|
| Kommentar Fra : Sanne09 |
Dato : 05-01-05 16:15 |
|
Jeg har ikke nogen egentlig opskrift, men jeg har selv lavet flæskesvær.
Den rå svær skæres i passende stykker/strimler som koges i olie indtil de er sprøde.
Tages op med en hulske og drysses med (rigeligt) groft salt.
Mmmmm.
Med venlig hilsen
Sanne09
| |
| Kommentar Fra : Sanne09 |
Dato : 05-01-05 16:33 |
|
Jamen så vil jeg da også give arne.jakobsen ret.
Selvfølgelig bør man bruge sværens eget fedt, det er bare lidt hurtigere med olie og jeg er så frygtelig utålmodig anlagt. Når jeg vil ha' svær, skal det være NU.
| |
| Kommentar Fra : lillespir |
Dato : 05-01-05 18:10 |
|
Hej Sanne09
Jeg syntes også hjemme kogte svær smager pragtfuldt,
men jeg var aldeles uheldig.Jeg havde IKKE lige taget højde for at jeg skulle fjerne noget fedt, efter hånden som jeg fik kogt noget af sværen. Pludselig kogte skidtet over.
Min højre hånd blev også kogt og det tog ca 9 timer inden jeg var hjemme fra sygehuset,
med en anden og tredje grads forbrænding.
Derfor steger jeg mine i ovnen, Det tager ca en ½ time.
Hilsen Rita
| |
| Kommentar Fra : lillespir |
Dato : 05-01-05 18:19 |
|
Clan.
Nej det gør jeg bestemt ikke.
Men jeg syntes at det er vigtig med denne oplysning,
det er jo ikke nødvendigt at der er en mere der spilder tiden i et koldt vandbad.
Men har du lyst , syntes jeg da du skulle prøve,
held og lykke til dig, håber ikke ventetiden er for lang på dit sygehus.
Hilsen Rita
| |
|
Rita
Man kan jo også komme til at skære sig når man skærer sværen ud. Folk der arbejder i et køkken skal selvfølgeligt altid passe på. At nogle er tåbelige og lader fedt koge over betyder jo ikke at alle er lige så skødesløse.
| |
|
Når man laver en flæskesteg i ovnen kan man også lave selve sværen i ovnen!
Så jeg vil gøre ligesom til steg, men naturligvis ikke så længe
MVH
Hanne
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|