| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Opskrift på en god hvidløgdressing Fra : Kenneth Nielsen | 
  Dato :  09-07-02 15:36 |  
  |   
            Hej!
 
 Mon der er nogen der har opskrift på en god fedtfattigt hvidløgdressing,
 gerne med en smag á la Jensen Bøfhus, den er jeg fuldkommen vildt med, har
 aldrig fundet ud af hvad den indeholdt.
 
 Håber nogen kan bidrage med det..
 
 Med sommerhilse fra
 Kenneth Nielsen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Tina Nilsson (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tina Nilsson | 
  Dato :  09-07-02 16:21 |  
  |   
            Hej Kenneth,
 
 Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.
 
 2 spsk citronsaft
 3 spsk olivenolie
 1 tsk dijonsennep
 1 fed knust hvidløg
 1 spsk hakket, frisk persille
 i spsk hakket,frisk purløg
 salt og friskkværnet peber
 
 Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende
 
 Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af hvidløg,
 sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
 sukker.
 
 Hilsen Tina
 
 "Kenneth Nielsen" <bamsen17@hotmail.com> wrote in message
 news:3d2af4ed$0$244$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 > Hej!
 >
 > Mon der er nogen der har opskrift på en god fedtfattigt hvidløgdressing,
 > gerne med en smag á la Jensen Bøfhus, den er jeg fuldkommen vildt med, har
 > aldrig fundet ud af hvad den indeholdt.
 >
 > Håber nogen kan bidrage med det..
 >
 > Med sommerhilse fra
 > Kenneth Nielsen
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Peter Græbe (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Peter Græbe | 
  Dato :  09-07-02 18:14 |  
  |   
            "Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> skrev:
 
 > Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.
 > 
 > 2 spsk citronsaft
 > 3 spsk olivenolie
 > 1 tsk dijonsennep
 > 1 fed knust hvidløg
 > 1 spsk hakket, frisk persille
 > i spsk hakket,frisk purløg
 > salt og friskkværnet peber
 
 Måske 2-3 fed knust hvidløg?
 Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet. Men den er
 fristende!
 
 > Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende
 > 
 > Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af hvidløg,
 > sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
 > sukker.
 
 Hvis Joule ikke er noget problem får du fat i Mejeriet Thieses
 prdoukter - de kan danne grundlag for de mest vidunderlige hvide
 dressinger. Ovennævnte grundopskrift er o.k. (læg mærke til:
 'frisk').
 
 God appetit
 
 -- 
 Peter Græbe
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Tina Nilsson (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tina Nilsson | 
  Dato :  10-07-02 10:02 |  
  |   
            
 
 
 
 "Peter Græbe" <graebe@internet.dkX> wrote in message
 news:tv5miu8dl8palhn0cuo2n4hhspk45ijsr5@4ax.com...
 > "Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> skrev:
 >
 > > Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.
 > >
 > > 2 spsk citronsaft
 > > 3 spsk olivenolie
 > > 1 tsk dijonsennep
 > > 1 fed knust hvidløg
 > > 1 spsk hakket, frisk persille
 > > i spsk hakket,frisk purløg
 > > salt og friskkværnet peber
 >
 > Måske 2-3 fed knust hvidløg?
 > Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet. Men den er
 > fristende!
 Undskyld mig, men hvad er forskellen ? Du kan sagtens skifte citronsaft ud
 med eddike, men den er mere frisk med citron. Flere fed hvidløg...hmmm...
 man skal jo også kunne smage de andre ingredienser i salaten. Det er jo en
 smagssag, og alt afhængigt af hvad man bruger den til. Jeg syntes personligt
 det er synd til denne dressing med mere hvidløg, skulle den smage af mere
 hvidløg, ville jeg vælge at bruge en anden opskrift.
 Hvis nogen vælger at kaste sig over opskriften så prøv at blende den med
 persillen. Den bliver flot lysegrøn og smager pragtfuld til tomatsalat med
 feta og oliven.
 
 >
 > > Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende
 > >
 > > Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af
 hvidløg,
 > > sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
 > > sukker.
 >
 > Hvis Joule ikke er noget problem får du fat i Mejeriet Thieses
 > prdoukter - de kan danne grundlag for de mest vidunderlige hvide
 > dressinger. Ovennævnte grundopskrift er o.k. (læg mærke til:
 > 'frisk').
 >
 > God appetit
 >
 > --
 > Peter Græbe
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Klaus Alexander Seis~ (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  10-07-02 10:24 |  
  |   
            Tina Nilsson skrev:
 
 >> Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet.
 >
 > Undskyld mig, men hvad er forskellen ? Du kan sagtens skifte
 > citronsaft ud med eddike, men den er mere frisk med citron.
 
 Vinaigrette er pr. definition baseret på vineddike - deraf navnet.
 
 
   // Klaus
 
 -- 
  ><>    vandag, môre, altyd saam
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |