/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på ris ala mande
Fra : Tompe_10
Vist : 664 gange
100 point
Dato : 01-12-04 09:19

er der nogen herinde der kan oversætte denne opskrift til engelsk...?

Ingrdienser:
sødmælk
grødris
vanilie
salt
smuttede hakkede mandler
piske fløde
sukker efter smag


Flæk vanilie stangen og tag kornene ud
kog ris, mælk og vanilie ved svag varme
under låg cirka 45 min rør i grøden nu og da...
tag vanilie stangen op og afkøl grøden.
hak mandlerne og gem en til at putte i grøden
rør mandlerne i den kolde grød. pisk fløden dtiv
kom den forsigtigt i det øvrige
smag til med sukker


 
 
Accepteret svar
Fra : wengo

Modtaget 110 point
Dato : 01-12-04 10:19

Ingredients:
Full-cream milk
Pudding rice
Vanilla
Salt
Blanched chopped almonds
whipping cream
Sugar to your liking

Split the vanilla pod and take the vanilla grains out
Boil the rice, milk and vanilla at low temperatures
with lid on approximately 45 min.
Stir in the pudding now and again.
Take the vanilla pod up and cool the pudding.
Chop the almonds and save an almond to put in the pudding.
Mix the almonds in the cold pudding. Beat the cream till it is stiff
put it gently in the rest
Add sugar to your liking


Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 01-12-04 10:22

hvad er spørgsmålet? det ser ud til at være besvaret. ellers findes der masser af opskrifter på www.maduniverset.dk


Kommentar
Fra : briani


Dato : 01-12-04 10:39

Hejsa aasenissum

Kan du ikke læse ?

Tompe 10 spørger

er der nogen herinde der kan oversætte denne opskrift til engelsk...?
så det er jo ikke opskrifter han/hende søger men kun en oversættelse

Brian


Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 01-12-04 13:35

undskyld, du er velkommen til at kalde mig tumbe 1

det gik lidt for hurtigt, brian

Kommentar
Fra : babee


Dato : 01-12-04 14:22

men bare lige en kommentar så står der man skal tage vanilie kornen ud og komme i grøden og sener står der man skal tage stangen op
????

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 01-12-04 18:05

babee, ægte vanilie er djævelsk dyrt. derfor skraber man først kornene ud, og derefter koger man også stængerne med for at udnytte vanilien fuldt ud.

Godkendelse af svar
Fra : Tompe_10


Dato : 01-12-04 18:57

Tak for svaret wengo.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste