|
| Forårsruller Fra : mig-selv | Vist : 353 gange 100 point Dato : 04-12-17 19:35 |
|
hvordan friture/ gryde steger i dem?
Mine ´smider´ altid indholdet før der stegt færdige, frosne eller optøet.
På panden går det rimeligt godt.
| |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 05-12-17 09:49 |
|
PRØV AT GIVE DEM LIDT "LIM" MED EN ÆGGEBLOMME, DET HOLDER PÅ DEM.
MVH AG112
| |
|
Citat Mine ´smider´ altid indholdet før der stegt færdige, frosne eller optøet. |
Din olie er for varm!
Skru lidt ned, så revner de ikke.
| |
| Kommentar Fra : mig-selv |
Dato : 06-12-17 08:33 |
|
De revner ikke, indholdet løber ud af enderne, men det er vel det samme.
Har også prøvet at smide dem i kold olie der varmes langsomt op.
| |
| Kommentar Fra : mig-selv |
Dato : 06-12-17 12:34 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : mig-selv |
Dato : 17-01-18 21:25 |
|
Tak for svaret Troldepige.
Men de skal trods alt også være varme inden i, og ikke en klat is = dybfrost.
| |
|
Min erfaring er, at fyldet "popper" ud af enderne på de frosne når de er ved at være færdige, måske bare lige mangler lidt farve.
Tak for point.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|