|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Kan græskar-kerner bruges til noget Fra : Henrik Andersen
 | 
 Dato :  27-10-02 08:20
 | 
 |  | Hejsa!
 
 Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 
 Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 
 Er der nogen af jer der ved det?
 
 mvh Henrik Andersen
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henriette (27-10-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henriette
 | 
 Dato :  27-10-02 09:54
 | 
 |  | Hej Henrik
 
 Græskarkerner kan ristes på tør pande. Lækkert som drys på salater, i
 gryderetter, wokretter m.m.
 Kan vendes i lidt olie, ristes på panden og drysses med salt efterfølgende.
 Lækre som snack .
 Kan tørres/ristes og puttes i bagværk.
 
 Henriette
 "Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
 news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 > som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 >
 > Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 >
 > Er der nogen af jer der ved det?
 >
 > mvh Henrik Andersen
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé (27-10-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  27-10-02 13:57
 | 
 |  | de bliver bedst hvis du rister dem i oven først, og derefter steger dem på
 panden i lidt olie og salt.
 Padmé
 
 "Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> wrote in message
 news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 > som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 >
 > Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 >
 > Er der nogen af jer der ved det?
 >
 > mvh Henrik Andersen
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  jf (29-10-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : jf
 | 
 Dato :  29-10-02 14:35
 | 
 |  | Hej Henrik
 Hvis du går ind på Flemming Leth`s hjemmeside, du ved ham fra tv, der står
 hvordan du gør, han fortalte om det mandag aften.
 Hilsen Jane F.
 "Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
 news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 > som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 >
 > Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 >
 > Er der nogen af jer der ved det?
 >
 > mvh Henrik Andersen
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henrik Andersen (30-10-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik Andersen
 | 
 Dato :  30-10-02 20:50
 | 
 |  | Tak for alle svarene, de bliver lige afprøvet her først kommende weekend...
 
 mvh Henrik
 
 
 
 
 |  |  | 
  Niels L. (01-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niels L.
 | 
 Dato :  01-11-02 14:29
 | 
 |  | 
 "Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
 news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 > som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 >
 > Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 >
 > Er der nogen af jer der ved det?
 >
 > mvh Henrik Andersen
 >
 >
 
 Hej!
 Når jeg køber græskarkerner i pose - hælder jeg dem i et ildfast fad el.
 lign.
 Fadet sættes i ovnen en times tid ved ca.150 grader. Når tiden er gået, ta'r
 jeg dem ud og hælder to-tre spiseskefulde go' soya over.
 Og sørger for at ALLE kernerne kommer i kontakt med soya'en. Det er helt en
 fremragende "snack"! Spis helst én kerne ad gangen,
 så smager de, af én eller anden grund, bedst. - Kan også, med held, bruges i
 madlavningen i f.eks en salat.
 
 Med venlig hilsen
 Niels
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Uffe Westergaard (05-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Uffe Westergaard
 | 
 Dato :  05-11-02 09:17
 | 
 |  | Dette er muligvis et dumt spørgsmål, men hvad med skallerne? De skal vel
 fjernes for at komme ind til den gode kerne. Findes der et godt tip til det
 eller er der kun den hårde måde? Har selv brugt timer på at fjerne skaller
 fra hver enkelt kerne efter de først var blevet tørret i ovnen og derefter
 blødgjort igen i kogende vand. Det virker lidt omstændigt.
 
 Mvh. Uffe
 
 
 "Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
 news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
 > som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
 >
 > Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
 >
 > Er der nogen af jer der ved det?
 >
 > mvh Henrik Andersen
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |