| 
 
 Familien Kristensen wrote:
 > Jeg søger en "srtensikker" opskrift, som giver flütes der kan
 > opvarmes uden at blive kedelige/tørre.
 
 ....jeg bruger til 600g vand med ca. ½ pk. gær opløst i: 700g hvedemel, 100g
 soyamel og 230g durummel...hvede- og durummel er det økologiske fra FDB, da
 melet fra Helsekost gør brødet lidt for tungt...
 
 ....i dejen er osse 130g revne gulerødder, 25g solsikkekerner, 25g
 græskarkerner og 2 tskf. salt (med top på)...
 
 ....lad dejen stå ca. 8 timer og lav 7-8 pølser af den...pensel med vand, og
 sæt pladen ind i midten af ovnen ved 225 grader i 7½ min...pensl igen...det
 samme igen efter andre 7½ min, og bag så videre i ca 20 min, eller til
 fluten er brun...(traditionel ovn)
 
 ....når de akkurat er kolde, kan du fryse dem ned - og de kan så tøes op på
 en brødrister ca 2½ min på hver side en times tid inden du skal bruge dem...
 --
 Med venlig hilsen
 Hans
 
 
 
 
 
 
 |