/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
til miritdk
Fra : SonjaAS
Vist : 792 gange
100 point
Dato : 21-04-06 10:46

Tak for hjælpen i dette spørgsmål:

http://www.kandu.dk/QuestionHist.aspx?qid=86577

Mvh Sonja

 
 
Accepteret svar
Fra : miritdk

Modtaget 100 point
Dato : 21-04-06 13:56

jamen hov da - synes du fik svar ????

Jaja - håber du fandt ud af det - var ved at skrive igår at du jo bare kunne følge opskriften så vidste du hvad det var



Godkendelse af svar
Fra : SonjaAS


Dato : 21-04-06 14:16

Jo, jeg fik et brugbart svar. Mit problem var, at der ikke var nogen opskrift, men derimod en beskrivelse af hvordan det kunne give smag og saftighed til kalkunkød. Der stod godt nok, at det var farsfyldt kalkunbryst, men jeg blev nysgerrig og ville gerne vide, om det var nogle bestemte opskrifter, der blev henvist til.

Mange tak for hjælpen miritdk.

Mvh Sonja

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 21-04-06 14:25

det er rimeligt nemt at sætte smag til kalkunfars - i og med det netop er lyst og ikke stærkt i smagen og hurtigt optager smag fra krydderier - eller for den sags skyld boullion

har du prøvet at snyde nogen og lave for eks mørbradbøffer af kalkun ??? Der er næsten ingen der tænker over det ikke er "ægte" mørbrad

ps.. i frankrig laver de faktisk nogen ruller der i den grad minder om forårsruller netop med kalkunfars og en masse frisk krydderi - og lidt kål i - de smager himmelsk (æuw kan ikke huske hvad de hedder)

Kommentar
Fra : SonjaAS


Dato : 21-04-06 14:57

Tak for ideerne. De vil bestemt blive afprøvet. En anden ting jeg har tænkt mig at afprøve er, at udskifte oksekødet i en bøf teriyaki med kalkunkød. En ting jeg gør med stort held er, når jeg har noget kalkunbryst tilovers, så skærer jeg det i tynde skiver til pålæg, der så marineres i en lage af appelsinsaft tilsat porreringe og finthakket rød chili. Mums.

Mvh Sonja


Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 21-04-06 16:22

ohhhh - sidste tager jeg lige til mig - der var lige noget jeg kunne bruge

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste