|
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 29-12-12 18:57 |
|
Her i huset er den traditionelle ret- ristaffel.
Måske fordi den er bygget op- så da børnene var små var der det tilbehør de kunne lide og efterhånden som de blev større blev tilbehøret skiftet ud til noget mere stærkt og specielt.
| |
|
Jeg steger et stykke kalve-filét og så skal vi have flødekartofler og glaserede løg til.
| |
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 30-12-12 17:48 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 30-12-12 18:04 |
|
@fijala
Det ser dælme godt ud- godt nytår- håber det kommer til at smage
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 31-12-12 14:33 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 31-12-12 20:01 |
|
Hej igen hermed en smule rettelser til opskriften som jeg har listet op ovenfor.
En rød peber blev erstattet af 3 forårsløg i 1,5 cm tykke stykker.
Fadet skal nok være 20 min. i ovnen istedet for 15 min.
og der er rigeligt til 2 personer og flute er en god ting.
og skimmelosten- skal altså være til dem som holder af den smag- så måske den bare skal være som tilbehør i en skåle for sig. Men den gav lige det der kick, som jeg holder af.
Torskefileten, blev som ventet- super lækker og tilbehøret - sprødt og lige som det skulle være.
Så alt i alt blev det en succes for mig og jeg blev super mæt.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|