|
| Anderledes og nye måder at lave kylling ~ Fra : fridaflip | Vist : 2534 gange 500 point Dato : 07-03-04 17:28 |
|
Håber på lidt hjælp her
Jeg elsker kylling - men er kørt træt i de opskrifter jeg ligger inde med.
Kom med en god idé til noget ganske anderledes - men tag lige højde for, at jeg ikke er særlig skrap i et køkken
Frida...
| |
| Kommentar Fra : Mordex |
Dato : 07-03-04 17:35 |
|
>>Frida
Riv dem af.........
Det vil sikkert smage bedre
Mordex.
| |
| Accepteret svar Fra : ram2 | Modtaget 510 point Dato : 07-03-04 17:37 |
|
>Frida.
Prøv denne - Anderledes, men smager godt
Kylling i Cola Light
120-170 g kyllingfilet
100 g alm. tomatpuré (fra flaske)
1 dl cola light
1-2 tsk frisk reven ingefær – eller efter smag
salt og peber
Tabasco efter smag
150 g squash
150 g peberfrugt
125 g løg
1 Hønsebouillonterning
1 1/4 dl vand
salt og peber
hvidløg.
Lægkyllingefileterne i et ovnfast fad. Bland tomatpuré og cola light, smag til med tabasco, ingefær, salt og peber. Hæld blandingen over kylligen.
Grøntsagerne snittes i mindre stykker og lægges i et fad, hæld bouillonen ved og pres hvidløg over.
Begge fade sættes i ovnen ved 200 grader ca. 20-30 min.
Kyllingefileterne skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Ram
| |
|
Hej Frida! Jeg har et rigtigt godt opskrift som J selv har prøvet og det smager kanon godt. Håb du kan bruge det!
Salat med kylling
(4 pers.)
½ liter vand
1 tsk groft salt
½ knoldselleri (ca. 300 g)
3½ dl tykmælk
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk madraskarry
¾ tsk groft salt
150 g kogt kyllingekød i små tern
2 dl frosne, optøede ekstra fine ærter (ca. 100 g)
Pynt: Brøndkarse
Tilbehør: Ristet groft brød (ca. 240 g)
Sådan gør du:
Bring vand og salt i kog i en gryde. Skræl imens sellerien og skær den i tynde stave (ca. ½ x ½ x 3 cm). Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 minut, de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad selleristavene dryppe godt af. Vend det syrnede mælkeprodukt sammen med mayonnaise, sennep, karry og salt. Vend derefter selleristave, kyllingekød og ærter i blandingen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag den til.
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 07-03-04 17:50 |
|
>Ram
COLA?? Jeg er helt flov nu, fordi jeg faktisk synes det lyder godt, men samtidig ikke ved om du tar' pis på mig
>Refi
Du har ret
>Timberlake
Hva' er madraskarry for noget??
Frida...
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 07-03-04 17:52 |
|
>Frida.
Nej da – Jeg kunne da ikke drømme om at gasse dig. Hvorfor tror du dog det
Kig her: www.heede.dk
Kig under middagsretter – kig under fjerkræ – find Kylling i Cola light
Ram
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 07-03-04 18:15 |
|
Supermiddag til den taletløse eller dovne.
Tag en week-end kylling. Tag hele den frosne kyllingedel ud af folieformen.
Skær skrællede kartofler i skiver og læg dem i bunden af formen, tilføj porre i skiver, og hvad huset nu ellers formår fra den grønne afdeling. Tilføj salt. Læg kyllingedelen på plads, og hæld gårsdagen rødvinsrest over herligheden. Sæt det i ovnen 1 time på 225*.
Find en ny flaske rødvin til middagen, velbekomme.
| |
|
Hej Frida! min opskrift er værd at prøve!
madraskarry er et slags smag, du kan få den ned på supermarked!
| |
| Kommentar Fra : calista |
Dato : 07-03-04 18:41 |
|
Her er en mere:)
Almindelige kyllingelår lægges til rette i et dertil indrettet ovnfast fad.
Olivenolie hældes over med kærlig hånd, der drysses med rosmarin og der gives et par skvæt citron- eller limesaft over hele herligheden.
Kyllingelårene steges i ovnen på ca 225 gr i ca 50 minutter.
Spises med ovnstegte kartofler, ris eller hvad man nu lyster.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 07-03-04 18:45 |
|
>calista
Den opskrift er utrolig lækker, og enkel
Ram
| |
|
Frida! J synes du skal belønne mig med point, da Jeg efterhånden har brugt så meget tid på at skrive denne opskrift....
2. J snakker så positivt om dig over for andre folk!:)
| |
| Godkendelse af svar Fra : fridaflip |
Dato : 07-03-04 21:25 |
|
Sikke da et festmåltid*LOL* Retten smager overhovedet ikke af cola, som man måske kunne forvente. Ja jeg er lige færdig med at spise colakylling og kan da anbefale andre at forsøge sig med denne specielle ret. Bestemt ikke et dårligt valg, hvis man vil prøve noget anderledes.....
Nu ledte den altid hjælpsomme og venlige ellebye mig jo på sporet af, hvem der skulle ha' point - og minsandten om ikke det blev dig Ram Tak for svaret - og til alle andre - tak for de gode opskrifter.....
Frida...
| |
| Kommentar Fra : ellebye |
Dato : 07-03-04 21:35 |
|
Tak for dine pæne ord om mig Frida.
Jeg må belønne dig en dag. [hør]
ellebye
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 07-03-04 22:24 |
|
>Frida.
Tak for den fine påskønnelse - Håber du brugte Pepsi - det er den bedste til den ret.
Og rigtige venner er nemlig ikke noget man køber, som tarmrenseren siger i en lille sang, med stort filosofisk indhold
Og en dybtfølt tak til Ellebye, fordi du henledte Fridas opmærksomhed på mit ydmyge væsen
Ram ¤¤¤¤ din IKKE købte ven (godt og vel)
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 07-03-04 22:46 |
|
>Tedd.
Nej Tedd - opskriften er ikke en Paté
Ram
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 07-03-04 22:48 |
|
Åbentbart ikke mere patetisk - end at den lille arrige
Teed han bjæffer - og er med på en kigger
Lidt ligesom "Bigbrother" (always watching) *ROTFL*
Frida...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|