|
| Tip om kødmørner. Fra : ebg_888 | Vist : 5415 gange 100 point Dato : 08-04-12 16:45 |
| | |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 08-04-12 17:09 |
| | |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 08-04-12 17:43 |
|
DA JEG FOR LÆNGE SIDEN SØGTE EN KØDMØRNER, VAR DER INGEN I DK.
JEG FANDT EN I TYSKLAND SOM HED DENI.
DEN ER NEM AT BRUGE, OG DER VAR INGEN PROBLEMER MED AT FÅ DEN SENDT
HERTIL.
DEN DU HAR FUNDET SER OGSÅ GOD UD, OG ER MEGET BILLIG SER JEG.
MVH AG112
| |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 08-04-12 17:50 |
|
Jeg hælder til sousvide fremstilling. Kødet skal ligge i vakuum i f.eks. 25 timer ved 58 gr. i vandbad, afhængig af hvor sejt kødet er.. Så har du en bøf, der er så blød, at du kan lade gebisset blive i skuffen. Samtidig er det også meget velsmagende og holder den lyserøde farve. I forvejen kan man lægge kødet i lage og få den smag man gerne vil have.
Vi havde udvekslingen her dengang, hvorefter jeg investerede i en sousvide kogekar. Pris ca 2300 kr. og det har været pengene værd.
Her en link: http://www.sousvide.dk/produkter/sousvide-supreme-demi/ og sousvide-klubben: http://www.sousvideforum.dk/
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 08-04-12 18:03 |
|
Citat Jeg hælder til sousvide fremstilling. Kødet skal ligge i vakuum i f.eks. 25 timer ved 58 gr. i vandbad, afhængig af hvor sejt kødet er.. Så har du en bøf, der er så blød, at du kan lade gebisset blive i skuffen. Samtidig er det også meget velsmagende og holder den lyserøde farve. I forvejen kan man lægge kødet i lage og få den smag man gerne vil have. |
Jeg lavede noget lignende for en uge siden som jeg havde set på TV fra Australien.
Tog en lille ribbenssteg, rullede den i tørrede Provencekrydderier, pakkede den fast og lufttæt ind i 4-5 lag film og lod den simre svagt i 4 timer.
Pakkede den ud i en skål for at fange skyen, skar den ud i tykke skiver og vendte dem et øjeblik på en hed pande.
MUMS
| |
| Kommentar Fra : nord47 |
Dato : 08-04-12 18:17 |
|
ebg_888. jeg havde en stående i 7-8 år uden efterspørgsel i DBA
Den hedder BIZERBA mørner,den stod i alle slagterforretning op i gennem 60-70',den er intet værd,kødet krymper,fiberne bliver skåret over,men ikke mørt, mariner i citronsaft er mit bud,steaks er KUN til gryderetter
Se i DBA under industiindventar el. butiksindventar.
| |
| Kommentar Fra : nomore |
Dato : 08-04-12 22:05 |
|
Bank nogle lange søm i en gammel kødhammer (træ) og klip sømhovedet af..
| |
|
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at kødmørneren ikke fås i Lidl i Jylland, kun Sjælland og Fyn.
| |
|
Citat Troldepigen, det står også i det første indlæg [Blink] |
Uups, sådan kan det gå når man tror, at man har styr på det.
Meeen, der stod ikke noget om Fyn.
| |
| Godkendelse af svar Fra : ebg_888 |
Dato : 21-04-12 21:47 |
|
Tak for svaret fotowig.
Nu har jeg fået min kødmørner afprøvet - på nogle billige engelske bøffer til 12 kr.
Helt møre blev de nu ikke, men lidt hjalp den vel.
Næste gang vil jeg prøve med marinering, eller måske begge dele.
I øvrigt er kødmørneren vældig besværlig at rengøre, man skal virkelig være omhyggelig for at få spyddene rene.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|