| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Brun farin Fra : Jesper Jensen | 
  Dato :  16-09-02 23:11 |  
  |   
            Der står på pakken at brun farin er sukker blandet med
 rørsukker-sirup. Hvordan laver man rørsukker-sirup og kan man selv
 blande sukker og rørsukker-sirup så det giver samme smag som brun
 farin i kager?
 
 Jesper.
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (17-09-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  17-09-02 05:18 |  
  |   
            Jesper Jensen skrev:
 
 > Hvordan laver man rørsukker-sirup
 
 På samme måde som man laver sirup af sukkerroer, blot bruger man
 i stedet sukkerrør.
 
 > og kan man selv blande sukker og rørsukker-sirup så det giver
 > samme smag som brun farin i kager?
 
 Ja, men det er svært at få fat i rørsukkersirup herhjemme, så det
 er nok mere realistisk at finde en god rørsukker.  Jeg synes bedst
 om demerera, men skal den være mørkere, kan man vælge fx en
 muscovado.
 
 Hvis man forsigtigt skyller puddersukker i koldt vand kan man vaske
 den brune farve - rørsukkersiruppen - af.  Det samme kan man ikke
 gøre med rørsukker, da krystallerne så at sige er gennemfarvede.
 
 
   // Klaus
 
 -- 
  ><>    vandag, môre, altyd saam
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jesper Jensen (17-09-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Jensen | 
  Dato :  17-09-02 16:20 |  
  |   
            On Tue, 17 Sep 2002 06:18:11 +0200, Klaus Alexander Seistrup
 <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote:
 >> og kan man selv blande sukker og rørsukker-sirup så det giver
 >> samme smag som brun farin i kager?
 >
 >Ja, men det er svært at få fat i rørsukkersirup herhjemme, så det
 >er nok mere realistisk at finde en god rørsukker.  Jeg synes bedst
 >om demerera, men skal den være mørkere, kan man vælge fx en
 >muscovado.
 >
 >Hvis man forsigtigt skyller puddersukker i koldt vand kan man vaske
 >den brune farve - rørsukkersiruppen - af.  Det samme kan man ikke
 >gøre med rørsukker, da krystallerne så at sige er gennemfarvede.
 
 Øv, det lyder ikke som om det er ligetil.
 Havde håber jeg kunne slippe for at købe det.
 
 Tak for svaret.
 
 Jesper.
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |