"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0f5c01$0$71717$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> havde egentligt tænkt mig at lave rødvinssovs til oksemørbraden
nytårsaften,
> men overvejer nu eventuelt at lave en portvinssovs.
>
> tror i det vil gå godt til oksemørbraden.??
>
> hvordan laver man en sådan??
Om den passer, skal jeg ikke kunne sige (jeg er selv en lidt for stor
madblander).
Men her er en fra 
www.kvik.dk:
      Portvinssauce
                  Tilberedningstid
                  Stk / Personer
                  4
                  Ingredienser:
                  2 dl hønsebouillon
                  2 tsk saucemel
                  1 tsk soyasauce
                  ½ dl portvin
                  Fremgangsmåde:
                  Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i
kog. Tilsæt soya og smag til med portvin.
      Hilsen Jeannie Kristensen