"PREBEN JENSEN" <mix-matik@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:_kR59.98$BZ2.1542@news.get2net.dk...
 > Vi er så heldig at have et dejligt ferskentræ som i år har givet mange
 > ferskner.
 > Nu ville jeg så gerne sylte nogen af dem ( hedder det det?)
 > er der nogen her der har en god opskrift. Jeg har søgt på nettet men fandt
 > ikke noget.
 >
 > Med venlig hilsen
 > Gitte Jensen
 >
 >
 Du kan godt lave fersken syltetøj, marmelade osv.
 Men hvis du tænker på de der halve ferskner, som dem man køber på dåse,
 hedder det henkogt fersken. Nogen mener måske det er gammeldags, det der med
 at henkoge. Men hvis nu man har et træ, der bugner med fersken, eller pære,
 eller blommer, eller kirsebær. Og man forestiller sig til vinter at spise
 det med flødeskum, eller råcreme, eller fåremælk eller
 
 200 g frosne hindbær, der lige smides i blenderen med
 ca. 2 dl. fløde og
 ca. 75 g florsukker.
 
 Det er en af de desserter, hvor gæsterne lige må vente et øjeblik - og det
 gør de gerne.
 
 mvh
 Jørgen
 
 
  
            
             |