| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | forloren hare Fra : Flemming | 
  Dato :  06-07-02 12:18 |  
  |   
            hej Ng
 jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og forsøge at
 lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er det
 en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen først
 til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
 Med venlig hilsen
 Gitte Jahns
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kurt Hansen (06-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kurt Hansen | 
  Dato :  06-07-02 13:52 |  
  |  
 
            On Sat, 6 Jul 2002 13:18:25 +0200, Flemming wrote:
 >hej Ng
 >jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og forsøge at
 >lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er det
 >en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen først
 >til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
 >Med venlig hilsen
 P.t. er jeg for beruset (egne urtesnapse) til at besvare dit
 spørgsmål, men jeg mindes en hyggelig middag hos nogle tyske venner
 ude i Mecklenburg. Jeg var med store armbevægelser ved at berette om
 er herlig middag - netop med forloren hare - og oversatte det uden
 videre med "Verlorene Hase", hvilket vakte megen more blandt de
 indfødte   
Venlig hilsen
 Kurt Hansen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           R.N. (07-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : R.N. | 
  Dato :  07-07-02 08:03 |  
  |   
            
"Kurt Hansen" skrev i en meddelelse
 Flemming wrote:
 > P.t. er jeg for beruset (egne urtesnapse) til at besvare dit
 > spørgsmål, men jeg mindes en hyggelig middag hos nogle tyske venner
 > ude i Mecklenburg. Jeg var med store armbevægelser ved at berette om
 > er herlig middag - netop med forloren hare - og oversatte det uden
 > videre med "Verlorene Hase", hvilket vakte megen more blandt de
 > indfødte   
Det var dog et vildt indlæg.    LOL
 Minder om da min svigerinde gik ind i en forretning i Tyskland og spurgte
 efter Tun im Öle.   
Men hvis der ikke i løbet af søndagen kommer nogle gode opskrifter
 på forloren hare, så må du og jeg være dømte til at finde nogen frem og
 sende dem.   
Med munter søndag-morgen-hilsen  elena@io.dk
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Flemming (07-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Flemming | 
  Dato :  07-07-02 09:24 |  
  |   
            hej med jer
 jeg fik lavet den forlorne hare efter lidt af det og lidt af det metoden og
 den blev da ganske god alligevel.
 Tak for de muntre indslag *G*
 Gitte
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Thomas (09-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Thomas | 
  Dato :  09-07-02 18:01 |  
  |   
            Hejsa!
 
 Ja jeg ved godt det var i søndags, du skulle bruge opskriften, men jeg
 skriver alligevel lige min bedste opskrift på forloren hare. Den kan jo
 gemmes til en anden god gang!
 
 ½ kg hakket svinekød
 ½ kg hakket oksekød
 1 pk bacon (det i tern)
 1 æg
 1 dl rasp
 salt, peber
 ----
 
 ½ l fløde
 2 spsk ribsgelé
 soya (jeg bruger madkulør!!)
 
 Ælt det hele sammen, form det som et brød.
 Brun det i en gryde med margarine (ca. 2 spsk.).
 Kom fløde, ribsgele, salt og peber ved.
 Lad det stege 1½ - 2 timer.
 Jævn sovsen med mel, og smag til med ribsgelé, salt og peber.
 Smag evt. sovsen til med blå skimmel ost.
 
 Velbekomme!
 
 Hilsen
 Mie
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           vagn torup (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : vagn torup | 
  Dato :  10-07-02 11:00 |  
  |   
            
 "Thomas" <mith@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:3d2b16f2$0$54719$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > ½ kg hakket svinekød
 > ½ kg hakket oksekød
 > 1 pk bacon (det i tern)
 > 1 æg
 > 1 dl rasp
 > salt, peber
 > ----
 >Hej
 Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh, det
 skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos slagteren,
 men Føtex har det eksempelvis også.
 MVH Rikke
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Flemming (10-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Flemming | 
  Dato :  10-07-02 14:39 |  
  |  
 
            Tak skal i have begge to og ja bedre sent end aldrig   )
 Gitte
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Thomas (11-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Thomas | 
  Dato :  11-07-02 16:33 |  
  |   
            > Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh, det
 > skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos slagteren,
 > men Føtex har det eksempelvis også.
 > MVH Rikke
 > >
 >
 
 Jamen så brug du bare spæk i din opskrift!
 Men lad venligst vær med at blande dig i min opskrift!
 
 Hilsen Mie
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             vagn torup (14-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : vagn torup | 
  Dato :  14-07-02 16:00 |  
  |   
            Hej Mie
 Det var ikke et spørgsmål om at blande sig, men gøre opmærksom på den
 korrekte ingrediens. Det er altså ikke alle ingredienser i en ret, man bare
 kan skifte ud og så stadig kalde retten det samme.
 MVH Rikke
 
 "Thomas" <mith@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:3d2da52b$0$13960$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > > Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh,
 det
 > > skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos
 slagteren,
 > > men Føtex har det eksempelvis også.
 > > MVH Rikke
 > > >
 > >
 >
 > Jamen så brug du bare spæk i din opskrift!
 > Men lad venligst vær med at blande dig i min opskrift!
 >
 > Hilsen Mie
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
              Thomas (19-07-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : Thomas | 
  Dato :  19-07-02 20:41 |  
  |   
            
 "vagn torup" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse news:_pgY8.74$HU4.868@news.get2net.dk...
 > Hej Mie
 > Det var ikke et spørgsmål om at blande sig, men gøre opmærksom på den
 > korrekte ingrediens. Det er altså ikke alle ingredienser i en ret, man bare
 > kan skifte ud og så stadig kalde retten det samme.
 > MVH Rikke
 >
 
 Fjols!
 *PLONK*
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           bantam (07-08-2002) 
         
	
            | Kommentar Fra : bantam | 
  Dato :  07-08-02 08:14 |  
  |  
 
            "Flemming" skrev d. 06-07-02 12:18 dette indlæg :
 > hej Ng
 > jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og
 forsøge at
 > lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er
 det
 > en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen
 først
 > til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
 > Med venlig hilsen
 > Gitte Jahns
 Hej 
 her er et par muligheder, håber det kan
 bruges. http://mp.sol.dk/madogvin/searchRecipes.cgi?words=forloren+hare
MVH
 Henning
 > 
 -- 
 Leveret af:
 http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |