|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | torsdagsmad 27.02.2003 Fra : Bolette Nielsen
 | 
 Dato :  27-02-03 18:15
 | 
 |  | Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 det vil jeg da så lige gøre.
 
 Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 
 mvh
 
 Bolette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mette Nylander Sørup (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup
 | 
 Dato :  27-02-03 18:24
 | 
 |  | Hej Gruppe
 
 Torsdagsmaden hos os står på grillstegte kyllingebryst med rødbedesalat.
 
 Mvh.
 Mette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mads Thorning Peders~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~
 | 
 Dato :  27-02-03 21:45
 | 
 |  | 
 
            Høp!
 En rest linse-kartoffel-gulerodssuppe fra i går blev spædet op med en gang
 basmati-ris og serveret med et skud fiskesauce.
 Jum jum    Mvh Mads
            
             |  |  | 
  Heidi (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  27-02-03 18:29
 | 
 |  | 
 
            "Forret": resterne af den noget mislykkede thai-inspirerede kokos-
 kyllingesuppe fra i går.
 Hvis jeg gider senere: "frikadeller" af skinkekød, tzasiki og dampede
 gulerødder.
 -- 
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning    |  |  | 
  Anders Thorsen Holm (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Thorsen Holm
 | 
 Dato :  27-02-03 18:48
 | 
 |  | 
 
            Bolette Nielsen wrote:
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 *suk* ... hjemmebagt franskbrød med leverpostej eller tunsalat.
 Jeg er forkølet, så jeg synes ikke lige, jeg kan overskue større
 udfoldelser i køkkenet... har næsten overvejet at bestille en nr. 16b
 fra Papa's Køkken:
http://www.ekstraost.dk/?place=papa Selv om de holder sig ganske fornuftige priser (store portioner), så er
 økonomien ikke helt til det for tiden.
 -- 
 Anders Thorsen Holm | http://www.daimi.au.dk/~zoolook/ Overvejer du at købe en DVD-afspiller? Så hold dig fra Fredgaard!
 Læs hvorfor: http://www.daimi.au.dk/~zoolook/?page=fredgaard |  |  | 
  Sabina Hertzum (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sabina Hertzum
 | 
 Dato :  27-02-03 18:52
 | 
 |  | 
 
            Bolette Nielsen wrote:
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i
 > dag, så det vil jeg da så lige gøre.
 >
 i dag står den på kærestens Chilli con carne  med tilhørende flutes :)
 --
 Knus Sabina
www.MandeZonen.dk Danmarks førende mandeportal.
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  27-02-03 18:56
 | 
 |  |  |  |  | 
  L & P Nielsen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : L & P Nielsen
 | 
 Dato :  27-02-03 19:07
 | 
 |  | 
 
            "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
 news:b3lh7d$ee1$1@news.cybercity.dk...
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > det vil jeg da så lige gøre.
 >
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 >
 > mvh
 >
 > Bolette
 Da jeg fra på mandag skifter forvaltning, har jeg givet et stykke mad til de
 kolleger jeg forlader. Det blev til et par "møllehjul" med pålæg. Øl, vin og
 vand, kaffe og chokolade.
 /Lisbeth
 --
 Tilbehør til trombone til salg, se hjemmesiden
http://www.sitecenter.dk/bess mail: fjern fjern
            
             |  |  | 
  Katja Law (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Katja Law
 | 
 Dato :  27-02-03 20:10
 | 
 |  | Middagen i dag stod på bøf og blandede grøntsager i fad.
 Lavede det for nylig til aftenmøde på jobbet og det var en stor
 succes.....det er det stadig >G<.
 Kh.
 Katja
 
 
 
 
 |  |  | 
   Zarh (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Zarh
 | 
 Dato :  27-02-03 20:23
 | 
 |  | Rullesteg med kartofler, brun sovs og agurkesalat ganske enkelt.
 
 
 "Katja Law" <shaslaw@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3e5e6278$0$4266$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Middagen i dag stod på bøf og blandede grøntsager i fad.
 > Lavede det for nylig til aftenmøde på jobbet og det var en stor
 > succes.....det er det stadig >G<.
 > Kh.
 > Katja
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
    Anders Thorsen Holm (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Thorsen Holm
 | 
 Dato :  27-02-03 20:29
 | 
 |  | Zarh wrote:
 > Rullesteg med kartofler, brun sovs og agurkesalat ganske enkelt.
 
 *snøft* hvem der bare var hjemme hos mors og fars gryder...
 
 /Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
     Trine Kornum Christi~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  27-02-03 20:32
 | 
 |  | 
 
            "Anders Thorsen Holm" <zoolook.removethis@daimi.au.dk> writes:
 > Zarh wrote:
 > > Rullesteg med kartofler, brun sovs og agurkesalat ganske enkelt.
 > 
 > *snøft* hvem der bare var hjemme hos mors og fars gryder...
 Det er da noget af det letteste at lave. Rullestegen i en stegegryde,
 brun den og hæld vand ved. Lad den simre et par timer. Skræl og kog
 kartoflerne. Tag stegen op og si mel ud over sovsen. Når den er suget
 op, så pisk og spæd op med kartoffelvandet og giv lidt farve med noget
 kulør. 
 Agurkesalaten laves ved at skære agurken i ganske tynde skiver. Lav en
 dressing af 1/2 dl vand, 1/2 dl eddike, et par spsk sukker, salt og
 peber og bland agurkeskiverne i.
 Så skulle det være klaret.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com,  billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
      Anders Thorsen Holm (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Thorsen Holm
 | 
 Dato :  27-02-03 20:48
 | 
 |  | 
 
            Trine Kornum Christiansen wrote:
 > Det er da noget af det letteste at lave. Rullestegen i en stegegryde,
 > brun den og hæld vand ved. Lad den simre et par timer. Skræl og kog
 > kartoflerne. Tag stegen op og si mel ud over sovsen. Når den er suget
 > op, så pisk og spæd op med kartoffelvandet og giv lidt farve med noget
 > kulør.
 Hm, ja det lyder meget enkelt. Problemet er bare økonomien - der er
 sjældent råd til de store kødretter, så det er oftest chili con carne,
 pasta og kødsovs, wok-ret eller lignende, når supermarkederne har tilbud
 på oksefars og dybfrostkyllinger.
 Hvor meget koster sådan en rullesteg egentlig?
 -- 
 Anders Thorsen Holm | http://www.daimi.au.dk/~zoolook/ Overvejer du at købe en DVD-afspiller? Så hold dig fra Fredgaard!
 Læs hvorfor: http://www.daimi.au.dk/~zoolook/?page=fredgaard |  |  | 
       Trine Kornum Christi~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  27-02-03 21:00
 | 
 |  | 
 
            "Anders Thorsen Holm" <zoolook.removethis@daimi.au.dk> writes:
 > Hvor meget koster sådan en rullesteg egentlig?
 Når den er på tilbud: Ca. det samme som hakket oksekød. Sådan en
 fætter kan jo bare skæres i stykker der passer til to dage, hvis altså
 man har en fryser.
 Og i hvert fald billigere end at bestille pizza. :)
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com,  billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Mizzy (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mizzy
 | 
 Dato :  27-02-03 21:19
 | 
 |  | Hos os stod den på krydrede kartoffelbåde ("rigtige" kartofler,
 forstås - de der fra frysedisken er noget underligt pap), som fik
 efter en ½ times tid fik følgeskab i ovnen af et par kyllingefilet'er,
 der var pakket ind i baconskiver.
 
 Hertil en skål blandet salat med olie/eddike/basilikum dressing.
 
 Fortsat god aften
 Hedda
 
 
 |  |  | 
  Benny Rasmussen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Benny Rasmussen
 | 
 Dato :  27-02-03 20:55
 | 
 |  | Pitza afhentet hos den lokale !
 
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3lh7d$ee1$1@news.cybercity.dk...
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > det vil jeg da så lige gøre.
 >
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 >
 > mvh
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  27-02-03 21:01
 | 
 |  | Bolette Nielsen skrev:
 
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og
 > broccoli.
 
 Medisterpølse og broccoli her.  Sovsen var lavet af minitomater
 stegt i stegefedtet, krydret med chili og engelsk sovs, og jævnet
 med mascarpone.
 
 I øjeblikket sidder jeg og overvejer om jeg skulle gå ud at lave
 en chokolademousse til dessert.
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
  Dorte R.M. Hansen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  27-02-03 21:21
 | 
 |  | 
 
            On Thu, 27 Feb 2003 18:15:06 +0100, "Bolette Nielsen"
 <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:
 >Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 >det vil jeg da så lige gøre.
 >
 Tja hvad kan man bruge mikro-optøet hakket oksekød, la' mig nu se...
 Millionbøf med pastaskruer i tre kulører ;o(
 Helt ærlig; jeg er elendig til at lave millionbøf - de eneste, der
 kaster sig over den, er de udendørs musefangere, der får resterne.    Hvordan bærer jeg mig ad med at lave en rigtig god, dog ikke for
 krydret af hensyn til småpigerne, millionbøf? 
 Hjerteligst
 Dorte
 -- 
www.bornholm.nu Debat
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  27-02-03 21:22
 | 
 |  | 
 
            Dorte R.M. Hansen <dot.ringholm@get2net.dk> writes:
 > On Thu, 27 Feb 2003 18:15:06 +0100, "Bolette Nielsen"
 > <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:
 > 
 > >Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > >det vil jeg da så lige gøre.
 > >
 > Tja hvad kan man bruge mikro-optøet hakket oksekød, la' mig nu se...
 > Millionbøf med pastaskruer i tre kulører ;o(
 > 
 > Helt ærlig; jeg er elendig til at lave millionbøf - de eneste, der
 > kaster sig over den, er de udendørs musefangere, der får resterne.    > 
 > Hvordan bærer jeg mig ad med at lave en rigtig god, dog ikke for
 > krydret af hensyn til småpigerne, millionbøf? 
 Et pund hakket oksekød, 100 g bacon, 1 dåse tomat, 1 løg, 1 porre, 1
 peberfrugt, evt. et par fed hvidløg. Bacon, løg, hvidløg og porre
 svitses med lidt karry. Oksekødet svitses med og tomat og peberfrugt i
 tern tilsættes. Simrer en halv times tid, smages til med estragon,
 salt, peber og eddike. 
 Sådan plejer jeg ca. at gøre. Sommetider ryger der en gulerod med,
 sommetider en dåse majs eller et eller andet andet der lige er i
 køkken-/køleskabet.
 Min mor kunne aldrig finde på at lave millionbøf på andre måder end
 denne:
 1 pund oksekød svitses med et par løg. Der tilsættes 1/2 liter vand og
 kulør og det simrer en halv times tid. Så jævnes det med meljævning og
 smages til med salt og peber. Og så er det altid med kartofler. Efter
 hendes mening, er det eneste pasta kan bruges til tapetklister.
 Men sådan er vi jo så forskellige.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com,  billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
   Dorte R.M. Hansen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  27-02-03 22:07
 | 
 |  | 
 
            On 27 Feb 2003 21:22:21 +0100, Trine Kornum Christiansen
 <news@trinekc.dk> wrote:
 >Et pund hakket oksekød, 100 g bacon, 1 dåse tomat, 1 løg, 1 porre, 1
 >peberfrugt, evt. et par fed hvidløg. Bacon, løg, hvidløg og porre
 >svitses med lidt karry. Oksekødet svitses med og tomat og peberfrugt i
 >tern tilsættes. Simrer en halv times tid, smages til med estragon,
 >salt, peber og eddike. 
 >
 >
 >Sådan plejer jeg ca. at gøre. Sommetider ryger der en gulerod med,
 >sommetider en dåse majs eller et eller andet andet der lige er i
 >køkken-/køleskabet.
 Ku' du ikke godt have fortalt mig det i eftermiddags - jeg har det
 hele hjemme    Ovenikøbet har jeg et par porrer og en par rester
 peberfrugt, som jeg skal have gjort kål på.
 Spøg til side. Det ser godt ud og må bestemt prøves en dag.
 Takker.
 Hjerteligst
 Dorte
 -- 
www.bornholm.nu Debat
            
             |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  27-02-03 21:28
 | 
 |  | Dorte R.M Hansen skrev:
 
 > Tja hvad kan man bruge mikro-optøet hakket oksekød, la' mig
 > nu se... Millionbøf med pastaskruer i tre kulører ;o(
 
 Man kan lave et vældig dejligt farsbrød - det er hvad jeg plejer
 at bruge mikrobølgeoptøet hakket kød til.
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
   Dorte R.M. Hansen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  27-02-03 22:01
 | 
 |  | 
 
            On Thu, 27 Feb 2003 20:27:30 +0000 (UTC), Klaus Alexander Seistrup
 <spam@magnetic-ink.dk> wrote:
 >Man kan lave et vældig dejligt farsbrød - det er hvad jeg plejer
 >at bruge mikrobølgeoptøet hakket kød til.
 >
 Det minder mig om    sidste uges snak om onsdagsmad.... Jeg bød rent
 faktisk farmor på grydestegt forloren hare i week-enden. Aldrig mere
 ovnstegt her! Nøøøøørj hvor blev den god og saftig og harmonisk. Og
 der blev mere og bedre sovs, som Trine skrev. Selv farmor, der ellers
 "ikke spiser noget særligt til aften derhjemme" tog for sig af
 retterne. En klar succes. 
 Og for nu at vende tilbage; takker, den mulighed har jeg i grunden
 gået og overset. Den vil jeg huske fremover.
 Hjerteligst
 Dorte
 -- 
www.bornholm.nu Debat
            
             |  |  | 
  Sabina Hertzum (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sabina Hertzum
 | 
 Dato :  27-02-03 21:45
 | 
 |  | 
 
            Dorte R.M. Hansen wrote:
 > Hvordan bærer jeg mig ad med at lave en rigtig god, dog ikke for
 > krydret af hensyn til småpigerne, millionbøf?
 jeg plejer at lave den som følger:
 500 g hakket oksekød
 et stort (hakket) løg
 1 boullionterning (okse)
 karry
 allround
 salt
 peber
 maizena
 madkulør
 kødet svitses i en dyb pande med krydderier efter smag ( start i det små,
 det er altid nemmere at suppelere efterfølgende, dog mener jeg det giver en
 bedre smag når karryen lige svitser lidt med) løget hakkes og tilsættes og
 svitser med indtil de er blanke..... vand tilsættes, boullionterningen
 tilsættes og retten simrer ca 15 minutter, gerne længere men så tilsættes
 mere vand undervejs...... jo længere simren, jo mere smager retten igennem
 ( andendags kødsauce er altid bedst*G*)
 saucen jævnes med maizena ( eller meljævning hvis man foretrækker det),
 smages til og efterkrydres, så tilsættes kulør efter smag og velbekomme....
 i denne ret kan også tilsættes flåede tomater, majs, ærter, mere eller
 mindre løg og hvad man ellers kan lide...... tidligere lavede jeg altid med
 de flåede tomater, men undlader dem nu grundet kærestens præferancer i den
 retning ;)
 --
 Knus Sabina
www.MandeZonen.dk Danmarks førende mandeportal.
            
             |  |  | 
  Asta Nielsen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Asta Nielsen
 | 
 Dato :  27-02-03 22:27
 | 
 |  | 
 "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse news:9ess5vcnjs2pd4n3tnm41pmfcrd9h4a4r4@4ax.com...
 > On Thu, 27 Feb 2003 18:15:06 +0100, "Bolette Nielsen"
 > <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:
 >
 > >Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > >det vil jeg da så lige gøre.
 > >
 > Tja hvad kan man bruge mikro-optøet hakket oksekød, la' mig nu se...
 > Millionbøf med pastaskruer i tre kulører ;o(
 >
 > Helt ærlig; jeg er elendig til at lave millionbøf - de eneste, der
 > kaster sig over den, er de udendørs musefangere, der får resterne.    >
 > Hvordan bærer jeg mig ad med at lave en rigtig god, dog ikke for
 > krydret af hensyn til småpigerne, millionbøf?
 >
 > Hjerteligst
 > Dorte
 >
 Løg er altid godt -finthakket eller moset (f.eks. med en hvidløgspresser)- alt efter hvordan dine piger har det med synet af løg    ......Et par fed hvidløg, 1 dåse flåede tomater, en lille dåse tomatpuré, 1 tsk rød karrypasta, champigon, salt peber, lidt basilikum
 og  og MASSER af oregano.
 Olie varmes, karrypasta tilsættes når olien er varm, og røres rundt indtil det er flydende. Derefter smides champigonerne i og de
 steges til de har afgivet væske. Til sidst smider du bare alt det andet i.....du kan også tilsætte et par dl mælk, så smagen bliver
 lidt mere "rund". Det skal så bare stå og simre lidt.....så bestemmer man selvfølgelig selv hvor "våd" man synes den skal være.
 Gulerødder er iøvrigt også godt i denne ret.
 Håber det er noget du kan bruge    ......jeg har ihvertfald ikke selv haft klager -endnu    Det kan også bruges til lasagne, hvor man så bare skal sørge for at fordampe så meget væske som muligt, så det ikke bliver helt
 sjasket    Venlig hilsen
 Asta
            
             |  |  | 
   Carsten Stage (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Carsten Stage
 | 
 Dato :  27-02-03 22:39
 | 
 |  | In news:Gov7a.98726$Hl6.9489248@news010.worldonline.dk,
 Asta Nielsen typed:
 
 > ...  Gulerødder er
 > iøvrigt også godt i denne ret.
 
 Og hvis man har ca. 100 g. pepperoni så snit den i småstykker og lad simre
 med... mmmm!
 
 Eller den klassiske med hakket okse, løg, Heinz og et par laurbærblade...
 
 
 Med venlig hilsen,
 
 Carsten Stage
 --
 - som efterlyser en OE fil fra news.uni-c.dk med dk.fritid.camping
 med alle gruppens indlæg fra gruppens start...
 
 
 
 |  |  | 
    Trine Kornum Christi~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  27-02-03 22:45
 | 
 |  | 
 
            "Carsten Stage" <stageNOSPAM@fabel.dk> writes:
 > Og hvis man har ca. 100 g. pepperoni så snit den i småstykker og lad simre
 > med... mmmm!
 Det har jeg også prøvet. Jeg synes ikke specielt godt om smagen, men
 som sagt, så har vi forskellige smagsløg, og heldigvis for det!
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com,  billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
     Carsten Stage (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Carsten Stage
 | 
 Dato :  27-02-03 22:53
 | 
 |  | 
 
            In news:uisv5flf5.fsf@trinekc.dk,
 Trine Kornum Christiansen typed:
 > Det har jeg også prøvet. Jeg synes ikke specielt godt om smagen, men
 > som sagt, så har vi forskellige smagsløg, og heldigvis for det!
 Så sandt...
 Forresten, versionen med laurbærblade bør absolut nydes med en gang mos
 lavet på 3/4 kartofler og 1/4 gulerødder!
 Med venlig hilsen,
 Carsten Stage
 -- 
 Hvis du er ny i nyhedsgrupperne, og måske ikke helt sikker
 på hvordan man bærer sig ad, så er der hjælp at hente på
http://usenet.dk  samt i begyndergruppen news:dk.velkommen
 Campinginteresseret? Se http://campingstuff.dk >
 > Mvh Trine
            
             |  |  | 
  Renate Jacobsen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  27-02-03 21:35
 | 
 |  | Her blev det til græsk farsbrød med citron-kartofler og tzasiki.
 
 /Renate
 
 
 
 
 |  |  | 
  Anders Houmark (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Houmark
 | 
 Dato :  27-02-03 22:24
 | 
 |  | 
 "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e5e7665$0$52150$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Her blev det til græsk farsbrød med citron-kartofler og tzasiki.
 Græsk farsbrød er rigtig lækkert    Kan nogen fortælle mig hvad citron-kartofler er? Og også tzasiki heheh
 --
 Anders Houmark
www.AndersH.dk |  |  | 
   Renate Jacobsen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  27-02-03 22:46
 | 
 |  | 
 "Anders Houmark" <anders@andersh.dk> skrev i en meddelelse
 news:Ohv7a.98722$Hl6.9488665@news010.worldonline.dk...
 >
 > "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
 > news:3e5e7665$0$52150$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > Her blev det til græsk farsbrød med citron-kartofler og tzasiki.
 >
 > Græsk farsbrød er rigtig lækkert    >
 > Kan nogen fortælle mig hvad citron-kartofler er? Og også tzasiki heheh
 >
 >
 > --
 > Anders Houmark
 > www.AndersH.dk >
 Hej Anders,
 Tja, om de *virkelig* hedder citron-kartofler aner jeg ikke.    Det er bare kartofler med skræl, skåret i både, overhældt med en blanding af
 citronsaft,
 masser af hvidløg og lidt salt......ca. 1 time i ovne....færdig.    Opskriften på tzasiki findes der et utal af på nettet.....Det er ikke
 sikkert at min er den bedste.    Mvh. Renate
            
             |  |  | 
  Morten Juel (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Juel
 | 
 Dato :  27-02-03 22:08
 | 
 |  | 
 
            Jubii den spænnende tråd    Jeg har lavet mig en masse franskbrød madder med gravad laks og dild
 dressing på, ikke vildt, men det smager skide godt    --
 Mvh
 Morten --- http://StarChild.dk Golf II GTI 1.8Ti 8v --- http://Golf2.dk Jallagryde 320i
 Nissan Micra 1.2 Aut. <- Til salg Nysynet 9500,-
 DR350SET --- http://DR350.dk -= girls and sex can't beat binary and hex =-
            
             |  |  | 
  Anders Houmark (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Houmark
 | 
 Dato :  27-02-03 22:17
 | 
 |  | 
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3lh7d$ee1$1@news.cybercity.dk...
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > det vil jeg da så lige gøre.
 Hjemmelavede burgere:
 Store burgerboller med sesamfrø, bøffer af fedtfattigt oksekød
 almindelige dressinger, salat, ærter, coctailpølser, marinede hvidløg,
 rødløg, syltede agurger, tomater og sikkert nogle ting jeg har glemt :)
 --
 Anders Houmark
www.AndersH.dk |  |  | 
  Hermann Holm (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hermann Holm
 | 
 Dato :  27-02-03 22:50
 | 
 |  | Kyllingepølsegryde !
 
 Der har været nem mad hele ugen; millionbøf, spaghetti m. kødsovs, deep-pan
 pizza og i dag kyllingepølsegryde. Vi er nemlig i gang med at male
 køkkenet.
 
 M.v.h.
 
 Hermann
 
 
 |  |  | 
  Niklas (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  28-02-03 01:58
 | 
 |  | 
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse news:b3lh7d$ee1$1@news.cybercity.dk...
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > det vil jeg da så lige gøre.
 >
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 >
 > mvh
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 Nu her efter at have spildt en hel aften på at forberede et konferenceoplæg har jeg endelig tid til at læse indlægene.
 Hvordan skulle jeg ellers kunne sove?
 
 Jeg har nydt rester taget op kummefryseren.
 Paprika-kommen Gullasch med gullerødder og dertil lavede vi frisk kartoffelmos med rå løg.
 
 Meget simpelt.
 
 Men senere fik jeg så friturestegt camenbert på ristet brød med smør sødet med økologisk solbærsyltetøj.
 
 Spist ved PC'en.
 
 Hmmmm
 
 Venligst
 
 Niklas
 
 
 
 |  |  | 
  KGB (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : KGB
 | 
 Dato :  28-02-03 06:54
 | 
 |  | hvidvinsdampede muslinger, flütes og hvidløgssmør
 
 Gustav
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3lh7d$ee1$1@news.cybercity.dk...
 > Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 > det vil jeg da så lige gøre.
 >
 > Vores menu i dag står på krydder kylling med kartoffelmos og broccoli.
 >
 > mvh
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Gitte Sørensen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gitte Sørensen
 | 
 Dato :  28-02-03 16:08
 | 
 |  | 
 
            Thu, 27 Feb 2003 18:15:06 +0100, skrev "Bolette Nielsen"
 <bobo@nospam.bolettes.dk> :
 >Det lader til der endnu ikke er lavet en tråd for torsdagsmaden i dag, så
 >det vil jeg da så lige gøre.
 Mørbradgryde med champignons og cocktailpølser. Hertil løse ris.
 -- 
 Gitte Sørensen
 Hjemmeside med bl.a. Galleri:     http://home.tiscali.dk/cgsorens Webshop med kosmetik & undertøj:  http://kosmetik-tak.dk Homeparty (kosmetik & undertøj):  http://gittes.dk |  |  | 
  Kåre Weng Madsen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kåre Weng Madsen
 | 
 Dato :  28-02-03 18:11
 | 
 |  | Pandesteget laks viklet ind i parmaskinke med frisk pasta med en hvidsauce
 og spinat. Masser af frisk dild og citron.
 
 Enkelt og lækkert.
 
 Kåre
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |