|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Varm leverpostej... Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  26-12-02 08:48
 | 
 |  | Jeg skal til familiejulefrokosten i eftermiddag medbringe varm
 leverpostej med sprød bacon og ristede champignon (friske).
 
 Har I gode råd eller advarsler i.f.m.:
 
 Opvarmning af leverpostej (3 x Stryhn's Julepostej)
 
 Stegning af en masse bacon
 
 Ristning af to store bakker champignon
 
 Glædelig mellemjul
 Dorte
 
 
 |  |  | 
  Dorte R.M. Hansen (26-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  26-12-02 11:05
 | 
 |  | On Thu, 26 Dec 2002 08:47:36 +0100, Dorte R.M. Hansen
 <dot.ringholm@get2net.dk> wrote:
 
 >Ristning af to store bakker champignon
 >
 Gemalen er lige nu igang med at "mishandle" en masse bacon (og han
 elsker resultatet).
 
 Jeg spekulerede på, om det ville være smart eller ikke smart at riste
 champignon'erne i fedtet fra bacon'en?
 
 Jule Hjerteligst
 Dorte
 
 
 |  |  | 
  Palle (26-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Palle
 | 
 Dato :  26-12-02 11:17
 | 
 |  | steg du bare dem i fedtet fra baconen, jo varmere jo bedre,på restauranter
 steger de dem mange gange i frituren.Jeg kan personlig bedst lide champignon
 der er sprøde ligesom baconen er
 "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:2tkl0vgd32oavpfbdvc649nhju3g52ocuk@4ax.com...
 > On Thu, 26 Dec 2002 08:47:36 +0100, Dorte R.M. Hansen
 > <dot.ringholm@get2net.dk> wrote:
 >
 > >Ristning af to store bakker champignon
 > >
 > Gemalen er lige nu igang med at "mishandle" en masse bacon (og han
 > elsker resultatet).
 >
 > Jeg spekulerede på, om det ville være smart eller ikke smart at riste
 > champignon'erne i fedtet fra bacon'en?
 >
 > Jule Hjerteligst
 > Dorte
 
 
 
 
 |  |  | 
   Dorte R.M. Hansen (26-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  26-12-02 20:03
 | 
 |  | On Thu, 26 Dec 2002 11:17:15 +0100, "Palle" <Pallot@ofir.dk> wrote:
 
 >steg du bare dem i fedtet fra baconen, jo varmere jo bedre,på restauranter
 >steger de dem mange gange i frituren.Jeg kan personlig bedst lide champignon
 >der er sprøde ligesom baconen er
 >
 De blev rigtig gode! Rub og stub blev spist - og jeg fik renvaskede
 fade med hjem.
 
 Tak for hjælpen Palle.
 
 Dorte
 
 
 |  |  | 
  Web . Woman (26-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Web . Woman
 | 
 Dato :  26-12-02 12:19
 | 
 |  | "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:tocl0vco8tjq4ha4rg2vflo7ruh4r7qcru@4ax.com...
 
 > Har I gode råd eller advarsler i.f.m.:
 >
 > Opvarmning af leverpostej (3 x Stryhn's Julepostej)
 
 Stryhns leverposteg serverede jeg ikke engang for hunden... da jeg havde en!
 
 Den lugter forholdsvis uskadeligt, når den er kold - altså leverpostegen
 *G* - men varmes den op, spreder der sig en kvalm hørm. Har været udsat for
 det et par gange og har ikke siden rørt Stryhns.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |