/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pølserister...
Fra : axelbjarne
Vist : 4222 gange
100 point
Dato : 17-12-11 04:57

Hvilket kan man bruge, som har denne samme effekt som pølsemandens rister - pølserne smager jo rigtigt godt, når man køber en pølse ved den professionelle pølsemand - kan man lave/bruge noget som matcher grillen ved pølsevognen???????????????De koster jo omkring 8000,- kr. - måske en tykbundet pande kan gøre det?

mvh.
axelbjarne

 
 
Accepteret svar
Fra : bluesky

Modtaget 100 point
Dato : 17-12-11 08:34

Hejsa,

Så sent som igår lavede jeg pølser og gør som følger:

-Pølser (frankfurtere) af en god kvalitet (Lidl har nogle rigtig gode)
- læg et dobbeltlag sølvpapir på en pande (ikke noget fedtstof!)
- prik et par huller i pølserne med en gaffel
- steg ved svag varme i ca. 30-45 min.
- vend dem jævnligt

Så bliver de mums

Bluesky

Godkendelse af svar
Fra : axelbjarne


Dato : 17-12-11 08:48

Tak for svaret bluesky.

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 17-12-11 08:58

Hejsa,

Det var så lidt - God weekend

Bluesky

Kommentar
Fra : nomore


Dato : 17-12-11 09:49

Prikker du hul i pølserne bliver de tørre - saften løber ud.
og de mister spændstigheden (knækket)
Du skal bruge pølser i tarm - kunstig tarm smager af plastik
og mister sprødheden næsten øjeblikkeligt
Men ellers rigtigt som beskrevet.
Jeg plejer at lade dem stå i et par timer ved svagt blus, på den bare pande
svinedfedt er det bedste at bruge, det giver også den bedste smag
ligefør de skal på talerkenen vendes de hyppigt.
Kan tilføje at Aldi´s frankfurtere er perfekt til panden samt Gjøls

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 17-12-11 10:06

Hejsa,

@ Nomore - arrrhh... det er nu ikke helt rigtigt. Prikket laves for at sikre at de ikke sprækker under for stærk varme. Når man finder den rette varme på sit komfur (svag) kan disse undværres - enig Jeg havde fint sprødt knæk igår, men jeg havde jo selvfølgelig heller haft dem over i flere timer

God weekend
Bluesky

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste