/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opskrift på fernet branca
Fra : crane


Dato : 20-02-03 12:40

Er der nogen der ved hvad der giver den specielle smag i fernet branca ?

Jens



 
 
Kevin Edelvang (20-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 20-02-03 16:25

crane wrote:

> Er der nogen der ved hvad der giver den specielle smag i fernet
> branca ?

Vand fra Tiberen?

Nej, undskyld, det er bare fordi, jeg ikke kan fordrage Fernet Branca.
Vidunderlig medicin mod mange ting, dog!

Mon ikke opskriften er top-hemmelig, som det er med mange af de der
krydder-bittere?

--
Mvh
Kevin Edelvang
"Haben Sie mehrere Päpste?"


Villy Erichsen (20-02-2003)
Kommentar
Fra : Villy Erichsen


Dato : 20-02-03 17:38

crane wrote:

> Er der nogen der ved hvad der giver den specielle smag i fernet branca ?
>

Det er Kamfer - føj

--
Venlig hilsen
Villy Erichsen



Svend Andersen (20-02-2003)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 20-02-03 18:10

brita-villy@adslhome.dk writes:
>Det er Kamfer - føj

Fernis er en gudedrik

Og der er IKKE kamfer i, -det er i Bonekamp

hilsen Svend A

Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk




Henrik Vest (20-02-2003)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 20-02-03 20:57


"crane" <jh@thrane.cc> skrev i
> Er der nogen der ved hvad der giver den specielle smag i fernet branca ?

Jeg kan desværre heller ikke give dig svar på dit spørgsmål og dog ...

I det seneste nummer af "Smag & Behag" (#1-2003) er der en artikel omkring
bittere - heriblandt Fernet Branca.

Sakset direkte derfra:
"Italiens verdenskendte urtekradser, indbegrebet af klassisk
bitterproduktion fra Cavour-tiden i 1800-tallet, hvor det industrielle og
elegante Norditalien blev grundlagt. Fernet er et brand unikt som Campari,
produceret på fabrikken i hjertet af Milano med den yderst selvbevidste
Branca-familie som ejer. Siden starten er mint-versionen Branca-Menta kommet
til. I dag lanceres drikken internationalt mod de yngre målgrupper som shot,
blandet i cocktails og drinks. Samt det aller hotteste: som perfekt ledsager
til det japanske køkken og sushi!
Som bitter og digestiv er den uovertruffen, fornemt komponeret over et
to-cifret antal internationale urter og krydderier."

Hvis du går ind på http://www.branca.it/eng/home.htm vil du se mere om
Branca's produkter. Omkring Fernet's indhold, fortælles der blandt andet at
det indeholder over 40 urter og at det lagres i egetræstønder i over et år.
Derudover løftes sløret for 4 af ingredienserne (foruden alkohol), Aloe
Vera, Camille, Safran og Gentian (nogen der har en ordbog ?).

mvh
Henrik



Crane (20-02-2003)
Kommentar
Fra : Crane


Dato : 20-02-03 22:53

Tak for et godt svar...

Jens

Jeg kan desværre heller ikke give dig svar på dit spørgsmål og dog ...
>
> I det seneste nummer af "Smag & Behag" (#1-2003) er der en artikel omkring
> bittere - heriblandt Fernet Branca.
>
> Sakset direkte derfra:
> "Italiens verdenskendte urtekradser, indbegrebet af klassisk
> bitterproduktion fra Cavour-tiden i 1800-tallet, hvor det industrielle og
> elegante Norditalien blev grundlagt. Fernet er et brand unikt som Campari,
> produceret på fabrikken i hjertet af Milano med den yderst selvbevidste
> Branca-familie som ejer. Siden starten er mint-versionen Branca-Menta
kommet
> til. I dag lanceres drikken internationalt mod de yngre målgrupper som
shot,
> blandet i cocktails og drinks. Samt det aller hotteste: som perfekt
ledsager
> til det japanske køkken og sushi!
> Som bitter og digestiv er den uovertruffen, fornemt komponeret over et
> to-cifret antal internationale urter og krydderier."
>
> Hvis du går ind på http://www.branca.it/eng/home.htm vil du se mere om
> Branca's produkter. Omkring Fernet's indhold, fortælles der blandt andet
at
> det indeholder over 40 urter og at det lagres i egetræstønder i over et
år.
> Derudover løftes sløret for 4 af ingredienserne (foruden alkohol), Aloe
> Vera, Camille, Safran og Gentian (nogen der har en ordbog ?).
>
> mvh
> Henrik
>
>



Soren Lindholt (21-02-2003)
Kommentar
Fra : Soren Lindholt


Dato : 21-02-03 12:01

Henrik Vest <hallo_derude@hotmail.comxx> wrote in article
<3e5532bf$0$202$edfadb0f@dread15.news.tele.dk>...
Sakset direkte derfra:
> "Italiens verdenskendte urtekradser, indbegrebet af klassisk
> bitterproduktion fra Cavour-tiden i 1800-tallet, hvor det industrielle og
> elegante Norditalien blev grundlagt. Fernet er et brand unikt som
Campari,
> produceret på fabrikken i hjertet af Milano med den yderst selvbevidste
> Branca-familie som ejer. Siden starten er mint-versionen Branca-Menta
kommet
> til. I dag lanceres drikken internationalt mod de yngre målgrupper som
shot,
> blandet i cocktails og drinks. Samt det aller hotteste: som perfekt
ledsager
> til det japanske køkken og sushi!
> Som bitter og digestiv er den uovertruffen, fornemt komponeret over et
> to-cifret antal internationale urter og krydderier."

Nemlig god medicin. Tre uge i sydamerika sidste år, en Fætter Banko morgen
og aften, og ingen maveonde til mig, tak.
ALLE andre på turen havde 2-4 dage med problemos digestivos

--
Søren
http://motortosse.dk
Besøg os 15.3 på Herning Stumpemarked, bliv snydt og fornærmet på samme
tid.
Se også film med de glade motortosser (gratis), og Jes Snapsevang (entré)


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste