/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Æggekage
25-04-12 12:21
: webm
25-04-12 12:22
: Benjamin.Hansen
25-04-12 12:22
: webm
25-04-12 12:24
: Westwod9830
25-04-12 16:01
: kenwood
Æggekage
Fra :
Westwod9830
Vist : 647 gange
10 point
Dato :
25-04-12 12:18
Kan det passe både æggeblomme og hviden skal i en æggekage?
Kommentar
Fra :
webm
Dato :
25-04-12 12:21
Ja
Accepteret svar
Fra :
Benjamin.Hansen
Modtaget 20 point
Dato :
25-04-12 12:22
Ja, blommen giver smangen og hviden giver konsistensen.
Mvh Benjamin
Kommentar
Fra :
webm
Dato :
25-04-12 12:22
Læs her:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/retter-3.php?id=122
Godkendelse af svar
Fra :
Westwod9830
Dato :
25-04-12 12:24
Tak for svaret Benjamin.Hansen. for det hurtigste bedst beskrevet svar
Kommentar
Fra :
kenwood
Dato :
25-04-12 16:01
husk endelig at putte blommen i først,ellers bliver den ikke gul
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.