|
| Surdej Fra : PS.BMW | Vist : 545 gange 300 point Dato : 12-09-14 08:02 |
|
Er der en metode til at opdage at surdejen er afgået ved døden, helst inden man står med et par brød til bioaffald .
Den har levet ca. Et år, opbevares. I køleskab og er fodret og behandlet kærligt?
Mvh
| |
|
Nej skift den ud,
min farbror var bager i Hvam, og han tog lidt af rugbrødsdejen ud hver dag,
den brugte han til næste dags fine rugbrød, ikke noget med at gemme den op til et år.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 300 point Dato : 12-09-14 13:21 |
| | |
| Kommentar Fra : PS.BMW |
Dato : 12-09-14 15:21 |
|
Min surdej er den tynde type til grovbrød ikke rugbrød.
Den lugtede lidt som øl men den havde ikke bobler.
Linket til tanker om surdej giver lidt viden så jeg starter en ny.
| |
| Godkendelse af svar Fra : PS.BMW |
Dato : 13-09-14 12:43 |
|
Tak for svaret katekismus.
| |
|
Velbekomme -
Og ønsker dig en god og hyggelig arbejdslyst
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|