/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hestefrikadeller? Hermann Holm
Fra : Rømer


Dato : 14-03-03 07:59

Øh...hvordan? Hermann Holm fik det i torsdags.
Jeg har altid ment frikadeller skulle laves af lyst kød - hakkebøffer af
mørkt.
Jeg har prøvet at lave frikadeller af hakket oksekød og synes det blev lidt
underligt.
Men hestefrikadeller?

Vil du fortælle lidt om det?



 
 
Hermann Holm (14-03-2003)
Kommentar
Fra : Hermann Holm


Dato : 14-03-03 12:17

"Rømer" <fupkonto@hotmail.com> wrote in
news:3e717e04$0$31975$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:

> Øh...hvordan? Hermann Holm fik det i torsdags.
> Jeg har altid ment frikadeller skulle laves af lyst kød - hakkebøffer
> af mørkt.
> Jeg har prøvet at lave frikadeller af hakket oksekød og synes det blev
> lidt underligt.
> Men hestefrikadeller?
>
> Vil du fortælle lidt om det?
>
>
>

Ja, problemet er, at jeg for ca. 15 år siden var vegetar i 3 år. Da jeg
startede med at spise kød igen, viste det sig at jeg fik det dårligt af
svinekød. Det var jo ikke så godt, da det jo er så sundt med alle de
medicinrester der var i svinekød

Frikadeller laver jeg af hakket hestekød, oksekød eller lammmekød. Samme
opskrift som til alm. frikadeller, d.v.s. kød, mel, æg, løg og krydderier.

Selvfølgelig bliver de anderledes end alm. frikadeller i både smag og
konsistens, men man vænner sig hurtigt til det.

Den samme fars (uden løg)kan også bruges til kødboller (boller i karry,
spagetti og kødboller).



Hermann Holm

Rømer (14-03-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 14-03-03 18:35

Takker - så skal jeg bare have fat i en lokal slagter, der fører hestekød.




Hermann Holm (14-03-2003)
Kommentar
Fra : Hermann Holm


Dato : 14-03-03 22:19

"Rømer" <fupkonto@hotmail.com> wrote in
news:3e721316$0$31961$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:

> Takker - så skal jeg bare have fat i en lokal slagter, der fører
> hestekød.
>

Hvis det er i København-området kender jeg et par stykker.

Hermann Holm

Rømer (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 16-03-03 11:56

Nahh - jeg bor helt ovre på den anden side - Esbjerg...



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste