/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kalkunbryst på 1800 g. - hvor lang stegeti~
Fra :
Jan
Dato :
28-02-03 21:44
Hejsa
Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal det
have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.
Mvh
Jan
Mads Thorning Peders~ (
28-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Mads Thorning Peders~
Dato :
28-02-03 21:56
"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5fca0e$0$31936$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal
det
> have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.
En 55-65 minutter ved 180 grader og et kvarters hviletid plejer at være
fint. Evt. kan du pakke det ind i butterdej inden du sætter det i ovnen - så
bliver det ikke så let tørt. Det skal så bare have en ti minutters tid mere.
Husk at kødsaften skal være helt klar, ellers er det ikke færdigt.
Mvh Mads
Jan (
28-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Jan
Dato :
28-02-03 22:53
Lyder da lækkert.
Skal jeg bare komme butterdej om, eller skal jeg først lige brune
kalkunbrystet i ovnen i ca. 15 min ved 225 grader eller er det ligemeget med
at brune det og altså bare komme dejen rundt om uden videre.
Jan
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:b3oi7u$q48$1@news.cybercity.dk...
>
> "Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e5fca0e$0$31936$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hejsa
> >
> > Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal
> det
> > have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.
>
> En 55-65 minutter ved 180 grader og et kvarters hviletid plejer at være
> fint. Evt. kan du pakke det ind i butterdej inden du sætter det i ovnen -
så
> bliver det ikke så let tørt. Det skal så bare have en ti minutters tid
mere.
>
> Husk at kødsaften skal være helt klar, ellers er det ikke færdigt.
>
> Mvh Mads
>
>
>
>
Mads Thorning Peders~ (
01-03-2003
)
Kommentar
Fra :
Mads Thorning Peders~
Dato :
01-03-03 09:26
"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5fda4f$0$32012$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Skal jeg bare komme butterdej om, eller skal jeg først lige brune
> kalkunbrystet i ovnen i ca. 15 min ved 225 grader eller er det ligemeget
med
> at brune det og altså bare komme dejen rundt om uden videre.
Du skal bare komme dejen om kødet uden at brune det. Det bliver noget rod og
stå og skære ud, og det meste af dejen bliver til smat når du skærer, men
det er godt til at holde på saften.
God fornøjelse
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.