|
| Kommentar Fra : marken84 |
Dato : 11-04-14 09:21 |
|
Citat Jeg var en gang kommet ud i et jobtilbud på et museum sammen med en slagtermester fra slagteriet i Faaborg. Og hvor var han glad for mad. Når du skal modne oksekød, smider du et på en tallerken i køleskabet, og lader det ligge til det bliver grønt på overfladen. Så skal kødet vaskes af, jeg mener han sagde med eddike. Det skulle give nogle fantastiske bøffer. |
Velbekomme
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 11-04-14 22:39 |
|
Citat Lader kødet være i den nye vakuum pakning i op til 6 uger, eller er det for længe? |
Ja, det er 6 uger for længe
Når der er en sidste salgsdato/anvendelsedato på et stykke kød, så er det fordi det efter den dato ikke mere er holdbart = at efter den dato formodes det at være på et stade i forrådnelsesprocessen hvor det ikke længere er forsvarligt at benytte det som menneskeføde
Og hvis det kød du køber er velhængt, så er det jo modnet.
| |
|
Angående modnet kød. Selv Føtex sviger jævnligt med modnet kød, trods deres annoncer om garanti og pengene tilbage, hvis kødet ikke er modent. Jeg ved, at jeg med garanti kan købe kød hos Landslagteren i Faaborg, men til en pebret pris.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 100 point Dato : 16-04-14 08:05 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : axelbjarne |
Dato : 17-04-14 07:35 |
|
Tak for svaret katekismus. Det er rart at møde nogle lidelsesfæller, når det gælder 1. klasses mad - jeg hader at få en engelsk bøf, hvor man skal tygge og tygge på kødet, og lige lidt hjælper det på det.
Mvh.
Axel
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|