| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | apropos pizza.. Fra : Karsten Hammer Hanse~ | 
  Dato :  08-07-02 16:32 |  
  |   
            
 Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som serverer
 de mest "autentiske" italienske pizza?..  Og hvad er folks mening om hvad en
 "autentisk" pizzas fyld består af?
 
 Jeg husker at der lå et ekstremt godt pizzeria på vesterbrogade, max. 50m
 fra krydset ved enghavevej (kommende fra byen) og så nede i kælderen. Er der
 nogen som ved hvad der skete med forretningen? Lukkede den, flyttede den?...
 
 Ja, det er vel bare det.. jeg rider for tiden på årets pizzabølge i
 køkkenet..
 
 
 mvh.
 K
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Hans Pedersen (08-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Hans Pedersen | 
  Dato :  08-07-02 16:57 |  
  |  
 
            On Mon, 8 Jul 2002 17:31:36 +0200, "Karsten Hammer Hansen"
 <elektrosport@hotmail.com> wrote:
 >Og hvad er folks mening om hvad en
 >"autentisk" pizzas fyld består af?
 Så lidt som muligt, set i forhold til de muslimerpizza'er man normalt
 kan komme i nærheden af i DK. Lidt, men godt!
 -- 
 Hans Pedersen, Esbjerg.
 http://h2ns.dk | ICQ: 9178476
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           mc (08-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : mc | 
  Dato :  08-07-02 17:00 |  
  |   
            
 "Hans Pedersen" <h2ns@nospam.dk> wrote in message
 news:dhdjiuofmhppvb5aif7b5jg8rhr35m6p40@4ax.com...
 > On Mon, 8 Jul 2002 17:31:36 +0200, "Karsten Hammer Hansen"
 > <elektrosport@hotmail.com> wrote:
 >
 > >Og hvad er folks mening om hvad en
 > >"autentisk" pizzas fyld består af?
 >
 > Så lidt som muligt, set i forhold til de muslimerpizza'er man normalt
 > kan komme i nærheden af i DK. Lidt, men godt!
 
 Jeg foretrækker "muslimerpizza".
 
 mvh mc
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Karsten Hammer Hanse~ (08-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Karsten Hammer Hanse~ | 
  Dato :  08-07-02 17:36 |  
  |  
 
            Ja, det er nu meget godt.. :)
 Men nu snakker jeg fyld som f.eks denne. Kun tomatsauce (ingen ost), når den
 er bagt køles den, tilsættes en håndfuld ruccola, tunfisk, sorte oliven og
 olivenolie.
 Altså opskrifter på italiensk-style pizza som ikke lige falder een ind, når
 man tænker ordet pizza, men som smager af Italien.
 K.
 Hans Pedersen <h2ns@nospam.dk> wrote in message
 news:dhdjiuofmhppvb5aif7b5jg8rhr35m6p40@4ax.com...
 > On Mon, 8 Jul 2002 17:31:36 +0200, "Karsten Hammer Hansen"
 > <elektrosport@hotmail.com> wrote:
 >
 > >Og hvad er folks mening om hvad en
 > >"autentisk" pizzas fyld består af?
 >
 > Så lidt som muligt, set i forhold til de muslimerpizza'er man normalt
 > kan komme i nærheden af i DK. Lidt, men godt!
 >
 > --
 > Hans Pedersen, Esbjerg.
 >  http://h2ns.dk | ICQ: 9178476
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           vagn torup (08-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : vagn torup | 
  Dato :  08-07-02 20:17 |  
  |   
            Hej Karsten
 Den bedste er klart en lille butik på Sdr. Boulevard (Kbh. V), der hedder
 Itzi Bitzi. De er italienere, eller nogle af dem er i hvert fald. De laver
 hamrende gode pizzaer og pastaretter.
 MVH Rikke
 "Karsten Hammer Hansen" <elektrosport@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3d29af2b$0$63572$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 >
 > Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som serverer
 > de mest "autentiske" italienske pizza?..  Og hvad er folks mening om hvad
 en
 > "autentisk" pizzas fyld består af?
 >
 > Jeg husker at der lå et ekstremt godt pizzeria på vesterbrogade, max. 50m
 > fra krydset ved enghavevej (kommende fra byen) og så nede i kælderen. Er
 der
 > nogen som ved hvad der skete med forretningen? Lukkede den, flyttede
 den?...
 >
 > Ja, det er vel bare det.. jeg rider for tiden på årets pizzabølge i
 > køkkenet..
 >
 >
 > mvh.
 > K
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Brian Grøngaard Kris~ (08-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Brian Grøngaard Kris~ | 
  Dato :  08-07-02 23:37 |  
  |   
            
 "Karsten Hammer Hansen" <elektrosport@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3d29af2b$0$63572$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 >
 > Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som serverer
 > de mest "autentiske" italienske pizza?..  Og hvad er folks mening om hvad
 en
 > "autentisk" pizzas fyld består af?
 >
 > Jeg husker at der lå et ekstremt godt pizzeria på vesterbrogade, max. 50m
 > fra krydset ved enghavevej (kommende fra byen) og så nede i kælderen. Er
 der
 > nogen som ved hvad der skete med forretningen? Lukkede den, flyttede
 den?...
 >
 > Ja, det er vel bare det.. jeg rider for tiden på årets pizzabølge i
 > køkkenet..
 >
 >
 > mvh.
 > K
 >
 
 Helt klart "Piccola Italia" på Amagerbrogade lige før Elbagade på højre
 hånd.... "ægte" italiensk pizza.
 
 Mvh.
 Brian Kristensen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           gelovina (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : gelovina | 
  Dato :  09-07-02 08:28 |  
  |   
            Karsten Hammer Hansen wrote:
 > Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som
 > serverer de mest "autentiske" italienske pizza?..  Og hvad er folks
 > mening om hvad en "autentisk" pizzas fyld består af?
 >
 > Jeg husker at der lå et ekstremt godt pizzeria på vesterbrogade, max.
 > 50m fra krydset ved enghavevej (kommende fra byen) og så nede i
 > kælderen. Er der nogen som ved hvad der skete med forretningen?
 > Lukkede den, flyttede den?...
 >
 > Ja, det er vel bare det.. jeg rider for tiden på årets pizzabølge i
 > køkkenet..
 >
 >
 > mvh.
 > K
 
 
 Jeg tilslutter mig helt klart Itzi Bitzi...Mums!!!
 
 Rikke
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           [2900] Jesper Haaber~ (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : [2900] Jesper Haaber~ | 
  Dato :  09-07-02 09:39 |  
  |  
 
            Karsten Hammer Hansen <elektrosport@hotmail.com> wrote:
 > Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som serverer
 > de mest "autentiske" italienske pizza?..  Og hvad er folks mening om hvad en
 > "autentisk" pizzas fyld består af?
 > 
 > Jeg husker at der lå et ekstremt godt pizzeria på vesterbrogade, max. 50m
 > fra krydset ved enghavevej (kommende fra byen) og så nede i kælderen. Er der
 > nogen som ved hvad der skete med forretningen? Lukkede den, flyttede den?...
 > 
 > Ja, det er vel bare det.. jeg rider for tiden på årets pizzabølge i
 > køkkenet..
 Costa Esmeralda i Skovshoved på Skovhoved Strandvej - ikke på Kystvejen.
 Han er fra Sardinia og laver mange gode ting fra Italien. 
 Der er også en afdeling i Gentoftegade, men den har jeg ikke prøvet.
 -- 
 Med venlig hilsen Jesper   )
 http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Fallesen (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Fallesen | 
  Dato :  09-07-02 20:00 |  
  |  
 
            Karsten Hammer Hansen wrote:
 > Hvad er folk mening om hvilken restaurant i Københavnsområdet som serverer
 > de mest "autentiske" italienske pizza?..  
 La Vecchia Signora skuffer aldrig!
 Se evt.  http://madguiden.avic.dk/showres.pl?restaurant=vecchiasignora
Var der sidst for et par måneder siden, og det er den dag i dag lige så 
 godt, som da jeg skrev ovenstående for fire år siden.
 -- 
 Jens Fallesen  <jens@fallesen.dk>                                   O-
 Hedegaardsvej 41 st th, 2300 Copenhagen S, Denmark
 Phone: (+45) 32 86 18 99 * Fax: (+45) 32 86 17 99
 CCIE #5470
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Mrs Krabappel (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mrs Krabappel | 
  Dato :  09-07-02 21:35 |  
  |  
 
            "Jens Fallesen" <jens@fallesen.dk> wrote in message
 news:agfbje$fm2$1@dknews.tiscali.dk...
 >
 > La Vecchia Signora skuffer aldrig!
 >
 E' quello che dico anch'io!   
Deres datterselskab på Frederiksberg er også god - La Voce, Allegade 12
 (tror jeg nok)
 Som "take away" er der en ved siden af 4-fontane butikken (på hjørnet) på
 Falkoner Alle', også med en ægte ovn og "moderne" italienske pizza - dem med
 rucola, bøffelmozzarella (modern???) og sådan noget. Kan ikke huske navnet,
 men det er til at finde.
 Sandra
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Schubert (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Schubert | 
  Dato :  10-07-02 00:19 |  
  |   
            > Som "take away" er der en ved siden af 4-fontane butikken (på hjørnet) på
 > Falkoner Alle', også med en ægte ovn og "moderne" italienske pizza - dem
 med
 > rucola, bøffelmozzarella (modern???) og sådan noget. Kan ikke huske
 navnet,
 > men det er til at finde.
 >
 > Sandra
 
 Denne sublime pizzabager, som iøvrigt hader danskere der skal have ananas på
 deres pizza - hvilket man jo godt kan forstå - hedder Forno di Legna.
 
 Der er ca. 50 pizzaer alt vælge imellem - 30 af dem - har du aldrig set
 udenfor Italiens grænser. Men de er gode.
 
 Jeg køre dagligt i kbh området,  og spiser frokost hver dag på enkelte men
 udsøgte steder. Vejen kan gosdt være lang - men hvis jeg skal have stillet
 min pizzalyst, sker det her - også selvom jeg passere 25 pizzasteder på
 vejen der ud.
 
 Schubert
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Karsten Hammer Hanse~ (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Karsten Hammer Hanse~ | 
  Dato :  10-07-02 07:01 |  
  |  
 
            ok,
 Det lyder som et sted jeg måske burde prøve en pizza og tage en menu med
 hjem.
 Det er ihvertfald til at respektere at der er nogle som forstår hvilken
 ondskab der ligger i en pizza hawai!   
K.
 Schubert <schubert@FJERNDETTEcomplex.dk> wrote in message
 news:3d2b6ed4$0$41367$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > > Som "take away" er der en ved siden af 4-fontane butikken (på hjørnet)
 på
 > > Falkoner Alle', også med en ægte ovn og "moderne" italienske pizza - dem
 > med
 > > rucola, bøffelmozzarella (modern???) og sådan noget. Kan ikke huske
 > navnet,
 > > men det er til at finde.
 > >
 > > Sandra
 >
 > Denne sublime pizzabager, som iøvrigt hader danskere der skal have ananas
 på
 > deres pizza - hvilket man jo godt kan forstå - hedder Forno di Legna.
 >
 > Der er ca. 50 pizzaer alt vælge imellem - 30 af dem - har du aldrig set
 > udenfor Italiens grænser. Men de er gode.
 >
 > Jeg køre dagligt i kbh området,  og spiser frokost hver dag på enkelte men
 > udsøgte steder. Vejen kan gosdt være lang - men hvis jeg skal have stillet
 > min pizzalyst, sker det her - også selvom jeg passere 25 pizzasteder på
 > vejen der ud.
 >
 > Schubert
 >
 >
 >
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Annika Pedersen (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Annika Pedersen | 
  Dato :  10-07-02 08:18 |  
  |  
 
            > Denne sublime pizzabager, som iøvrigt hader danskere der skal have
 > ananas på deres pizza - hvilket man jo godt kan forstå - hedder Forno
 > di Legna. 
 > 
 > Der er ca. 50 pizzaer alt vælge imellem - 30 af dem - har du aldrig
 > set udenfor Italiens grænser. Men de er gode.
 > 
 > Jeg køre dagligt i kbh området,  og spiser frokost hver dag på enkelte
 > men udsøgte steder. Vejen kan gosdt være lang - men hvis jeg skal have
 > stillet min pizzalyst, sker det her - også selvom jeg passere 25
 > pizzasteder på vejen der ud.
 > 
 > Schubert
 > 
 Søges:
 Bolig i området af København - helst nær steder med god mad.
 Alternativt: kæreste i samme område 
 ;)
 Jeg HADER at være her i Herning når I taler om diverse lækre spisesteder 
 (og de er sikkert også alle mere eller mindre til at betale for).
 Var i Ikast i søndags, men her er der vist mindre alternativer - især når 
 det skal være udenfor det spises (havde hunden med)
 -- 
 Annika Pedersen & Chili
 http://annika.dk
http://minihunden.dk
            
             |   |   
            
        
 
            
         
              Hans Pedersen (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Hans Pedersen | 
  Dato :  10-07-02 15:52 |  
  |  
 
            On Wed, 10 Jul 2002 07:18:13 +0000 (UTC), Annika Pedersen
 <newsgroup@annika.dk> wrote:
 >Jeg HADER at være her i Herning når I taler om diverse lækre spisesteder 
 Du kan jo bare "nøjes" med at tage her til Esbjerg, hvor vi har en
 toscansk restaurant, der laver herregode pizzaer, som mama lavede dem.
  
-- 
 Hans Pedersen, Esbjerg.
 http://h2ns.dk | ICQ: 9178476
            
              |   |   
            
        
 
            
         
               Kåre Nejmann (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kåre Nejmann | 
  Dato :  10-07-02 20:23 |  
  |   
            Hans Pedersen <h2ns@nospam.dk> wrote:
 
 >Du kan jo bare "nøjes" med at tage her til Esbjerg, hvor vi har en
 >toscansk restaurant, der laver herregode pizzaer, som mama lavede dem.
 
 Og navnet er..?
 
 -- 
 Kåre, nu og da på arbejde i Esbjerg
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
              Mrs Krabappel (22-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mrs Krabappel | 
  Dato :  22-07-02 16:32 |  
  |  
 
            "Annika Pedersen" <newsgroup@annika.dk> wrote in message
 news:Xns92475EA3A9305AnnikaPNewsgroup@212.54.64.149...
 > Jeg HADER at være her i Herning når I taler om diverse lækre spisesteder
 > (og de er sikkert også alle mere eller mindre til at betale for).
 > Var i Ikast i søndags, men her er der vist mindre alternativer - især når
 > det skal være udenfor det spises (havde hunden med)
 >
 Vi kan arrangere en mad-workshop når jeg kommer forbi næste gang   )
 Der er en restaurant på hovedvejen i Ikast (næsten overfor Kvikly), men den
 ser ud til at være en "drik en masse rødvin med noget der liiiiigner fransk
 mad", kopi af brasserie... er det den?
 Ellers forstår jeg dig godt, da jeg ofte er i Herning og hver gang er
 skuffet over de ringe tilbud i "provinsen" - selveste den opreklamerede
 Marco Polo "ægte italiensk" (????) laver den meste elendige pizza med
 mozzarellaost-erstatning. Og hvad gjorde mig virkelig pissed off er at de
 svarer på "dansk" når jeg taler italiensk til dem. Må jeg være fri...
 Jeg var positiv overrasket over "frokost pasta" (fettuccine ai frutti di
 mare? skaldyr...) i den nye brasserie i Herning (den overfor bageren, få
 meter fra Strøget) de er sikker tyrker og kok er dansker, pasta er ikke
 "rigtig italiensk", men varene og tilberedning kan kun roses - og prisene
 tilmed... fin lokale indretning også, lidt "firsene", men flot.
 Sandra
            
              |   |   
            
        
 
            
         
               Klaus Alexander Seis~ (22-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  22-07-02 18:02 |  
  |   
            Mrs Krabappel skrev:
 
 > Og hvad gjorde mig virkelig pissed off er at de svarer på
 > "dansk" når jeg taler italiensk til dem. Må jeg være fri...
 
 LOL!  Sandra, må jeg ikke være flue på væggen næste gang du
 skal ud at spise?
 
 
   // Klaus
 
 -- 
  ><>    vandag, môre, altyd saam
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
               Annika Pedersen (22-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Annika Pedersen | 
  Dato :  22-07-02 19:23 |  
  |  
 
            > Der er en restaurant på hovedvejen i Ikast (næsten overfor 
 Kvikly),
 > men den ser ud til at være en "drik en masse rødvin med noget 
 der
 > liiiiigner fransk mad", kopi af brasserie... er det den?
 Øhhh ved jeg ikke helt, men vi tjekkede da de få steder der var 
 ud, og
 endte med en ok pizza (man bliver desværre vænnet til kvaliteten 
 med
 tiden) 
 > Ellers forstår jeg dig godt, da jeg ofte er i Herning og hver 
 gang er
 > skuffet over de ringe tilbud i "provinsen" - selveste den
 > opreklamerede Marco Polo "ægte italiensk" (????) laver den meste
 > elendige pizza med mozzarellaost-erstatning. Og hvad gjorde mig
 > virkelig pissed off er at de svarer på "dansk" når jeg taler 
 italiensk
 > til dem. Må jeg være fri... 
 Fået derfra 1 gang da dem vi skulle spise med roste det åhhh så 
 meget -
 nej hvor var jeg skuffet Jeg vil også godt se med når du får 
 "danske"
 svar ;) 
 > 
 > Jeg var positiv overrasket over "frokost pasta" (fettuccine ai 
 frutti
 > di mare? skaldyr...) i den nye brasserie i Herning (den overfor
 > bageren, få meter fra Strøget) de er sikker tyrker og kok er 
 dansker,
 > pasta er ikke "rigtig italiensk", men varene og tilberedning kan 
 kun
 > roses - og prisene tilmed... fin lokale indretning også, lidt
 > "firsene", men flot. 
 Tænke over hvor og opgive ;)
 Nej, må glæde mig til når manden er færdig med sin uddannelse her, 
 og
 satse på at komme "ud" ;) -- 
 Annika Pedersen & Chili
 http://annika.dk
http://minihunden.dk
            
             |   |   
            
        
 
            
         
                Mrs Krabappel (25-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mrs Krabappel | 
  Dato :  25-07-02 10:53 |  
  |  
 
            "Annika Pedersen" <newsgroup@annika.dk> wrote in message
 news:Xns9253CF574D686AnnikaPNewsgroup@212.54.64.149...
 > Fået derfra 1 gang da dem vi skulle spise med roste det åhhh så
 > meget -
 > nej hvor var jeg skuffet Jeg vil også godt se med når du får
 > "danske"
 > svar ;)
 >
 Det er ikke fordi jeg ikke taler dansk...    det er DEM, der ikke gør
 (talte dårligt)!
 De var italienere, derfor min forundring. Men nemlig fordi de var
 (syd)italienere kunne jeg slet ikke forstå at de brugte smelteost istedet
 for mozzarella (bl. andre ting). Jeg har dog set typen før (i andet berømt
 sted: Quattro Fontane, suk): "ah, danskere kender ikke forskel (!), de
 forstår ikke osv." - oh dear. Derfor min absolut negativ vurdering, og jeg
 gider ikke "teste" dem mere...   
> > Jeg var positiv overrasket over "frokost pasta" (fettuccine ai
 > frutti
 >
 > Tænke over hvor og opgive ;)
 >
 ....fundet:
 Brasseriet
 Skolegade 4, 7400 Herning
 Tlf. 9722 2644
 http://www.krak.dk/SCRIPTS/kortvisningsside.asp?sort=495634&KK=910530805&Kal
dFra=
 Jeg syntes godt om deres frokost... "la prima impressione e' quella che
 conta", første indtryk gælder!
 PS espresso kaffe er ikke ophidsende (for meget vand, uden skum osv.), men
 de serverer den med småkage, og rørsukker   )
 Sandra
            
              |   |   
            
        
 
            
         
                 Mich. Ottosen (25-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mich. Ottosen | 
  Dato :  25-07-02 21:42 |  
  |  
 
            Mrs Krabappel <sandra@nospam.dk> wrote:
 > Men nemlig fordi de var
 > (syd)italienere kunne jeg slet ikke forstå at de brugte smelteost istedet
 > for mozzarella (bl. andre ting). Jeg har dog set typen før (i andet berømt
 > sted: Quattro Fontane, suk): "ah, danskere kender ikke forskel (!), de
 > forstår ikke osv." - oh dear. Derfor min absolut negativ vurdering, og jeg
 > gider ikke "teste" dem mere...   
Syditalienere? Så er det sgu' da underligt, at de ikke holder
 traditionen i hævd med af servere Mozarella lavet af bøffel-mælk.
 At danskerne ikke kan smage forskel er nok lige en tand for meget. For
 mig er der tydelig forskel, men igen: jeg er da heller ikke 'alle'
 danskere. 
 Prøven med Bøffelmælksmozarella og god skinke (som vist er sydlig
 tradition?) er god, eller tomater og mozarella med tilhørende
 krydderier. Der tydelig forskel i smag og struktur.
 Men at bruge smelteost i stedet for er sikkert et spørgsmål om pris og
 profit. Er de der sydlige folk fra Ndraghettan eller Camorraen? stort
  
-- 
 venlig hilsen, Mich. Ottosen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
               Mich. Ottosen (23-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mich. Ottosen | 
  Dato :  23-07-02 23:07 |  
  |  
 
            Mrs Krabappel <sandra@nospam.dk> wrote:
 > Vi kan arrangere en mad-workshop når jeg kommer forbi næste gang   )
 Må jeg godt lige komme med et indspark (ikke ét ord om danske
 lliniedommere her!) til dig og Annika?
 Nå, det kommer så på forventet efterbevilling: 
 Jeg kan anbefale en italiensk restaurant i Esbjerg med navnet Maremma.
 Kongensgade ca. nr. 7 (gågaden).
 Har ikke på nogen måde økonomiske interesser i foretagendet. Men den er
 et besøg værd, når/hvis man nu er på de kanter.
 Flere menuer, flere hjemmelavede pasta (retter) .... dét er lækkert ...
 og et ret fint udvalg i pizze (hedder det vel i flertal?), hvis den side
 vender til. Det er ikke lige mig, for jeg vil hellere lave dem selv, men
 min svigerfar har rost dem til skyerne. Og ham stoler jeg på.
 Et godt sted at besøge. De vil også kunne svare dig på italiensk,
 Sandra! Hele personalet (= det meste af familien).
 -- 
 venlig hilsen, Mich. Ottosen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
                Peter Sepstrup (24-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Peter Sepstrup | 
  Dato :  24-07-02 08:21 |  
  |  
 
            Prøv evt. Coocks i Holstebro, det er dælme god pizza!!
 "Mich. Ottosen" <mich.ottosen@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:1ffspu2.z9ldftf87iamN%mich.ottosen@post5.tele.dk...
 > Mrs Krabappel <sandra@nospam.dk> wrote:
 >
 >
 > > Vi kan arrangere en mad-workshop når jeg kommer forbi næste gang   )
 >
 > Må jeg godt lige komme med et indspark (ikke ét ord om danske
 > lliniedommere her!) til dig og Annika?
 >
 > Nå, det kommer så på forventet efterbevilling:
 > Jeg kan anbefale en italiensk restaurant i Esbjerg med navnet Maremma.
 > Kongensgade ca. nr. 7 (gågaden).
 >
 > Har ikke på nogen måde økonomiske interesser i foretagendet. Men den er
 > et besøg værd, når/hvis man nu er på de kanter.
 >
 > Flere menuer, flere hjemmelavede pasta (retter) .... dét er lækkert ...
 > og et ret fint udvalg i pizze (hedder det vel i flertal?), hvis den side
 > vender til. Det er ikke lige mig, for jeg vil hellere lave dem selv, men
 > min svigerfar har rost dem til skyerne. Og ham stoler jeg på.
 >
 > Et godt sted at besøge. De vil også kunne svare dig på italiensk,
 > Sandra! Hele personalet (= det meste af familien).
 >
 > --
 > venlig hilsen, Mich. Ottosen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Jens Fallesen (11-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Fallesen | 
  Dato :  11-07-02 19:26 |  
  |   
            Mrs Krabappel wrote:
 
 > bøffelmozzarella (modern???) 
 
 Jeg ved ikke, om det er moderne, men det er den ægte form for mozarella.
 
 Hvis du ikke har smagt bøffelmozarella, kan det ikke gå hurtigt nok med 
 at prøve det. Herefter kunne du ikke drømme om nogen sinde mere at spise 
 det, som danske mejerier prøver at prakke folk på under påstand af at 
 være mozarella. Og selv en frisk mozarella lavet på komælk, smager af 
 nærmest intet i forhold til en bøffelmozarella.
 
 
 -- 
 Jens Fallesen  <jens@fallesen.dk>                                   O-
 Hedegaardsvej 41 st th, 2300 Copenhagen S, Denmark
 Phone: (+45) 32 86 18 99 * Fax: (+45) 32 86 17 99
 CCIE #5470
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |