/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp til frysning
Fra : swarn
Vist : 1061 gange
300 point
Dato : 25-03-13 18:31

Jeg står med en ret af Kylling i karry, og lidt i tvivl om jeg kan fryse den, det er 25 g smør
2 tsk ostindisk karry
4 små kyllingefileter (ca. 400 g)
4 finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
1 tsk sukker
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ dl vand
½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce 4%
3 uskrællede æbler i tern, fx elstar (ca. 400 g)
Kan denne fryses

Hilsen Hans

 
 
Accepteret svar
Fra : droslerne

Modtaget 310 point
Dato : 25-03-13 18:54


ja det kan du godt, der er ikke noget galt i det, men kun i 3 måneder.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 25-03-13 18:55

Ja, du kan helt sikkert fryse den.


Kommentar
Fra : skytten49


Dato : 25-03-13 18:56

det kan du sagtens. Jeg går ud fra at alle ingredienser er opvarmede i retten.

Kommentar
Fra : Comander


Dato : 25-03-13 18:58

Hej Hans, det skulle der ikke være noget i vejen for, du skal bare lade det køle helt ned inden du kommer det i pose eller i en skål, som er lufttæt.

Lad det køle af i køleskabet inden nedfrysning!

Hilsen Comander

Kommentar
Fra : swarn


Dato : 25-03-13 18:58

Til skytte49

Ja det er de

Hilsen Hans

Godkendelse af svar
Fra : swarn


Dato : 25-03-13 19:01

Tak for svaret droslerne.
3 måneder bliver det ikke højst 3 uger

Hilsen Hans

Kommentar
Fra : droslerne


Dato : 25-03-13 19:06


Tak skal du have
Men frys det helst ned i fryseposer

Kommentar
Fra : Thyregod8


Dato : 25-03-13 19:42

Jeg vil anbefale at komme en ekstra tsk. karry mere i, da krydderier mister styrken ved nedfrysning. Det er bedst at komme maden ned til frysning uden afkøling, f.eks. 60 gr. C, så dannes der ikke bakterier, der kan nedbryde smagen m.m. Det er godt med fryseposer, bedst er pakning med vakuumpakning, men sørg for at der er så lidt luft i pakken som muligt.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste