Citat Jeg har kigget på amazon og her kan den fås i forskellige størrelser, men syntes det er mærkeligt at den ikke kan købes herhjemme. |
Det er nok et af de hjælpemidler til kødboller, som jeg aldrig ville købe.
At stikke sådan en "kødbolletang" ned i en portion far. Så tænker jeg på al den fars, der vil hænge ud over. Rengøring, det vil ligne fabriksfremstillede kødboller og ikke hjemmelavede.
Det vil minde mig så meget om de skiveskårne æg, som serveres i et fly. Alle skiver med blomme har nøjagtig samme størrelse = lavet på en fabrik.
Jeg mister appetitten bare ved synet.
Hvorfor ikke bare bruge en ske. Evt. en isske som denne
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90208246/
Dyp skeen i vand før kødbollen formes.
Ja, jeg ved godt at hånden så skal vaskes, når du er færdig med kødbollerne, men det skal den vist under alle omstændigheder, før du går videre til det næste.
Hvis den kødbolletang/ske er det eneste du ikke kan undvære i dit køkken
, så må du jo købe den på amazon, hvis du ikke kender en, der bor i Sverige, som kan sende den til dig.
Held og lykke med dine kødboller