|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Guldpynt på lagkage /konfekt - hjælp søges Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  10-12-02 08:54
 | 
 |  | På torsdag skal jeg lave en lagkage til min svigermor, der fylder 60.
 
 Kagen bliver dækket helt med udrullet marcipan, og så havde jeg tænkt mig at
 pynte den med chokolade, måske et par marcipanroser og så dette her
 guldstøv, jeg har købt til formålet.
 
 Men hvordan bruger jeg det bedst? Man skal vel kun bruge lidt, både for
 æstetikkens, smagens og sundhedens skyld. Jeg havde forestillet mig at
 skrive på kagen med chokolade, og så drysse guld i den flydende chokolade,
 så den hænger fast.Men måske drukner guldet bare.
 
 Er der nogen derude med erfaringer?
 
 MVH
 
 Peter
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kevin Edelvang (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  10-12-02 09:03
 | 
 |  | "Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev
 
 > Kagen bliver dækket helt med udrullet marcipan, og så havde jeg tænkt
 mig at
 > pynte den med chokolade, måske et par marcipanroser og så dette her
 > guldstøv, jeg har købt til formålet.
 > Men hvordan bruger jeg det bedst? Man skal vel kun bruge lidt, både
 for
 > æstetikkens, smagens og sundhedens skyld.
 
 Smag og sundhed behøver du ikke at være bange for (hvis det er den typen
 jeg kender).... Det smager af ingenting, og skulle være aldeles
 ufarligt. Æstetikken er en smagssag.
 
 > Jeg havde forestillet mig at
 > skrive på kagen med chokolade, og så drysse guld i den flydende
 chokolade,
 > så den hænger fast.Men måske drukner guldet bare.
 
 Jeg har ikke selv prøvet med flydende chokolade, men set andre, der
 havde gjort det. Tilsyneladende uden problemer. Selv har jeg brugt det
 på flødeskum, hvilket virker godt og nemt.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
  Nette (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  10-12-02 17:50
 | 
 |  | 
 "Peter Westh" wrote in message
 news:H3hJ9.63152$HU.4665954@news010.worldonline.dk...
 > Men hvordan bruger jeg det bedst? Man skal vel kun bruge lidt, både for
 > æstetikkens, smagens og sundhedens skyld. Jeg havde forestillet mig at
 > skrive på kagen med chokolade, og så drysse guld i den flydende chokolade,
 > så den hænger fast.Men måske drukner guldet bare.
 
 Du skal lade chokoladen tørre næsten helt ind før du forstøver det med
 guldet. Guldet skal kun lige kunne hænge fast. Kommer du for meget på noget
 helt vådt chokolade, kan du være uheldig at det synker i.
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  10-12-02 19:10
 | 
 |  | hvor har du købt det guldpynt? det lyder som en sjov idé, der godt kan
 prøves :)
 
 Padmé
 
 "Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> wrote in message
 news:H3hJ9.63152$HU.4665954@news010.worldonline.dk...
 > På torsdag skal jeg lave en lagkage til min svigermor, der fylder 60.
 >
 > Kagen bliver dækket helt med udrullet marcipan, og så havde jeg tænkt mig
 at
 > pynte den med chokolade, måske et par marcipanroser og så dette her
 > guldstøv, jeg har købt til formålet.
 >
 > Men hvordan bruger jeg det bedst? Man skal vel kun bruge lidt, både for
 > æstetikkens, smagens og sundhedens skyld. Jeg havde forestillet mig at
 > skrive på kagen med chokolade, og så drysse guld i den flydende chokolade,
 > så den hænger fast.Men måske drukner guldet bare.
 >
 > Er der nogen derude med erfaringer?
 >
 > MVH
 >
 > Peter
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  10-12-02 20:47
 | 
 |  | 
 "Padmé" <dfgs@nonhotmail.com> wrote in message
 news:3df62e11$0$47073$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > hvor har du købt det guldpynt? det lyder som en sjov idé, der godt kan
 > prøves :)
 
 I Vinbørsen, Nordre Frihavnsgade 6 på Østerbro, København.
 
 MVH
 
 Peter
 
 
 
 
 |  |  | 
   Nette (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  10-12-02 22:44
 | 
 |  | 
 "Peter Westh"wrote in message
 news:WwrJ9.63379$HU.4738761@news010.worldonline.dk...
 > I Vinbørsen, Nordre Frihavnsgade 6 på Østerbro, København.
 
 Tror også du kan få det i forretninger med festartikler samt i
 Specialkøbmanden i Cityarkaden, også KBH.
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
    Padmé (11-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  11-12-02 10:30
 | 
 |  | herligt..det vil jeg prøve.tak skal I have
 
 Padmé
 
 "Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> wrote in message
 news:3df66022$0$2593$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 >
 > "Peter Westh"wrote in message
 > news:WwrJ9.63379$HU.4738761@news010.worldonline.dk...
 > > I Vinbørsen, Nordre Frihavnsgade 6 på Østerbro, København.
 >
 > Tror også du kan få det i forretninger med festartikler samt i
 > Specialkøbmanden i Cityarkaden, også KBH.
 >
 > Nette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (14-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  14-12-02 17:40
 | 
 |  | Tak for tippene fra jer allesammen. Jeg endte med simpelthen at drysse
 guldet over hele kagen med let hånd -det er ret vansekligt at styre, og det
 sidder fast af sig selv, i hvert fald på marcipan.
 
 MVH
 
 Peter
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |