/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken chokolade til frugtsalaten
Fra : ingelein
Vist : 690 gange
50 point
Dato : 21-12-12 13:56

Hej
Jeg har de sidste gange oplevet at chokoladen i frugtsalaten gør den "ulækker" brun. Har brugt den bedste chokolade, mørk og med 70 % kakaoindhold. Tidligere har jeg måske brugt f. eks. Marabou uden at salaten blev misfarvet.
For en ordens skyld vil jeg nævne, at jeg når jeg har hakket chokoladen sier "smuldet" fra, så det kun er lidt større stykker der kommer i salaten.
Hvilken chokolade skal jeg vælge?
Mange hilsner
Ingelein

 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 60 point
Dato : 21-12-12 14:04



Vi bruger mørke chokoladeknapper. Når de kommes i lige inden serveringe, er der ingen misfarvninger, men er der en rest, så er der lidt misfarvning dagen efter (det synes jeg nu også der kan være fra frugten) - jeg tror ikke det helt kan undgåes, men jeg følger lige med i tråden.

Kommentar
Fra : ingelein


Dato : 21-12-12 15:01

Hej Nordsted1
Ja, den tanke har også strejfet mig at jeg kunne bruge chokoladeknapper. Men hvor god er den chokolade i grunden? Er der ikke meget fedt i - i forhold til andre chokolader med mere kakaoindhold?
Før julehilsen - Ingelein

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 21-12-12 18:04



Det har jeg faktisk aldrig tjekket Ingelein Det er bare det nemmeste, når der er så meget andet der skal tilberedes.

Kommentar
Fra : pifo


Dato : 21-12-12 18:33

jeg bruger også chokoladeknapper. Fedt? Tja, det er der jo i, men da vi laver frugtsalat med råcreme, så er der masser af fedt i i forvejen, og der skal jo ikke så mange i?

Kommentar
Fra : granner01


Dato : 21-12-12 21:05



Jeg bruger Marabous mørke chokolade og den hakkes. Og ja frugtsalaten bliver lysebrun, men først dagen efter, aldrig samme dag.

Kommentar
Fra : Troldepige


Dato : 21-12-12 23:54

Jeg bruger guldbarre fra Tom's.

Godkendelse af svar
Fra : ingelein


Dato : 29-12-12 16:43

Tak for svaret Nordsted1.
Jeg havde hakket min "fine" chohiloade, men brugrte så resten af chokoladeknapperne - med held.
Jeg havde både hvide og nogle af lys chokolade liggende. Det må absolut være den højere fedtandel i knapperne som gør at de ikke smitter af.
Mange hilsner - Ingelein

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste