/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Portobello
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 27-02-03 10:31

Hej Gruppe

Så er jeg tilbage med et spørgsmål i forhold til min grønsagskasse. Jeg har
fået en stor portobellohat, men hvordan anvender jeg den bedst. Det er en
stor hat på ca. 10 cm i diameter. Har søgt på google, men jeg synes ikke
lige der var noget. Det må gerne være fedtfattige opskrifter .

Mvh.
--
Mette Nylander Sørup
mette@countryfan.dk



 
 
Asta Nielsen (27-02-2003)
Kommentar
Fra : Asta Nielsen


Dato : 27-02-03 16:19


"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> skrev i en meddelelse news:3e5ddb44$0$16131$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Gruppe
>
> Så er jeg tilbage med et spørgsmål i forhold til min grønsagskasse. Jeg har
> fået en stor portobellohat, men hvordan anvender jeg den bedst. Det er en
> stor hat på ca. 10 cm i diameter. Har søgt på google, men jeg synes ikke
> lige der var noget. Det må gerne være fedtfattige opskrifter .
>
> Mvh.
> --
> Mette Nylander Sørup
> mette@countryfan.dk
>


Prøv denne side. Der er masser af links til forskellige opskriftsider

http://intra.nakskov-gym.dk/biblio/Guide2/side26.htm

Venlig hilsen
Asta



Fru Hof (27-02-2003)
Kommentar
Fra : Fru Hof


Dato : 27-02-03 17:10


>
> Så er jeg tilbage med et spørgsmål i forhold til min grønsagskasse. Jeg
har
> fået en stor portobellohat, men hvordan anvender jeg den bedst. Det er en
> stor hat på ca. 10 cm i diameter. Har søgt på google, men jeg synes ikke
> lige der var noget. Det må gerne være fedtfattige opskrifter .
>
Hej!
man kan farcere svampen med grøntsager.
Tag hvad du nu har i huset af f.eks. rodfrugter, snit dem i fine terninger
sammen med stilken og indmaden af svampen, der "graves" ud med en teske.
Brasér grøntsager i f.eks. lidt hvidvin, krydr med salt og peber eller hvad
du nu synes, fyld dem derefter i svampen og gratiner i ovnen med reven ost
( hvis du kan li' det).

Jeg kan desværre ikke give dig nærmere opskrift, da jeg laver dem efter hvad
jeg har i huset og hvornår jeg synes, at de ser færdige ud.

mvh
Tove



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste