|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Maizena Fra : Scorpmoon
 | 
 Dato :  20-01-03 07:11
 | 
 |  | Jeg har lagt mærke til at mange opskrifter bruger Maizena som ingrediens. Er
 Maizena et produkt eller et firma? Det må være god reklame for dem
 ihvertfald.
 
 Men nu findes der jo mange forskellige maizena produkter, og opskrifter
 skelner ikke mellem dem... Er det stivelse, mel eller jævner de mener man
 skal bruge?
 
 Findes der ingen alternativer til Maizena?
 
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (20-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  20-01-03 08:23
 | 
 |  | 
 "Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> skrev i en meddelelse
 
 > Men nu findes der jo mange forskellige maizena produkter, og opskrifter
 > skelner ikke mellem dem... Er det stivelse, mel eller jævner de mener man
 > skal bruge?
 >
 > Findes der ingen alternativer til Maizena?
 
 For år tilbage var Maizena ensbetydende med majsstivelse.
 Siden er der kommet flere mærker - og Maizena har udviklet flere produkter,
 så jeg kan godt forstå, du er forvirret.
 Når der i en opskrift står Maizena, betyder det simpelt hen majsstivelse.
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
  Scorpmoon (20-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Scorpmoon
 | 
 Dato :  20-01-03 18:11
 | 
 |  | > > Men nu findes der jo mange forskellige maizena produkter, og opskrifter
 > > skelner ikke mellem dem... Er det stivelse, mel eller jævner de mener
 man
 > > skal bruge?
 > >
 > > Findes der ingen alternativer til Maizena?
 >
 > For år tilbage var Maizena ensbetydende med majsstivelse.
 > Siden er der kommet flere mærker - og Maizena har udviklet flere
 produkter,
 > så jeg kan godt forstå, du er forvirret.
 > Når der i en opskrift står Maizena, betyder det simpelt hen majsstivelse.
 >
 > Hilsen Inger
 >
 
 Ok, tak for det.. Hvilken slags stivelse bruger industrien når de skriver
 'modificeret stivelse' ? Maizena er vel netop _ikke_ modificeret? Hvorfor
 modificerer man stivelse, er det for holdbarhed?
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |