|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | is-dessert Fra : KA
 | 
 Dato :  10-12-02 00:27
 | 
 |  | 
 
            Hejsa !
 På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var rørt
 op med fløde og skilpadder ... så vidt jeg husker. Jeg har desværre mistet
 opskriften, og kan over-hele-hovedet ikke hitte den nogen steder.
 Er der nogen som kan hjælpe ???
 MVH
 Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And |  |  | 
  Kevin Edelvang (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  10-12-02 01:12
 | 
 |  | 
 
            "KA" <kijea@get2net.dk> skrev
 > På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var
 rørt
 > op med fløde og skilpadder ...
 Føj da!    Mvh
 Kevin Edelvang
            
             |  |  | 
  Finn (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Finn
 | 
 Dato :  10-12-02 05:38
 | 
 |  | 
 "KA" <kijea@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:at38qs$875$1@sunsite.dk...
 > Hejsa !
 >
 > På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var
 rørt
 > op med fløde og skilpadder ... så vidt jeg husker. Jeg har desværre mistet
 > opskriften, og kan over-hele-hovedet ikke hitte den nogen steder.
 > Er der nogen som kan hjælpe ???
 >
 >
 Fra Google:
 
 Der anvendes : Til ca. 4 personer
 
 4 chokolade skildpadder
 4 pasteuriserede æggeblommer
 4 spsk. flormelis
 ½ liter piskefløde
 pynt af :
 
 syltede mandariner - eller anden frugt eller bær
 
 Fremgangsmåde : Tilberedningstid 30 minutter - Frysetid 4 - 5 timer
 
 1 : Smelt chokoladeskildpadderne over vandbad. Pisk æggeblommer og flormelis
 godt sammen. Pisk fløden til skum. Rør forsigtigt de smeltede skildpadder i
 æggeblandingen. Vend flødeskummet i.
 
 2 : Kom is blandingen i en springform, ca. 20 cm. i diameter. Stil isen i
 fryseren og frys den 4 - 5 timer. Tag isen ud af fryseren 20 - 30 minutter
 før servering.
 
 3 : Pynt med mandariner eller anden frugt. Isen kan eventuelt også pyntes
 med høvlet Ingredienser:
 2 æggeblommer (past.)
 4 spsk. flormelis
 2 tsk. vanille
 1/2 l piskefløde
 1-2 stk. æggehvider (past.)
 12 stk. TOMS Kæmpe Skildpadder (hakkes i mindre stykker)
 
 Æg, flormelis og vanille piskes. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe
 Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider
 forsigtigt i.
 
 Isen fyldes straks i en springform eller en glat skål, der dækkes med låg
 eller folie.
 
 Kan evt. pyntes med Toms Kringler, Mørk.
 
 Frysetid 3-5 timer
 
 chokolade.
 
 Fra Toms chokolade:
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Thïngmand (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thïngmand
 | 
 Dato :  10-12-02 10:39
 | 
 |  | > Er der nogen som kan hjælpe ???
 
 Den nemme:
 
 Køb en pakke chokoladeskildpadder, samt 1 liter billig vanilieis. Når du er
 kommet hjem fra tanken med ingredienserne, lader du isen ligge på
 køkkenbordet, mens du hakker skildpadderne (tip: brug pappet fra isen, da
 karamelsovsen ikke er til at få at spækbrættet!)
 
 Rør de hakkede skildpadder i, den efterhånde bløde, is og stil den i
 fryseren i 1-2 timer. Spis herefter med velbehag!
 
 
 
 
 |  |  | 
  KA (10-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : KA
 | 
 Dato :  10-12-02 19:23
 | 
 |  |  |  |  | 
 |  |