oki takker
Det er nu heller ikke fordi vi regner med at leve af frikadeller
![Meget Glad](images/smileys/nmegetglad.gif)
Det
skal kun være til den ene dag..
Tak for forklaringen.. altid bedre end bare ja/nej
Mvh Dennis
"Peter Weis" <p.weis@email.dk> wrote in message
news:af7n0o$7sd$1@sunsite.dk...
>
> "DeBoss" <Dennis@BitNisse.dk> wrote in message
> news:3d17580d$0$710$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hejsa..
> > ja nu er jeg jo nok ikke verdens største gourmet men da vi er en
> lille flok
> > der skal til Norge en uges tid, og vi er bekendt med deres uhyrlige
> priser
> > på alt der ligner kød, vil vi jo selv medbringe det vi kan..
> > Derfor vil jeg lige høre om der skulle være noget galt med at lave
> en færdig
> > frikadelle-fars og fryse den ned..
> > jeg vil ikke mene at det burde betyde en dyt, da det jo nærmest er
> det samme
> > som medister.. Men lige for at være sikker !
>
> Det skal fryses ned så hurtigt som muligt efter at kødet er hakket og
> farsen rørt sammen.
> Bakterier sidder primært på kødets overflade, og da hakket kød har en
> meget større overflade end hele kødstykker bliver bakterievæksten
> kraftigere.
> Man behøver ikke være hysterisk, med mindre man da har en sart mave.
> Men brug helst helt friskhakket kød, rør farsen med det samme og frys
> den ned i flere småportioner så I ikke behøver at tø hele portionen op
> den første dag.
>
> I kan også overveje at medbringe en hamburgerryg eller en
> bayonneskinke. De holder sig lidt bedre end fersk kød på grund af
> saltningen/røgningen.
>
> mvh
> Peter
>
>