|  | 		    
					
    
        
            
                
                | |  | Frikadellefars Fra :
  netsalg.dk | Vist : 8420 gange 20  point
 Dato :  18-10-05 16:10
 | 
 |  | Jeg plejer at putte et æg i min frikadellefars, nu opdager jeg at jeg ingen æg har, skal jeg kører efter et æg eller er det lige meget ?
 
 
 |  |  | 
 |  |  | 
 
                ok så må jeg afsted en køretur på 10 km .-(
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  dova  | 
 Dato :  18-10-05 17:45
 | 
 |  | 
 
                Du kan sagtens lave frikadeller uden æg, det er ikke noget problem, du kan evt. røre en smule mælk i istedet, men er ikke nødvendigt.
 mvh dova
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  nilsg  | 
 Dato :  18-10-05 20:01
 | 
 |  | 
 
                Brug havregryn i stedet for mel og rasp.
 Bland havregryn med krydderier og væde- fx. bullion.
 Kom løg i - rør.
 Kom hakket kød  i - rør.
 Steg i ovn - eller pan--
 De plejer at holde fint sammen.
 nilsg
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Ingen æg - ingen deller.... men betonklodser
   Hanne
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Hvad med naboen?
 Kan du ikke låne en kop æg derinde?    |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  KaVAkandu  | 
 Dato :  19-10-05 11:33
 | 
 |  | 
 
                Hvor bor du, i sahara.
 Frikadeller består kun af kalv/flæske kør, salt (hvidpeber), æg (mange), løg (finthakket) og mælk.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Godkendelse af svar Fra :
  netsalg.dk | 
 Dato :  19-10-05 21:20
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |