Ingredienser
•   olivenolie
•   en smule smør
•   1 hakket løg
•   En håndfuld frisk salvieblade
•   800 g go gullash oksekød skåret i små tern
•   havsalt
•   friskkværnet sort pepper
•   lidt mel til at drysse
•   2 pastinakker, skrællet og skåret i kvarter
•   4 gulerødder, halveret
•   1 stor courgette skåret i mindre stykker
•   En håndfuld jordskokker, skrællede og halverede (kan udelades)
•   500 g små kartofler
•   2 spsk tomat purée
•   ½ flaske rødvin
•   285 ml okse- eller grøntsags-bouillon
•   Finrevet skal af 1 citron
•   1 håndfuld rosemarin, groft hakket
•   1 fed hakket hvidløg
Forvarm ovnen til 160º.
Svits de hakkede løg og salviebladene i lidt olie og smør ca. 4 min.
Vend kødstykkerne i lidt mel med salt og peber og put det i gryden sammen med alle grøntsagerne, tomatpureen, vinen, bouillonen og rør sammen. 
Krydr generøst med friskkværnet peber og lidt salt.
Få gryden i kog, låg på og sæt den derpå i ovnen til kødet er mørt.
Den kan tage 3-4 timer, alt efter hvilket kød, du bruger. Kødet skal kunne mases med en gaffel.
Bland hvidløg, citroskal og rosemary og drys det over ved serveringen.