/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvad kan jeg lave af gammelt franskbrød?~
Fra : lilleli
Vist : 4042 gange
200 point
Dato : 06-04-04 20:25

Har altid lidt svært ved at bare smide rester af brød ud - gemmer rugbrød til øllebrød og plejer at lave rasp af gammelt franskbrød-
Men nu har jeg efterhånden et stort lager i fryseren af rasp og alle naboerne er forsynet - så jeg vil gerne have et bud på hvad jeg ellers kan bruge mit gamle franskbrød til. ER der eventuelt kager eller lign. hvori der indgår gammlet franskbrød????
Jeg takker for svarene...
karen

 
 
Kommentar
Fra : granslam


Dato : 06-04-04 20:35

hvad med croutoner til salater. evt krydret lidt
mvh Granslam

Accepteret svar
Fra : ans

Modtaget 210 point
Dato : 06-04-04 20:37

Du kan lave arme ridder http://food4u.dk/opskrift/default.asp?id=2827
Så er der en sommerdessert med skovbær http://www.dr.dk/mad/Opskrift.asp?inpOpskriftID=240

mvh ans

Kommentar
Fra : TQsen


Dato : 06-04-04 20:39

Du kan jo give det til fuglene eller fodre ænderne. Men croutoner smager dejligt - specielt med lidt hvidløg på

Kommentar
Fra : ans


Dato : 06-04-04 20:39

Og hvad med en brødbudding med whiskeysauce http://www.gocajun.dk/gocajun/_caj_htm/opskrift/Br-Pudding.htm

Kommentar
Fra : jakjoe


Dato : 06-04-04 20:46

Studenterbrød.....det kunne det også indgå i.


Kommentar
Fra : refi


Dato : 06-04-04 20:55

Ned til nærmeste sø - ænderne vil elske dig i denne til hvor det er ællingetid.

Kommentar
Fra : vense


Dato : 06-04-04 21:11

Gammeldaws æblegrød:
Steg rasp på panden med sukker. Læg lagvis raspen og æblegrøden i en skål. Øverst pisket flødeskum og evt. syltetøjs eller rips " klatter"

Desuden er rasp også godt i frikadeller.

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 06-04-04 21:25

Hvis det ikke er helt knastørt så det stadig er muligt at skære i skiver kan du tage et glas der trykkes ned i brødet og derjes så der fjernes en rund skive i midten i brødet derefter lægges brødet på en varm stegepande med smør på Så slås et helt æg ud i hullet på brødskiven og steges som spejlæg og vendes efter lidt tid ægget vil fortrinsvis blive i hullet men noget af hviden vil lægge sig på resten af brødskiven Nydes med lid ketchup på Ungerne elsker det
Bon Appetit
Mvh Sune

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 06-04-04 21:27

Når jeg laver brasekartofler af "resterne fra i går" blander jeg også tit brødtern ristet på panden med i blandingen
Mvh sune

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 06-04-04 22:08

Vi gemmer det til hesten.

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 06-04-04 22:11

Du kan bruge gammelt franskbrød i fars, f.eks. frikadeller, kødboller, forloren hare o.s.v.

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 06-04-04 22:12

Eller hvad med en makronkage, hvor man normalt bruger tvebakker?

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 06-04-04 22:34

Ok så lige linket til arme riddere Det var ikke sådan jeg lærte det af min mor engang men der var også anderledes trange kår dengang *s*
Min opskrift er sådan tag noget tørt brød gerne mere end 2 dage gammelt Dyb det hurtigt i mælk i en dyb tallærken dyp det derefter i en dyb tallærken med en blanding af sukker og kanel Steg derefter brødskiverne i smør på en varm pande så blandingen karamelliserer
Mvh Sune

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 06-04-04 22:35

Ups glemte lige Spises med gaffel og med en god kop varm te til
Mvh sune

Kommentar
Fra : granslam


Dato : 08-04-04 09:20

hej lukker du ikke lige dit spørgsmål tak
mvh Granslam

Godkendelse af svar
Fra : lilleli


Dato : 08-04-04 14:02

Tak for svaret ans.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste