|
| SPAGHETTI À LA MILANAISE Fra : netper | Vist : 400 gange 300 point Dato : 05-09-05 13:06 |
|
Jeg søger en opskrift på denne ret, men ved kun at den formentlig er fransk og indeholder pasta, ost, svampe og tomater.
Jeg har fundet denne opskrift på et sprog som jeg ikke er helt sikker på, måske fransk, så jeg håber at der er en her der kan hjælpe med at oversætte opskriften.
Mvh
Per
150 g (0,33 lb) de spaghettis
2 cuillères à thé d’huile
1 cuillère à thé de sel
50 g (0,11 lb) de beurre
1,5 litre d’eau froide
Mettez l’eau, le sel et l’huile dans le bol. Branchez. Portez à ébullition (environ 20 minutes). Ajoutez les spaghettis en remuant. Laissez cuire de 10 à 15 min. Arrêtez manuellement l’appareil. Égouttez. Ajoutez le beurre. Servez immédiatement, avec une sauce tomate et du parmesan râpé.
Note : Pour aller plus vite, vous pouvez remplacer l’eau froide par de l’eau chauffée dans une bouilloire. Si vous utilisez des spaghettis «à cuisson rapide», le temps de cuisson sera de 5 à 8 min. La fonction Garder au chaud n’est pas conseillée pour cette recette.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 05-09-05 13:13 |
| | |
| Kommentar Fra : ampere |
Dato : 05-09-05 13:18 |
|
Super link - desværre kun oversættelse til engelsk, se nedenfor
150 G (0,33 lb) of spaghettis
2 spoons with oil
1 tea spoon with salt tea
50 G (0,11 lb) of butter
1,5 liter of cold water
Put water, salt and oil in the bowl. Connect. Carry to boiling (approximately 20 minutes). Add the spaghettis while stirring up. Let cook from 10 to 15 min. Stop the apparatus manually. Drain. Add butter. Be useful immediately, with a tomato sauce and grated Parmesan. Note: To go more quickly, you can replace cold water by water heated in a kettle. If you use spaghettis "with fast cooking", the time of cooking will be 5 to 8 min. The Garder function with the heat is not advised for this receipt.
AMP
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 05-09-05 13:20 |
|
Ja, jeg så det godt, jeg tjekkede det ), men mange af os danskere kan jo engelsk til husbehov, men fransk kniber det nok mere med.
Netper, hvis du har brug for hjælp til oversættelsen, så skriv igen
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 05-09-05 13:22 |
|
min erfaring med disse oversætter er desværre at de tit oversætter fagsprog forkert, så jeg stoler ikke rigtig på dem.
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : ampere |
Dato : 05-09-05 13:24 |
|
Hej Netper
Du kan sagtens stole på ovenstående oversættelse - har selv haft fransk og der er ikke fejl i oversættelsen.
mvh. AMP
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 05-09-05 13:25 |
|
150 g spagetti
2 spsk olie
1 tsk groft salt
50 gr smør
1,5 L koldt vand
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 05-09-05 13:27 |
|
Ja okay, men det er jo bare det at jeg skal bruge den på dansk.
Per
| |
| Accepteret svar Fra : miritdk | Modtaget 310 point Dato : 05-09-05 13:34 |
|
om igen - kandu driller
150 g spagetti
2 spsk olie
1 tsk groft salt
50 gr smør
1,5 L koldt vand
vand - salt og olie blandes i en gryde og koges til kogepunkt - spaggetti kommes i under omrøring - koget i 10 til 15 minutter - hæld vandet fra og tilsæt smør efter spagettien har hvilet et par minutter og server omgående med tomatsauce og revet parmesanost.
("quick spagetti" skal koges mellem 5 - 8 minutter)
ganske nemt
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 05-09-05 13:56 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 05-09-05 14:05 |
|
du per - min nabo er fransk og synes opskriften er gjort for besværlig og skriver sådan :
150 g spagetti
1 - 2 spsk olie (eget valg)
groft køkken eller havsalt efter smag (aldrig for meget)
50 g smør (der kan bruges en smule koldpresset god olie i stedet)
1,5 L koldt vand
bland vand salt og olie i en gryde ( tilsæt evt en boullionterning med så neutral smag som muligt og aldrig for meget, evt blot ½ terning eller en lille tskf hvis det er pulver - 1 tskf hvis det er flydende) - kog til vandet er på kogepunktet - tilsæt spagettien under omrøring - lad koge 10 - 15 minutter efter vandet igen er i kog - rør i gryden jævnligt (kontroller spagettien så den bliver som den skal) - hæld vandet fra og lad spagettien hvile 1 - 2 minutter i gryden - bland smørret med spagettien og server omgående. Serveres med mild tomatsauce og drys af revet parmesan ost. (aldrig færdigkøbt)
så er den vist på plads
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 05-09-05 14:18 |
|
Hej miritdk
Tak for den anden opskrift også, og selvfølgelig også tak til jer andre som hjalp til
Mvh
Per
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|