|
| Frugtsalat Fra : den_nysgerrige | Vist : 4836 gange 20 point Dato : 23-12-06 16:40 |
|
Jeg skal ha en del mennesker til julekrokost, og ønsker så at lave så meget som muligt dagen i forvejen. MHT frugtsalaten skal den være med råcreme.
Kan jeg skrælle frugterne og lægge i sukkerlage dagen før ? ( minus bananer)
Kan jeg piske råcremen dagen i forvejen ?
| |
|
- hvis du vil servere frisk frugtsalat, så find tid samme dag. Det behøver ikke at tage mere end en halv time...
Glædelig Jul
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 23-12-06 17:50 |
|
Du kan gøre frugterne rene og klar, men lad være med at skrælle dem eller skære i stykker før så sent som muligt. Et par timer før serveringen går dog nok an.
Behandling af visse udskårne frugtet med antioksidant kan dog få deem til at lade være med at blive mørke . brug vandig opløsning med citronsaft eller ascorbinsyre. Det er dog nemmere uden kemi.
HUSK IKKE RÅ ÆGGEBLOMMER I RÅCREME. Brug pasteuriserede. Hvis det er dem med sukker i kan de opbevares i fryseren.
| |
| Kommentar Fra : Ysseven |
Dato : 23-12-06 21:13 |
|
Hvis du putter den rensede og grovskårne frugt i eks. en frysepose og suger luften helt ud, så bliver de ikke helt så kedelige, so hvis de "bare opbevares".
Råcreme ville jeg absolut først lave på dagen, også den kan finde på at skille!
Men ellers giver jeg de andre ret: Skal helst laves på selve dagen. Så du må vel bare op lidt før...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|