/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
smørrebrød med navn
Fra : wolffi
Vist : 6254 gange
200 point
Dato : 28-10-04 18:33

Jeg står og mangler navne på typisk dansk smørrebrød - og hvordan det kreeres !
Kender Dyrlægens Natmad - Sol over Gudhjem.
Har I nogle navne og opskrifter - vil jeg blive meget glad for at høre nærmere !

hilsen Hanne

 
 
Accepteret svar
Fra : Better_Performance

Modtaget 210 point
Dato : 28-10-04 18:34

Prøv at se her


www.idadavidsen.dk

Kommentar
Fra : mango


Dato : 28-10-04 22:12

ja så er der natlægens dyremad..der bytter du bare om på leverpostej og saltkød

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 29-10-04 05:46

Hej wolffi

Den mest kendte danske smørrebrødsrestaurant er Ida Davidsens i St. Kongensgade i Kbh. Hun har Europas længste smørrebrødsseddel. Søg efter hende på nettet eller besøg hendes restaurant. Måske kan hun eller hendes folk hjælpe dig. Hun har ikke kun de helt specielle "madder", men også de forskellige egnstypiske stykker. Det skulle i øvrigt ikke undre mig om hun har udgivet én eller flere bøger om emnet? Hvis hun har kan du finde den/dem ved en søgning på Biblioteksdatabasen som du finder på www.bib.dk

Hilsen Arne

Kommentar
Fra : Better_Performance


Dato : 29-10-04 10:54

arne.jakobsen -->

Har du set mit link længere oppe??

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 29-10-04 13:29

Nej Better Det må du squ undskylde. Men så fik han da også en forklaring på dit Link.

Kommentar
Fra : livlykke


Dato : 12-11-04 11:05

hej.
Der findes også noget, der hedder Tatar Løvemad, den består af kaviar, rå æggeblomme og løg. Og der findes også en "fattigmandes Natmad", hvor du bruger spegepølse i stedet for saltkød.
Med hensyn til Ida Davidsens smørrebrød, er det jo navne hun selv, eller hendes far har fundet på. Så i realiteten kan du jo lave din egen mad. Måske oksefilet med champignon a la creme og kalde den "Wolffi" Eller hvad nu dit yngligspålæg er.

Hilsen
Liv Lykke

Kommentar
Fra : livlykke


Dato : 12-11-04 11:07

i øvrigt har ida davidsen udgivet en bog der hedder "om smørrebrød jeg ved..."

Godkendelse af svar
Fra : wolffi


Dato : 13-11-04 21:44

Tak for svaret Better_Performance.
                        
Så har jeg fået "komponeret" en fest med ta' selv bord hvor folk selv skal smøre deres madder. Håber det bliver sjovt, så kan man jo også flette lidt ind i velkomsttalen omkring de forskellige "ekstra-gæster".
Tak også til livlykke - god idé, vi kan jo også bare opfinde vores eget smørrebrød.

hilsen Wolffi

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste