|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvad fik du til middag i går? Fra : Sofie Kurland
 | 
 Dato :  13-12-02 13:33
 | 
 |  | Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda blive
 inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Bedste hilsner
 
 Sofie
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kevin Edelvang (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  13-12-02 13:40
 | 
 |  | "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev
 
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får
 at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Tre rugklappere (de er fantastiske) med ost, leverpostej og
 spegepølse... Nok ikke særlig inspirerende, men det er hårdt at være
 kreativ, når man er alene.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
  sune vuorela (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : sune vuorela
 | 
 Dato :  13-12-02 13:47
 | 
 |  | On Fri, 13 Dec 2002 13:33:25 +0100, "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk>
 wrote:
 
 >Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Pasta/kødsauce.
 
 Den blev faktiks rigtig rigtig god... Pastaen var selvølgelig
 hjemmelavet (100 g durum 1 past. æg, lidt salt og olivenolie)
 Kødsaucen var masser af løg+hvidløg+oregano+kød, alt svitset/brunet -
 deri 1 ds flåede tomater og 1 lille dåse tomatpure, 2 skiver ost og
 salt/peber...
 
 Lidt spændende kan man godt lave det selvom man er alene...
 
 --
 Sune
 
 
 |  |  | 
  Dorte R.M. Hansen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  13-12-02 13:50
 | 
 |  | On Fri, 13 Dec 2002 13:33:25 +0100, "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk>
 wrote:
 
 >Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Vi fik, min ældste datters livret, pandekager med jordmarmelade
 og/eller sukker på.
 
 Decemberhilsen
 Dorte
 
 
 |  |  | 
  Dorte R.M. Hansen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  13-12-02 13:52
 | 
 |  | 
 
            On Fri, 13 Dec 2002 13:50:24 +0100, Dorte R.M. Hansen
 <dot.ringholm@get2net.dk> wrote:
 >Vi fik, min ældste datters livret, pandekager med jordmarmelade
 >og/eller sukker på.
 >
 Der skal altså stå jordbærmarmelade    Decemberhilsen
 Dorte
            
             |  |  | 
  K.G. (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : K.G.
 | 
 Dato :  13-12-02 13:51
 | 
 |  | Hej Sofie ...
 
 Vi har en Fiskevogn på en central plads i Byen og
 der havde jeg købt 2 friske små stege torsk den
 ene fik jeg i aftes og den anden skal spises i dag.
 
 De passer lige til en Kuvert og kostede 30 kr. til
 sammen og så er det frisk fisk Bynummer : 9900
 
 Renses - vendes i mel - brunes på pande og ryger
 i min miniovn - hvide kartofler - citron og brunet
 smør.
 
 Det er godt ...
 
 Hilsen Keld
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jan Bøgh (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  13-12-02 16:15
 | 
 |  | 
 
            "K.G." <kg@lite.dk> wrote in message
 news:3df9d7b1$0$71714$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Vi har en Fiskevogn på en central plads i Byen og
 > der havde jeg købt 2 friske små stege torsk den
 > ene fik jeg i aftes og den anden skal spises i dag.
 >
 > De passer lige til en Kuvert og kostede 30 kr. til
 > sammen og så er det frisk fisk Bynummer : 9900
 Den gode Keld Gydum er ikke til at stole på. Den pågældende
 fiskevogn sælger nemlig fisk fra 9990 (Skagen).
 Men det kan fiskene jo ikke gøre for    > Renses - vendes i mel - brunes på pande og ryger
 > i min miniovn - hvide kartofler - citron og brunet
 > smør.
 >
 > Det er godt ...
 Yeps.
 Jan
            
             |  |  | 
   Karina og Christian (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Karina og Christian
 | 
 Dato :  13-12-02 16:34
 | 
 |  | 
 
            "Jan Bøgh" <jan@boegh._X_net> wrote in message
 news:atctbj$8uo$1@sunsite.dk...
 [klip]
 > Den gode Keld Gydum er ikke til at stole på. Den pågældende
 > fiskevogn sælger nemlig fisk fra 9990 (Skagen).
 > Men det kan fiskene jo ikke gøre for    (Og det følgende er *kun* humoristisk ment)
 Nej nu *har* jeg da aldrig hørt så galt    Et er at man skal sidde og lytte til, at en person rent faktisk kan få sig
 til nærmest at prale (ja man er rystet) med, at han har fået fisk fra
 Frederikshavn(!) af alle steder, men at se ovenstående var da alligevel det
 der skulle til for at få mig til at fare til tasterne    Næh nej folkens. Det *eneste* rigtige sted at få fisk fra er naturligvis min
 kære hjemstavn - 9990.
 Frederikshavn, tsk tsk    Med skawbo-hilsner
 Karina,
 der lever i eksil og som, når nu sandheden skal frem, slet ikke bryder sig
 om fisk    --
 NB: Slet "FJERNDETTE" fra adressen ved svar pr. e-mail
 ----
            
             |  |  | 
   K.G. (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : K.G.
 | 
 Dato :  13-12-02 18:26
 | 
 |  | 
 
            Hej Jan ... !
 Du skriver bla.:
 > Den gode Keld Gydum er ikke til at stole på. Den
 > pågældende fiskevogn sælger nemlig fisk fra 9990
 >(Skagen).
 > Men det kan fiskene jo ikke gøre for    Ja men det er da rigtig Jan - har vi ikke også altid
 pralet af Rødspætte-byen Frederikshavn og så har de
 været fanget i Jammerbugten ..    Rigtig god Jul - Jan og I andre ...
 Har du deltaget med året stegning af and Jan - det
 høre sig til en af de faste traditioner ... LOL....
 Obs: Jeg har deltaget ...    Mange Julehilsner
    Keld Gydum
            
             |  |  | 
    Jan Bøgh (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  14-12-02 15:40
 | 
 |  | 
 
            "K.G." <kg@lite.dk> wrote in message
 news:3dfa1819$0$71641$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Ja men det er da rigtig Jan - har vi ikke også altid
 > pralet af Rødspætte-byen Frederikshavn og så har de
 > været fanget i Jammerbugten ..    Ja, det er en ynk!
 > Rigtig god Jul - Jan og I andre ...
 I lige måde.
 > Har du deltaget med året stegning af and Jan - det
 > høre sig til en af de faste traditioner ... LOL....
 Det kommer, det kommer.
 I år har jeg tænkt mig at lave et totalangreb på min gamle forældres
 opfattelse af julemad. Den traditionelle fede juleand bliver erstattet med
 orangeand, de klæge rødkål udskiftes med rå rødkål med timian vendt på
 panden i andefedt og med et tilskud af tørrede tranebær, så det bliver
 spændende om jeg overlever til risalamanden.
 vh
 jan
            
             |  |  | 
  Kristina Søndergaard (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kristina Søndergaard
 | 
 Dato :  13-12-02 13:49
 | 
 |  | "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev:
 
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 > blive inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Frikadeller med kartofler og brun sovs - ikke det vildeste, men salaten med
 hvidkål, rødbede, gulerødder, appelsin og hvidløgsolie gjorde det lidt
 ekstra lækkert c",).
 
 /Kristina
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  RHR (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : RHR
 | 
 Dato :  13-12-02 19:12
 | 
 |  | 
 
            Hej
 Vi fik dejlig nem mad.. Vi fik kartoffelmos med panderistede pølseskiver og
 paprikasauce fra knorr   Mvh Rikke
 "Kristina Søndergaard" <Kristina_Sondergaard@hotmail.com> skrev i en
 meddelelse news:3df9d7b2$0$35839$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev:
 >
 > > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får
 at
 > > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 > > blive inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Frikadeller med kartofler og brun sovs - ikke det vildeste, men salaten
 med
 > hvidkål, rødbede, gulerødder, appelsin og hvidløgsolie gjorde det lidt
 > ekstra lækkert c",).
 >
 > /Kristina
 >
 >
 >
            
             |  |  | 
  Homer (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Homer
 | 
 Dato :  13-12-02 14:04
 | 
 |  | 
 
