/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Amerikanske pandekager
Fra : ozoko


Dato : 09-02-03 17:13

Hej

Nogen her der har en opskrift på morgenmadspandekager som man får dem "over
there" med sirup og hele moletjavsen?? Gerne en der giver nogle rigtigt
svampede nogen

/Oizo




 
 
Rasmus Meldgaard (09-02-2003)
Kommentar
Fra : Rasmus Meldgaard


Dato : 09-02-03 18:08

"ozoko" <ff@dd.com> writes:
> Hej
>
> Nogen her der har en opskrift på morgenmadspandekager som man får dem "over
> there" med sirup og hele moletjavsen?? Gerne en der giver nogle rigtigt
> svampede nogen

Jeg plejer at lave noget ala:

5 dl mel
5 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
1 knivspis salt
1,5 tsk bagepulver
4 spsk smeltet smør

pisk mel og mælk. Pisk resten

--
Rasmus Meldgaard

Jeg har den dybeste medlidenhed med den som kun har fantasi til at
stave et ord på een måde.
-- Mark Twain

Tine (09-02-2003)
Kommentar
Fra : Tine


Dato : 09-02-03 18:04


"ozoko" <ff@dd.com> skrev i en meddelelse
news:3e467e00$0$155$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej
>
> Nogen her der har en opskrift på morgenmadspandekager som man får dem
"over
> there" med sirup og hele moletjavsen?? Gerne en der giver nogle rigtigt
> svampede nogen
>
> /Oizo
>
Hej
Denne bruger vi meget.....

Amerikanske pandekager:
2½ dl mel
1½ tsk. bagepulver
1 stor spsk sukker
½ tsk salt
De tørre ting blandes.
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. olie
De våde ting blandes.
De to blandinger mixes og små pandekager steges på en pande.

Hilsen
Tine



Jakob Harming (16-02-2003)
Kommentar
Fra : Jakob Harming


Dato : 16-02-03 18:37

Tine wrote:

>1½ tsk. bagepulver

Hvorfor er det lige der skal bagepulver i pandekager?

Jakob

Krabsen (16-02-2003)
Kommentar
Fra : Krabsen


Dato : 16-02-03 18:45

For at de skal hæve

...det er med til at gøre pandekagerne luftige..

mvh

Krabsen



"Jakob Harming" <jakob_harming@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:vviv4vcifoep8gtn6nn581n7bu2t62lcq1@4ax.com...
> Tine wrote:
>
> >1½ tsk. bagepulver
>
> Hvorfor er det lige der skal bagepulver i pandekager?
>
> Jakob



Michael Laugesen (12-04-2003)
Kommentar
Fra : Michael Laugesen


Dato : 12-04-03 22:30

...Dvs. svampede.. Det virker, de kan suge betydligt mere dyrt importeret
ahornsirup til sig, hvis dejen lige får en teskefuld bagepulver...
Hvis du som jeg har har problemer med det, så kan du justere mængden af
bagepulver til alm. dansk mådehold.


"Krabsen" <news@krabsen.dk> skrev i en meddelelse
news:b2oimu$p76$1@sunsite.dk...
> For at de skal hæve
>
> ..det er med til at gøre pandekagerne luftige..
>
> mvh
>
> Krabsen
>
>
>
> "Jakob Harming" <jakob_harming@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:vviv4vcifoep8gtn6nn581n7bu2t62lcq1@4ax.com...
> > Tine wrote:
> >
> > >1½ tsk. bagepulver
> >
> > Hvorfor er det lige der skal bagepulver i pandekager?
> >
> > Jakob
>
>



lise hansen (09-02-2003)
Kommentar
Fra : lise hansen


Dato : 09-02-03 18:38

Denne opskrift fra Mortens opskrifter vækker altid succes hjemme hos os:

http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0810056.html


"ozoko" <ff@dd.com> skrev i en meddelelse
news:3e467e00$0$155$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej
>
> Nogen her der har en opskrift på morgenmadspandekager som man får dem
"over
> there" med sirup og hele moletjavsen?? Gerne en der giver nogle rigtigt
> svampede nogen
>
> /Oizo
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste