/ Forside / Interesser / Hus og have / Hus og have / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 24011
pbp_et 20871
dova 19847
ans 15297
stig54 12614
vagnr 12599
transor 11828
katekismus 10999
10  trimare46 9702
Basislikum
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 26-08-02 13:39

Hej Alle i nyhedsgruppen

Jeg ved, jeg er lidt sent på den, men jeg skal have tørret min basilikum.
Hvordan gør jeg bedst det? Jeg har læst, det skal ligge og tørre, men med
den mængde jeg har, synes det ikke at være en mulighed - Hjælp.

På forhånd tak

--
Mette Nylander Sørup
mette@countryfan.dk



 
 
Jakob Bock (26-08-2002)
Kommentar
Fra : Jakob Bock


Dato : 26-08-02 13:53

Mette Nylander Sørup skrev:

> Jeg ved, jeg er lidt sent på den, men jeg skal have tørret min basilikum.
> Hvordan gør jeg bedst det? Jeg har læst, det skal ligge og tørre, men med
> den mængde jeg har, synes det ikke at være en mulighed - Hjælp.

Tørret basilikum? Her i huset har vi indført forbud mod den slags

I stedet skulle du prøve at lave pesto af din basilikum eller simpelthen
fryse den ned. På den måde bevares smagen bedre, end hvis den tørres.


Venlig hilsen
Jakob


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177514
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408617
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste