Hej Dorthe
Tak for tipsene, både dem om bøgerne, og dem om kødet.
Vi spiser nu ikke så meget kød, men til vores lille drengs på 1/2 år store
glæde masse af grøntsager, det Indiske køkken kan varmt anbefales, meget
vegetar, og når man først har grundkrydderierne så kører det uden at vælte
budgettet.
Iøvrigt har jeg fundt ud af at han er ret vild med oliven, og hørt at det er
der ret mange babyer der er. Ja for os er han stadig baby, godt nok en stor
en af slagsen. Jævnfør en anden tråd.
kevin
> Emne: Re: Til Kevin: Sparemad
>
> Hakket kød er som regel af meget ringe kvalitet, men hvis man køber det kød
> som skal have en evighed for at blive mørt og hakker det selv, kan man
> sparer 50% på prisen.
>
> Dorthe
> "Kevin & Tina" <kevin.v@mail.dk> wrote in message
> news:B8B299EF.2037%kevin.v@mail.dk...
>>
>>
>>> Fra: "Lars Fischer" <fischer@suk.dk>
>> snip
>>> De fleste danskere prioriterer det de spiser alt for lavt.
>>>
>>>> Husk at lade være med at købe noget færdigt, men lav alt fra grunden.
>>>
>>> Det hjælper, helt bestemt. Osse på kvaliteten. De færdige ting
> indeholder
>>> for alvor elendige råvarer, og masser af tilsætning der ikke er værd at
> æde.
>>>
>>> Men jeg ville altså starte et andet sted. Der er en del andre ting
> (bil,
>>> tv, ...) der kan spares væk før jeg ville gå efter maden.
>>>
>>> /Lars
>> Jeg er meget enig.
>> Jeg tilhører som du kan se nu ikke dem der sparer på maden, 3000 for 2
>> voksne, er vist meget OK 100 kr om dagen, men jeg ville nu gerne have
>> muligheden, og jeg kan da godt se at hvis vi vil spise grød og grove
>> grøntsager lidt oftere kan det blive til nogle penge.
>> Det var ikke så meget for at spise billig dårlig mad, men mere for at
> blive
>> inspireret
>> Og vi har valgt tv, bil, hus fra
>> til gengæld har vi valgt avise rejser bio teater. Og rejser meget imellem
>> fyn og kbh osv, så alting kræver jo nogle penge.
>> Men som sagt jeg er enig; du bliver hvad du spiser.
>> VH Kevin
>>
>
>