|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 29-07-05 18:59 |
|
Disse skulle være kartofler, skinke, fars, kylling el. grønsager, bagt ind i sprød dej
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-07-05 19:58 |
|
backtee har ret.
Patries betyder bagværk.
Det er en general betegnelse.
Frieda
| |
|
De bruger jo meget at lave forskellige slags Pie. Her laver man en lille skål af butterdej (Pastrie) fylder med forskelligt indhold f.eks. Steak and Kidney, Pork, Chicken o.s.v. Og slutter med et låg at butterdej igen. Bages i ovn i ca. 1 time afhængig af størrelse.
Pastrie er altså dejen der bruges til sådanne Pie's (også dessertpie's) og Pastries er fælles betegnelsen for den slags indbagte ting. Også wienerbrød som Backtee skriver kaldes Pastries. Hilsen Arne
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 31-07-05 11:02 |
|
Netper:
Pastries ER en fælles betegnelse.
Du vil ikke få andre svar, ligegyldigt hvor meget du forhøjer.
Og Arne har ret; tænker du på de ovennævnte fyld, er fællesbetegnelsen "pies".
Jeg har boet flere år i England.
Frieda
| |
| Kommentar Fra : liseaa |
Dato : 31-07-05 20:50 |
|
hej!
Er det opskrifter du søger?
la
| |
| Kommentar Fra : liseaa |
Dato : 31-07-05 20:50 |
|
hej!
Er det opskrifter du søger?
la
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 08-08-05 23:38 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|