|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Lækker hurtig dessert Fra : Carsten
 | 
 Dato :  14-11-02 22:47
 | 
 |  | Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 personer?
 
 På forhånd tak for hjælpen
 Carsten
 
 
 
 
 |  |  | 
  mcloud (14-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  14-11-02 23:57
 | 
 |  | 
 
            "Carsten" skrev d. 14-11-02 22:47 dette indlæg :
 > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert
 til 6
 > personer?
 > 
 > På forhånd tak for hjælpen
 > Carsten
 > 
 > hej Carsten 
 Mit forslag ville være hjemmelavet is :
  4 æggeblommer    
  50 g sukker    
  3/4 liter piskefløde    
  75 g valnødder    
  100 mørk chokolade    
  dajm chokolade efter smag    
  100 g groft revet marcipan    
   rosiner( rosinerne kan lægges i Feks Rom ) kan tilsættes efter behag  
 
 
 Tilberedning 
  Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade m.v. hakkes
 groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times
 tid først. Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen. Hakket chokolade,
 nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i
 fryseren. Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt.
 serveres med lun jordbærsovs.  
 håber dette kan fange din interesse
 velbekommen
 mvh mcloud
 -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (15-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  15-11-02 09:45
 | 
 |  | 
 
            "mcloud" <mcloud.news@kandu.dk> writes:
 > "Carsten" skrev d. 14-11-02 22:47 dette indlæg :
 > 
 > > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker
 > > dessert til 6 personer?
 > 
 > Mit forslag ville være hjemmelavet is :
 Hjemmelavet is er lækkert, ingen tvivl om det. Men jeg syntes nu ikke
 at det kan kaldes hurtigt.
 Mit forslag er bagte bananer med whisky og kanelsukker. 
 Smid bananerne, der godt må være godt modne, i ovnen ved ca. 250
 grader. Når de er næsten sorte er de klar. Tag dem ud og server dem
 med en flaske whisky og kanelsukker. Bananen sprættes op med en
 tandstikker el.l. og der hældes en skvæt whisky over bananen, som skal
 blive liggende i skrællen. Der drysses kanelsukker over og det hele
 spises med velbehag. Men pas på ikke at spise noget der har været i
 kontakt med skrællen, det smager nemlig forfærdenligt.
 Og alt det der med creme fraiche og is, dt er noget folk der ikke kan
 lide whisky har fundet på. Det ødelægger helt smagen, efter min
 mening.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk,  juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Jette Mogensen (15-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jette Mogensen
 | 
 Dato :  15-11-02 13:29
 | 
 |  | 
 "Carsten" <ceg@billund-airport.dk> skrev i en meddelelse
 news:3dd41978$0$5754$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 > personer?
 >
 > På forhånd tak for hjælpen
 > Carsten
 >
 >
 Køb en dåse sødet kastaniemos.Rør indholdet op med cognac til passende
 konsistens og bland massen med stivpisket fløde. Fordel i portionsglas,evt
 med makron i bund.Top med lidt flødeskum og revet chokolade.
 
 mvh Jette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jørn Ibsen (15-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jørn Ibsen
 | 
 Dato :  15-11-02 14:22
 | 
 |  | 
 
            "Carsten" <ceg@billund-airport.dk> wrote in message
 news:3dd41978$0$5754$ba624c82@nntp04.dk.telia.net
 > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 > personer?
 Nej, jeg har kun en til 4 personer, desværre!
 Nå - spøg til side, desserter kan jo nærmest fås i samlesæt.
 2-3 brændte figner bloppes ud på tallerknen og overhældes med lidt
 cognac/khalua/portvin.
 2 kugler vanilleis, en klat flødeskum (fra spray, så er det rigtigt
 hurtigt), lidt hasselnøddeflager over og folk vil plage om mere.
 Crepe suzette kan også laves lidt hurtigt, hvis pandekagerne købes
 færdige:
 Smør og sukker smeltes på panden, appelsinsaft tilsættes. Fold
 pandekagerne 2 gange, klask dem på panden så de varmes op, tilsæt cognac
 og flamber skidtet (pas på køkkenloftet) (og emhætten).
 Ædes med en klat is til og nøddeflager over.
 Køb en færdig tærte, smid den i ovnen, server med en kugle is eller lidt
 creme fraiche over. Også her kan man slaske lidt sprut over efter egen
 fantasi.
 God appetit!
 Mvh. Jørn
 -- 
 Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG |  |  | 
  Jan Bøgh (15-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  15-11-02 16:27
 | 
 |  | "Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> wrote in message
 news:10d52fe91a2d38b3eedc7bc5e5698bfe.82435@mygate.mailgate.org...
 > "Carsten" <ceg@billund-airport.dk> wrote in message
 > news:3dd41978$0$5754$ba624c82@nntp04.dk.telia.net
 
 > Crepe suzette kan også laves lidt hurtigt, hvis pandekagerne købes
 > færdige:
 
 Pandekager kan faktisk sagtens fryses, hvis man alligevel selv skulle få
 gang i pandekagebageriet. Og det er jo så let, at det nærmest er pinligt.
 
 > Smør og sukker smeltes på panden, appelsinsaft tilsættes. Fold
 > pandekagerne 2 gange, klask dem på panden så de varmes op, tilsæt cognac
 > og flamber skidtet (pas på køkkenloftet) (og emhætten).
 
 Bland evt. 1/dl cognac med 1/2 dl Cointreaux. Det gør 'sovsen' endnu
 lækrere.
 
 > Ædes med en klat is til og nøddeflager over.
 
 eller drop isen. De søde crepes er simpelthen så pragtfulde, at isen IMHO
 fjerner fokus fra smagen.
 
 mvh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
  Witt Tørnquist (16-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Witt Tørnquist
 | 
 Dato :  16-11-02 20:19
 | 
 |  | Hej Carsten
 
 Du skal bruge følgende:
 
 2 liter Vanilie is
 12 chokolade frøer med karamel
 ½  liter piskefløde
 
 Hak chokolade frøerne.
 Pisk vanilieisen sammen med fløde.
 Tilsæt de hakkede frøer
 
 Put isen i fryseren i 6 timer.
 
 Hilsen Anette
 
 "Carsten" <ceg@billund-airport.dk> skrev i en meddelelse
 news:3dd41978$0$5754$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 > personer?
 >
 > På forhånd tak for hjælpen
 > Carsten
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Witt Tørnquist (17-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Witt Tørnquist
 | 
 Dato :  17-11-02 21:39
 | 
 |  | Hej Carsten
 
 Du skal bruge følgende:
 
 2 liter Vanilie is
 12 chokolade frøer med karamel
 ½  liter piskefløde
 
 Hak chokolade frøerne.
 Pisk vanilieisen sammen med fløde.
 Tilsæt de hakkede frøer
 
 Put isen i fryseren i 6 timer.
 
 Hilsen Anette
 
 "Carsten" <ceg@billund-airport.dk> skrev i en meddelelse
 news:3dd41978$0$5754$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 > Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 > personer?
 >
 > På forhånd tak for hjælpen
 > Carsten
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Knud Hubbard (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Knud Hubbard
 | 
 Dato :  23-11-02 12:17
 | 
 |  | On Thu, 14 Nov 2002 22:46:44 +0100, "Carsten" <ceg@billund-airport.dk>
 wrote:
 
 >Er der nogle, som har en god ide' til en nem, hurtig lækker dessert til 6
 >personer?
 >
 >På forhånd tak for hjælpen
 >Carsten
 >
 Ovnbagte frugter
 
 Køb 5-6 forskellige slags (pære, blomme, fesken, figner, æble, mango
 osv. - vigtigt at det er faste frugter uden for meget saft) og beregn
 ca. 1/4 til 1/2 stykke af hver frugt pr. person.
 
 Frugterne skæres i stykker/både og kærnehuse/sten fjernes (fignerne
 snittes med et kryds i toppen og klemmes halvt åbne) Frugten anrettes
 i et ildfast fad og stænkes med cognac/whisky/likør eller dessertvin
 og drysses med rørsukker - evt. sukker rørt med vaniliekorn. Stilles i
 ovnen under grillen i 8-10 minutter til sukkeret begynder at
 karamellisere og serveres evt. med en creme rørt af mascarpone
 (flødeost) og vanilie. Nemt hurtigt og en rigtig lækker afslutning på
 en god middag!
 
 mvh.
 Henrik
 
 
 |  |  | 
 |  |