            "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får
 at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret.
 Min kæreste og jeg fik frisk pasta - tortellini med ost og pesto. Selv om
 ingen af delene var hjemmelavet, var de helt ok. Men egen pesto er jo
 altid at foretrække!    Efter kogning tilsatte vi lidt stegt bacon samt avocado, begge dele i
 tern.
 Meget nemt og billigt!
 VH
 Homer
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  13-12-02 14:17
 | 
 |  | 
 
            "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> writes:
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 Et eller andet frossen pastasnask oppe fra den lokale Foetex. Jeg var
 helt alene hjemme, smaasyg og gad ikke lave mad.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk,  juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Henrik Andersen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik Andersen
 | 
 Dato :  13-12-02 14:19
 | 
 |  | "> Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 
 Hejsa!
 
 Vi fik Brændende Kærlighed med Kartoffelmos og Rødbede i tern, samt
 æbleflæsk og stegte løg...
 
 Det var rigtig godt......
 
 mvh Henrik
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mikkel Winther (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mikkel Winther
 | 
 Dato :  13-12-02 14:12
 | 
 |  | Sofie Kurland was trolling as usual:
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk
 > får at spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne
 > man endda blive inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte
 > kartofler samt hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 
 En nudelsuppe med kylling. Stille og roligt.
 
 m.
 --
 "All right, remember -- alcohol equals puke equals smelly mess equals nobody
 likes you!"
 from "The Wedding Singer", 1998
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  13-12-02 14:24
 | 
 |  | Sofie Kurland skrev:
 
 > Hvad fik du til aftensmad i går?
 
 Frikadeller krydret med hvidløg og kapers, serveret med dampet
 broccoli og champignoner stegt i gedesmør.
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
  Jette (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jette
 | 
 Dato :  13-12-02 14:29
 | 
 |  | 
 
            "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 Hoisin/satay/chili-stirfry med champignoner, gulerødder, bacon, hvidløg,
 alm. løg. Dertil ris og brød.
   Jette
            
             |  |  | 
  Rømer (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rømer
 | 
 Dato :  13-12-02 14:30
 | 
 |  | Brunkål, kartofler, rugbrød, kogt flæsk og grisehaler - hertil rødbeder,
 sennep - og et par sneøl...
 
 
 Og så aftalte vi at mødes en gang om måneden til "gamle danske retter"...
 
 Leo
 
 
 
 
 |  |  | 
  Pia (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Pia
 | 
 Dato :  13-12-02 14:59
 | 
 |  | "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message news:2skK9.65382
 > Hvad fik du til aftensmad i går? .
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 >
 Efter en masse panik med en gardinstang som tog laaaaaaaaaaaaang tid at
 haenge op...blev det til kebab og fritter hentet hjem fra nede paa hjoernet
 :)
 
 Pia
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Larsen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  13-12-02 15:15
 | 
 |  | 
 Sofie Kurland <sofie@kurland.dk> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 
 Et blomkålshoved i buketter, kogt 3-4 min., vand fra, olivenolie+balsamico
 over, låg på (af ilden), ryste af og til
 mens et par nakkekoteletter steger færdigt med lynghonning på ene side,
 Dijon på anden.
 Hva`ba ?
 Ole
 
 
 
 |  |  | 
  A.And (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : A.And
 | 
 Dato :  13-12-02 16:00
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 >
 >
 God gammel dansk hakkedreng med brunsovs, løg, kartofler og grøntsager.
 
 Kim
 
 
 
 
 |  |  | 
  Camain (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Camain
 | 
 Dato :  13-12-02 16:14
 | 
 |  | 
 
            Karbonader, dertil stuvede ærter/gulerødder og nogle dejlige faste
 kartofler.
 Og jo, du har ret, det er inspirerende at se hvad andre rundt om går og
 spiser    Go' weekend alle    Jesper B.
            
             |  |  | 
   Bitten (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bitten
 | 
 Dato :  14-12-02 00:21
 | 
 |  | 
 
            "Camain" <oraklet@NOSPAMborger.ringe.dk> skrev:
 >Karbonader, dertil stuvede ærter/gulerødder og nogle dejlige faste
 >kartofler.
 >
 >Og jo, du har ret, det er inspirerende at se hvad andre rundt om går og
 >spiser    >
 >Go' weekend alle    >
 >Jesper B.
 >
 En god gammeldaws ret, som vi også nød i går...    Og ja! En genial tråd!
 -- 
 Venlig hilsen Bitten.
            
             |  |  | 
  ottesen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : ottesen
 | 
 Dato :  13-12-02 16:06
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret.
 Kartoffel-/porresuppe!
 Kartofler og porrer koges møre i grøntsagsboullion. Af varmen, stavblenderen
 ned i gryden og blend til der ikke er klumper. Tilsæt en kop mælk (evt. en
 1/4 l. fløde) samt krydderier (salt, hvid peber, timian, find selv på
 flere), og lad suppen simre i yderligere en 5-10 minutter. Dertil en
 panetti-flute og ristede bacontern. Det er nemt, det er hurtigt, det er
 billigt, det er sundt (bacontern kan udelades   , og det smager SUPER!
 /ottesen
            
             |  |  | 
  Jan Bøgh (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  13-12-02 16:17
 | 
 |  | 
 Høns i asparges m. hvide kartofler og en skummende Tuborg til.
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Niklas (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  13-12-02 16:21
 | 
 |  | 
 
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Regnbueørred med chilli lynstegt for kraftig varme.
 Helbladet spinat med Cheddarost.
 Bagte gulerødder med balsamico, olivenolie og lemonjuice.
 Paneret mos-blanding af kartoffel og falafel.
 
 Det hele blev krydret med en chili/vanillie dressing.
 
 Venligst
 
 Niklas
 
 
 
 |  |  | 
  Karoline Larsen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Karoline Larsen
 | 
 Dato :  13-12-02 16:27
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 
 En god gang kartoffelmos med masser af hvidløg og en gryde med jordskokker,
 løg, grønne bønner og karry.
 
 Karoline
 
 
 
 
 |  |  | 
  JHR (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : JHR
 | 
 Dato :  13-12-02 16:49
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 En seriøs gang Chili Con Carne UDEN bønner MED flütes, sveder stadig ved
 tanken!!
 
 Jeppe.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Finn (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Finn
 | 
 Dato :  13-12-02 16:50
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har .....
 Jeg fik ovnstegt kylling og Kartoffelsalat som ikke var hjemmelavet    Finn
            
             |  |  | 
  Padmé (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  13-12-02 16:51
 | 
 |  | Broccolisuppe med jordskokker, hvidløg, løg... blendet til puré..
 Uhmmm
 
 Padmé
 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda
 blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Nette (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  13-12-02 17:10
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Hvad fik du til aftensmad i går?
 God idé   Mit bidrag er nok ikke så inspirerende, men alligevel: RISENGRØD
 Kogt i ca. 20 minutter og henstillet under dynen i et par timer, til vi
 havde tid til at spise den.
 Selvfølgelig serveret med kanelsukker, smørklat og nisseøl    Nette
            
             |  |  | 
  Elisiussen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Elisiussen
 | 
 Dato :  13-12-02 18:00
 | 
 |  | 
 
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften -
 >
 > Sofie
 
 Vi fik hamburgryg med stuvet grønkål, hvide samt brunede kartofler.
 Det var dejligt.
 Jette
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Weis (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Weis
 | 
 Dato :  13-12-02 18:15
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> wrote in message
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk
 får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man
 endda blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Grøntsagstærte med broccoli og gulerødder.
 Strimlet lynstegt skinkesmåkød.
 
 mvh
 Peter
 
 
 
 
 |  |  | 
  vagn torup & rikke b~ (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : vagn torup & rikke b~
 | 
 Dato :  13-12-02 19:20
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
 news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre,
 hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske
 kunne man endda blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler
 samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 >
 > Vi fik pommes frites og fiskefilletter. Noget kedeligt og
 hurtigt, jeg ved det, men overskuddet var der altså ikke
 lige igår!
 MVH Rikke
 --
www.rikkebachmann.webbyen.dk Her finder du billige, nemme og hurtige madopskrifter
 til travle børnefamilier, gode spareråd, ferietips, gode
 ideer til børnefødselsdagen og meget, meget mere.
            
             |  |  | 
  Eskil Grønbek (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Eskil Grønbek
 | 
 Dato :  13-12-02 20:07
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev > Hvad fik du til aftensmad i går?
 
 I går var kedelig, men her i aften fik vi:
 
 Rosastegt andebryst med champiogn sauce
 Dertil fik vi revet kartoffel blandet med salt/peber og hvidløgsolie. Formet
 i en form og derefter stegt på panden.
 
 mvh
 
 Eskil
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Anders Bo Rasmussen (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Bo Rasmussen
 | 
 Dato :  13-12-02 20:48
 | 
 |  | On Fri, 13 Dec 2002 13:33:25 +0100,
 Sofie Kurland <sofie@kurland.dk> wrote:
 
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 
 Første ret: Rest af kødsovs med skruer, da jeg var løbet tør for
 mozerela blev det til parmesan.
 
 Anden ret: Karry-ret (karry, løg, rejer, fersken, tomat, hvidløg, måske
 noget mere) med ris og hvidløgsfluttes.
 
 Jeg bor alene, spiser altid varm mad til aftensmad uanset om jeg har
 fået varm mad tidligere på dagen. Men opfindsomheden er vist ikke
 overvældende stor.
 
 
 --
 
 
 |  |  | 
  toma (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : toma
 | 
 Dato :  13-12-02 23:16
 | 
 |  | 
 Brændende kærlighed m. rødbeder til
 mvh
 Torben
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mulle's mor Heidi (13-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mulle's mor Heidi
 | 
 Dato :  13-12-02 23:36
 | 
 |  | 
 
            Røget mørbrad med stuvede ærter/gulerødder og kartofler. Men det bedste var
 at jeg spiste hos naboen, og dermed slap for selv at lave mad *smil*
 --
 Hilsen Mulle, Miv og  MissRosa's mor
http://hei.homepage.dk/hei/julegodter.html |  |  | 
  Niklas (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  14-12-02 00:42
 | 
 |  | 
 "Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse news:2skK9.65382$HU.4989399@news010.worldonline.dk...
 > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får at
 > spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man endda blive
 > inspireret. Jeg fik ovnstegt kylling med bagte kartofler samt
 > hvidkåls/majssalat med skarp yoghurt/sennepsdressing
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 >
 > Bedste hilsner
 >
 > Sofie
 >
 >
 Culottesteg med bagte kartofler og grønne bønner. Dertil en hjemmelavet bearnaise sauce.
 
 Venligst
 
 Niklas
 
 
 
 |  |  | 
  Jørgen Rasmussen (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jørgen Rasmussen
 | 
 Dato :  14-12-02 01:24
 | 
 |  | 
 
            Sofie Kurland wrote:
 > Hvad fik du til aftensmad i går? Håber på mange svar.
 Resterne af bruen kartofler og grøn sovs. (Grønlangkål.)
 Og nogle "færdig-frikadeller" optøede på panden sammen med det øvrige.
 Og noget rødvin og vand til.
 Iøvrigt:
 Snyd er det som f.eks. Eskil Grønbæk skriver.
 Igår var torsdag.
 Og så er det selvfølgelig torsdag du skal beskrive. Ikke fredag, vel.?
 --
 Mvh.  Jørgen
 Prøv noget nyt, læs her:  http://www.usenet.dk/ |  |  | 
  Eskil Grønbek (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Eskil Grønbek
 | 
 Dato :  14-12-02 12:25
 | 
 |  | 
 "Jørgen Rasmussen" <jorgen-rasmussen@aa.sa.dk> skrev
 > Snyd er det som f.eks. Eskil Grønbæk skriver.
 > Igår var torsdag.
 > Og så er det selvfølgelig torsdag du skal beskrive. Ikke fredag, vel.?
 
 Hej Jørgen
 
 Jeg tror ikke Sofie får meget inspiration af vores middag torsdag aften.
 
 En gang kedelig pasta sauce og dertil hørende pasta.
 Et lille stykke hjemmelavet pizza, varmet i mikroen.
 
 Jeg forstår godt din pointe, men der er ikke meget inspiration i
 ovenstående.
 
 mvh
 
 Eskil Grønbek
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  E.G.C. (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : E.G.C.
 | 
 Dato :  14-12-02 12:40
 | 
 |  | Hvorer det spændende, altsammen. Det er en hel roman.  Men jeg har et problem, er der nogen som kan fortælle mig om man kan nøjes
 med at bruge taster til at sidde her og læse alle de indlæg, jeg bruger Outlook Expres. Jeg har fa....... så ondt i mine håndled.
 
 Mvh.
 Ester C.
 
 
 
 |  |  | 
   Jan Bøgh (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  14-12-02 15:46
 | 
 |  | 
 
            "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> wrote in message
 news:3dfb16d3$0$35801$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Hvorer det spændende, altsammen. Det er en hel roman.  Men jeg har et
 problem, er der nogen som kan fortælle mig om man kan nøjes
 > med at bruge taster til at sidde her og læse alle de indlæg
 Umiddelbart vil jeg foreslå at bruge øjnene    Men i øvrigt kan du navigere vha. af piletasterne, hvis du har 'vis indhold'
 slået til (i almindelighed ikke anbefalet af sikkerhedsgrunde, men meget
 behageligt).
 Ellers må du bruge [Enter] til at åbne med og [Alt]+[F4] til at lukke for et
 indlæg.
 vh
 Jan
            
             |  |  | 
    E.G.C. (15-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : E.G.C.
 | 
 Dato :  15-12-02 14:50
 | 
 |  | 
 "Jan Bøgh" <jan@boegh._X_net> skrev i en meddelelse news:atfg0q$56h$1@sunsite.dk...
 > "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> wrote in message
 > news:3dfb16d3$0$35801$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 
 Tak for tastehjælp!
 Så vil jeg lige fortælle at jeg igår fik Røget lammefilet i tynde fine skiver,  hamburgerryg og bayonneskinke, dertil en herlig
 grønlangkål fra egen høst i haven, det smager nu rigtig godt, hvis det er lavet som "jeg kan lide det". Til dessert en færdigis ala
 tiramisu og diverse vine og portvin.
 
 Mvh.
 
 Ester Clasen
 
 
 
 |  |  | 
  Annika Pedersen (15-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Annika Pedersen
 | 
 Dato :  15-12-02 11:28
 | 
 |  | 
 
            > Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt at høre, hvad folk får
 > at spise sådan en ganske almindelig hverdagsaften - måske kunne man
 > endda blive inspireret. 
 Torsdag var sidste dag hjemme hos moar for denne omgang, og da vi var i 
 byen i onsdags, var vi lade.
 Brød (rug og fransk), røget laks, div. andet pålæg.
 Tidl. på dagen havde vi spist hjemmelavede æbleskiver (kærnemælks) og 
 risalamende til senere :)
 Fredag var aften med manden for første gang på længe:
 Flødekartofler (mere minimælk end fløde) og et par lækre bøffer :)
 -- 
 Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk |  |  | 
  Queenie (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Queenie
 | 
 Dato :  18-12-02 20:40
 | 
 |  | 
 
            kokosmælksuppe med kylling, masser af ingefær og chili .. mums    -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
  Queenie (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Queenie
 | 
 Dato :  18-12-02 20:40
 | 
 |  | 
 
            kokosmælksuppe med kylling, masser af ingefær og chili .. mums    -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
   RuneR \(TDM850\) (02-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : RuneR \(TDM850\)
 | 
 Dato :  02-01-03 20:03
 | 
 |  | 
 
            Jeg ved ikke om denne tråd stadig kører... Men jeg kommer lige med mit
 januar bidrag    Laksefilet grillet på panden ( med lidt dild og citron ) Dertil råkostsalat:
 revet gulerod, solsikkekerner, rosiner og appelsin  + flütes    Mums - og januarslankende    /Bonnie
 Queenie wrote:
 > kokosmælksuppe med kylling, masser af ingefær og chili .. mums    |  |  | 
 |  |