| Efterlod forleden en skål dej i mit desværre uisolerede skur, men
 konstaterede dagen efter at dejen havde hævet planmæssigt trods temperaturer
 langt under frysepunktet - inde i skuret.
 
 Var jeg bare svineheldig, eller lykkedes det bare brødet at slippe den nedre
 grænse (hvilken?), hvor selv gærceller nægter at formere sig??
 
 Jeg spørger, fordi jeg igen står her med en balje gærdej, som jeg egentlig
 ikke har noget ønske om at lukke ind i køleskabsghettoen. Hellere i skuret,
 hvis der kan konstateres en terrorbalance som bøddejen kan leve med. Tilstår
 samtidig, at surdejsrugbrødet står pænt og lumrer i ovnen til i morgen
 aften. Dét tør jeg trods alt ikke.
 
 --
 vh           ¸.·´¯)
 )><((((º>     ´Torben Abildgaard
 
 
 
 
 
 
 |