kraftfuld smag, nogen forslag til en let/frisk salat
> der vil passe til?

En salat af hovedsalat og dressing lavet af 1/2 dl letpisket fløde
(lige meget om det er kaffefløde eller piskefløde) smagt til med
eddike og salt.

Meget nem at lave, men det smager godt til kraftigt kød.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

mcloud (16-03-2003)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 16-03-03 12:57

"Morten" skrev d. 16-03-03 12:13 dette indlæg :
>
> Hej. Jeg skal lave et par lammekøller hvortil jeg vil servere
> risotto og en salat. Køllerne tilberedes i ovnen (over laaang tid), og
> får en meget kraftfuld smag, nogen forslag til en let/frisk salat
> der vil passe til?
>
> Pft.
>
> Morten
>
> Hej Morten
Jeg vil gerne foreslå flg. salat som jeg selv høster stor anerkendelse
for :


Salaten

600 gr aspargeskartofler
250 gr grønne asparges
200 gr sukkerærter
12-15 sherrytomater
1 rødt salatløg

Dressing

1 dl hakkede friske krydderurter ( basilikum, oregano, bredbladet
persille )
2 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
1 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1/2 dl olivenolie
1/2 dl vand


Børst kartoflerne rene i vand. Kog dem i letsaltet vand i 6-8 minutter,
køl dem ned og skær i mindre stykker. Skyl sukkerærterne og kog dem i
letsaltet vand i 3-4 minutter, køl dem ned og lad dem dryppe sig tørre.
Skold og halver tomaterne, hak rødløgene og skær kartoflerne i skiver.
Bland kartofler , sukkerærter, tomater og rødløg i et stort fad. Bland
krydderurter, hvidløg, pinjekerner, salt og cayennepeber og tilsæt olie
og vand, lidt af gangen. Hæld dressingen over salaten.

Jeg håber at du kan bruge denne lækre opskrift
mvh mcloud

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Anders (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 16-03-03 16:06


"Morten" <usenet@kikobu.com> skrev i en meddelelse
news:3e745c38$0$154$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> Hej. Jeg skal lave et par lammekøller hvortil jeg vil servere
> risotto og en salat. Køllerne tilberedes i ovnen (over laaang tid), og
> får en meget kraftfuld smag, nogen forslag til en let/frisk salat
> der vil passe til?
>
> Pft.
>
> Morten
>
>

Blade af babyspinat blandet med ærter(friskbælgede i sæsonen, ellers de
bedste fra frost) samt smuldret fetaost.
Det er nemt, friskt og lækkert, og behøver ingen dressing.

Anders




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste